Homepagina » Financieel » Waarom is de elite panisch voor financiële vrijheid?
Elite in paniek

Waarom is de elite panisch voor financiële vrijheid?

euro

Heb je je weleens verbaasd waarom de armen het zwaarste werk moeten doen en het minste verdienen, en de rijken relatief gezien het minste doen en het meeste verdienen?

Rijke directeuren vergaderen, hebben leuke uitjes, gaan lekker uit eten en verdienen daarmee tien- tot honderdduizenden euro’s per maand, terwijl de armen zich elke dag in het zweet moeten werken en maar net genoeg verdienen om rond te komen.

De rijken worden telkens rijker, doordat ze het geld voor zich laten werken, en doordat ze assets opbouwen.

Assets om een passieve inkomstenstroom te creëren

Assets zijn onderdelen die continu geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een huis dat wordt verhuurd. Dit huis brengt elke maand huuropbrengst op. Wat doet de verhuurder hiervoor? Bijna niks, maar toch ontvangt de verhuurder elke maand pakweg 1000,- euro (per huis).

Kortom: de huiseigenaar laat het geld voor zich werken door assets op te zetten. Het creëeren van assets zorgt ervoor dat je uit de rat-race kunt ontsnappen. Je creëert daarmee een eigen passieve geldstroom en je laat het geld voor jou werken, in plaats van dat jij hard moet werken voor het geld. En dit creëert financiële vrijheid: een situatie waarin je vrij bent om te doen wat je wilt.

George Soros (Wikimedia Commons)

Elitaire George Soros (Wikimedia Commons)

Doorn in het oog van de elite

En dat laatste is een doorn in het oog van de elite. Via het door hun bedachte huidige geldsysteem hebben zij zo goed als de gehele wereld in hun macht gekregen. Het huidige financiële stelsel draait op schuld en daarmee kunnen ze de massa in de tang houden.

Maar mensen die financiële vrijheid creëren voor zichzelf, kunnen losbreken uit deze financiële gevangenis. De onzichtbare strop die steeds strakker om de nek wordt getrokken en als een alles verstikkende wurggreep zo veel mogelijk mensen onder controle houdt, wordt met financiële vrijheid los geknipt. Financiële vrijheid is de nachtmerrie voor de elite en hét antwoord voor iedereen die meer geld nodig heeft.

Hoe gaat de elite te werk?

De elite doet haar werk op een onzichtbare manier. Zij hebben daartoe de overheden op dezelfde manier onder controle. En deze overheden kondigen nu alweer bezuinigingen aan. Wat ook gebeurt is bijvoorbeeld dat het eigen risico voor de verplichte zorgverzekering elke keer stijgt. Hoeveel meer ga jij betalen?

Is het je weleens opgevallen dat het elk jaar slechter wordt? Elk jaar zijn er nieuwe zogenaamde ‘maatregelen’ nodig en wordt er weer ‘bezuinigd’. Zo is de elite nu ook bezig om ongelimiteerd toegang te krijgen tot de pensioenfondsen, zodat deze in de toekomst ook leeg gegraaid kunnen worden.

De deur naar échte vrijheid staat nu open

chain-295354_960_720De eerdergenoemde assets, zoals huizen die elke maand geld opleveren, zijn natuurlijk kostbaar en niet iedereen kan dat. Maar er zijn ook kleinere assets, die maandelijks veel geld opleveren.

Dankzij het internet hebben we iets dat veel beter is – en door iedereen op te zetten is. En daarmee kan iedereen financieel vrij worden en genieten van een beter leven, vrij van financiële zorgen. Wanneer je financieel vrij bent, heb je niets meer te vrezen van de elite en heb je nooit meer financiële zorgen.

Creëer nu jouw eigen financiële vrijheid

Jacko Meijaard is iemand die via het internet assets opzet: digitale assets. Een digitale asset is bijvoorbeeld een website die hem dag en nacht geld oplevert. Het internet is namelijk 24/7 beschikbaar en websites worden natuurlijk dag en nacht bezocht.

Doordat zijn assets voor hem werken, en alles digitaal is, heeft hij niet meer nodig dan zijn laptop en een internetverbinding en kan hij overal ter wereld geld verdienen. Hij verdient daarmee ruim 10.000 euro per maand, en het kost hem maximaal 2 tot 3 uur per dag tijd. Zijn ‘werk’ bestaat uit het onderhouden van zijn assets en het bouwen van nieuwe.

En daarmee heeft hij als slimme 24-jarige Zeeuwse jongen zijn financiële vrijheid gerealiseerd. Hij geniet van meerdere vakanties per jaar, woont in een prachtig huis, rijdt een mooie auto en geniet van een vrij leven, zonder baas.

Iedereen kan financieel vrij worden

Het is Jacko’s missie geworden om zo veel mogelijk mensen te helpen na te doen wat hij zelf ook doet. Het kost geen grote investering en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Het enige dat je moet leren is weten wat je precies moet doen. En daar helpt hij je bij.

We hebben Jacko gevraagd of hij exclusief voor NineForNews-lezers een online webinar wil geven, waarin hij zