Homepagina » Financieel » Waarom is de elite panisch voor financiële vrijheid?
Elite in paniek

Waarom is de elite panisch voor financiële vrijheid?

euro

Heb je je weleens verbaasd waarom de armen het zwaarste werk moeten doen en het minste verdienen, en de rijken relatief gezien het minste doen en het meeste verdienen?

Rijke directeuren vergaderen, hebben leuke uitjes, gaan lekker uit eten en verdienen daarmee tien- tot honderdduizenden euro’s per maand, terwijl de armen zich elke dag in het zweet moeten werken en maar net genoeg verdienen om rond te komen.

De rijken worden telkens rijker, doordat ze het geld voor zich laten werken, en doordat ze assets opbouwen.

Assets om een passieve inkomstenstroom te creëren

Assets zijn onderdelen die continu geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een huis dat wordt verhuurd. Dit huis brengt elke maand huuropbrengst op. Wat doet de verhuurder hiervoor? Bijna niks, maar toch ontvangt de verhuurder elke maand pakweg 1000,- euro (per huis).

Kortom: de huiseigenaar laat het geld voor zich werken door assets op te zetten. Het creëeren van assets zorgt ervoor dat je uit de rat-race kunt ontsnappen. Je creëert daarmee een eigen passieve geldstroom en je laat het geld voor jou werken, in plaats van dat jij hard moet werken voor het geld. En dit creëert financiële vrijheid: een situatie waarin je vrij bent om te doen wat je wilt.

George Soros (Wikimedia Commons)

Elitaire George Soros (Wikimedia Commons)

Doorn in het oog van de elite

En dat laatste is een doorn in het oog van de elite. Via het door hun bedachte huidige geldsysteem hebben zij zo goed als de gehele wereld in hun macht gekregen. Het huidige financiële stelsel draait op schuld en daarmee kunnen ze de massa in de tang houden.

Maar mensen die financiële vrijheid creëren voor zichzelf, kunnen losbreken uit deze financiële gevangenis. De onzichtbare strop die steeds strakker om de nek wordt getrokken en als een alles verstikkende wurggreep zo veel mogelijk mensen onder controle houdt, wordt met financiële vrijheid los geknipt. Financiële vrijheid is de nachtmerrie voor de elite en hét antwoord voor iedereen die meer geld nodig heeft.

Hoe gaat de elite te werk?

De elite doet haar werk op een onzichtbare manier. Zij hebben daartoe de overheden op dezelfde manier onder controle. En deze overheden kondigen nu alweer bezuinigingen aan. Wat ook gebeurt is bijvoorbeeld dat het eigen risico voor de verplichte zorgverzekering elke keer stijgt. Hoeveel meer ga jij betalen?

Is het je weleens opgevallen dat het elk jaar slechter wordt? Elk jaar zijn er nieuwe zogenaamde ‘maatregelen’ nodig en wordt er weer ‘bezuinigd’. Zo is de elite nu ook bezig om ongelimiteerd toegang te krijgen tot de pensioenfondsen, zodat deze in de toekomst ook leeg gegraaid kunnen worden.

De deur naar échte vrijheid staat nu open

chain-295354_960_720De eerdergenoemde assets, zoals huizen die elke maand geld opleveren, zijn natuurlijk kostbaar en niet iedereen kan dat. Maar er zijn ook kleinere assets, die maandelijks veel geld opleveren.

Dankzij het internet hebben we iets dat veel beter is – en door iedereen op te zetten is. En daarmee kan iedereen financieel vrij worden en genieten van een beter leven, vrij van financiële zorgen. Wanneer je financieel vrij bent, heb je niets meer te vrezen van de elite en heb je nooit meer financiële zorgen.

Creëer nu jouw eigen financiële vrijheid

Jacko Meijaard is iemand die via het internet assets opzet: digitale assets. Een digitale asset is bijvoorbeeld een website die hem dag en nacht geld oplevert. Het internet is namelijk 24/7 beschikbaar en websites worden natuurlijk dag en nacht bezocht.

Doordat zijn assets voor hem werken, en alles digitaal is, heeft hij niet meer nodig dan zijn laptop en een internetverbinding en kan hij overal ter wereld geld verdienen. Hij verdient daarmee ruim 10.000 euro per maand, en het kost hem maximaal 2 tot 3 uur per dag tijd. Zijn ‘werk’ bestaat uit het onderhouden van zijn assets en het bouwen van nieuwe.

En daarmee heeft hij als slimme 24-jarige Zeeuwse jongen zijn financiële vrijheid gerealiseerd. Hij geniet van meerdere vakanties per jaar, woont in een prachtig huis, rijdt een mooie auto en geniet van een vrij leven, zonder baas.

Iedereen kan financieel vrij worden

Het is Jacko’s missie geworden om zo veel mogelijk mensen te helpen na te doen wat hij zelf ook doet. Het kost geen grote investering en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Het enige dat je moet leren is weten wat je precies moet doen. En daar helpt hij je bij.

We hebben Jacko gevraagd of hij exclusief voor NineForNews-lezers een online webinar wil geven, waarin hij zijn techniek uitlegt en demonstreert. En het is zover. Tijdens dit (gratis) webinar laat hij zien hoe hij van nul naar tienduizend euro per maand is gegaan en hoe jij dat ook kan gaan doen.

De informatie die je krijgt tijdens dit webinar is goud waard, want je kunt binnen enkele maanden een nieuw inkomen creëren. Daarna kun je, als je dat wenst, je werkgever gedag zeggen, omdat je met dit nieuwe inkomen geen bovengrens meer hebt. “Tienduizend euro of meer per maand is gewoon mogelijk”, aldus Meijaard. Het webinar dat hij geeft is gratis en je kunt je nu aanmelden met de link op deze pagina.

Wat Jacko Meijaard biedt is bijzonder interessant en een aanrader voor iedereen die uit de rat-race wilt ontsnappen. Iedereen die een echt vrij leven wil, kan het webinar gratis bezoeken en ontdekken wat de snelste weg is naar financiële vrijheid. Je leert als het ware van je computer of laptop een pinautomaat te maken die nooit leeg raakt. Als Jacko van de ene op de andere dag alles kwijt zou zijn en niets meer zou hebben, dan heeft hij alleen een laptop en internetverbinding nodig om binnen de kortste keren weer op zijn oude financiële niveau terug te zijn.

Jacko staat bekend als een goede, behulpzame en betrouwbare jongen en staat altijd klaar om mensen te helpen.

Meld je dus nu aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken voor dit digitale (en 100% gratis)
webinar:Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Kan ik me helemaal in vinden Frans. Huis kopen en vet doorverhuren; vrijheid verkrijgen over de rug van een ander.

  5 likes
  • Een huis HUREN is een vrijwillige keuze. Niemand dwingt je ertoe. ‘vrijheid verkrijgen over de rug van een ander’, ik lach me rot over hoe sommige mensen niet meer na kunnen denken. Compleet kapot geprogrammeerd door diezelfde elite. Kontkruiperige gedachten. Je bent zeker ook een geldhater Jeff? Iemand die niet meer kan nadenken en geld als de boosdoener van alles ziet? Zucht. sommige mensen zijn gewoon niet meer te redden. Helaas. TE afgestompt geworden.

   10 likes
   • een huis huren is geen vrije keus beste Mike, maar een noodzakelijk kwaad!
    Je vindt het fijn om beledigende uitspraken te doen, waarschijnlijk ben jij inmiddels financieel “vrij’. Maar hoe vrij ben je werkelijk Mike? als je een ander jouw mening door de strot wil douwen?
    Wens je het beste kerel.

    7 likes
    • Hoor jezelf nou eens Jeff: “Een huis huren is een noodzakelijk kwaad”. En als iemand
     op dat soort belachelijke uitspraaken reageert, dan is dat beledigend? Ik vind het niet fijn om iemand te beledigen en doe dat ook niet. Sorry, maar ik denk dat je niet meer te redden bent, beste Jeff. Sommige mensen klagen, klagen en klagen en vervolgens geven ze anderen de schuld. En dan staat ze stom te kijken als er iets van gezegd wordt. Dat soort mensen zijn in mijn ogen de echte losers.

     6 likes
 2. Je kunt wel financieel vrij worden en het geld voor je te laten werken maar dan doe je in principe hetzelfde als de rijke elite.
  Het zal toch anders moeten.

  12 likes
  • Dus als jij als slaaf ontsnapt, ben je daarmee ineens slavendrijver geworden? Denk toch na Frans. Wat een kromme gedachte. Als je financieel vrij wordt, onderdruk je dan mensen? Hou je dan ineens anderen gevangen en onder de duim met een of ander systeem?

   10 likes
 3. de elite is bang voor iedere vrijheid. echt panisch worden ze pas bij de vrijheid van denken, maar gelukkig loopt dat niet zo’n vaart bij het schapenvolk

  9 likes
 4. Wat mij juist opvalt is dat de rijken ook vanuit een vanzelfsprekendheid handelen en daarom financieel vrij zijn. Ze gaan vooral ook uit van principe “Het is mijn recht om in overvloed te leven en in materialistische weelde te leven”

  Daar tegenover heb je mensen die zich dagelijks zorgen maken over financiën en de losse eindjes aan elkaar moeten knopen. En het is voor hen moeilijk om zich daaruit worstelen.

  Je zou het de wet van aantrekkingskracht kunnen noemen. Ik betrek er liever collectiviteit erbij. De rijken houden elkaar in stand, laten elkaar weelde en rijkdom zien en zorgen groepsgewijs voor conditionering van het denken in vanzelfsprekend.

  De elite houdt dus van individualisering omdat het makkelijk maakt armoede te creëren. Negativisme kweken rondom het bestaan zorgt voor uitzichtloosheid. Het maakt mensen lam. Kijk maar naar het nieuws van laatst over psychische klachten en eenzaamheid bij bijstandsgerechtigden enz. De kracht van verbinding, samen zijn enz is er dan niet. Of men praat elkaar de put omdat ze zelf ook geen beterschap ziet.

  Ik zie op dat vlak dus toch een connectie

  4 likes
 5. In dat kader verwijs ik graag naar de opstelling van JP Morgan over de Bitcoin. https://www.cnbc.com/2017/09/12/jpmorgan-ceo-jamie-dimon-raises-flag-on-trading-revenue-sees-20-percent-fall-for-the-third-quarter.html
  JP Morgan is een van de veroorzakers van de grote financiele crisis in 2008. Kennelijk willen zij het recht om te sjoemelen en frauderen graag voor zichzelf houden.

  1 likes
 6. http://youtu.be/-_N8YAskCls
  Zeitgeist !! duurt 2 uur maar een echte eye opener . Word het haarfijn uitgelegd

  1 likes
 7. Het probleem van deze methode tot ‘vrijheid’ is dat het begrenst is. Je moet ‘er snel bij zijn’ wil je een plekkie krijgen.

  Dat wil zeggen dat als iedereen (en laten we het huizen voorbeeld aanhouden) huizen kan verhuren er simpelweg geen huurders meer zijn die 1000 euro ophoesten.

  Of als er 600.000 Ali B’s zijn dan wordt het knap lastig voor die Ali’s om rond te komen want de fanbase (met hun financiele besteding) verdeelt zich nu over 600.000 Ali’s in plaats van 1.

  Helaas is ook dit niet de weg naar ‘vrijheid’.

  Iemand nog een idee? Basisinkomen met extra’s uit werk? En dan ook nog wat filosofische groei t.o.v. het fenomeen ‘vrijheid’ zodat we meer met minder bereiken?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Nederland zal bevrijd worden. Wat iedereen moet weten over de grondwet

Wist u dat Nederland wordt geregeerd vanuit ...

timmermans

In West-Europa zijn elites aan de macht die helemaal van lotje getikt zijn. Hoe Timmermans via de Green Deal de totale controle pakt

Eurocommissaris Frans Timmermans wil met zijn Green ...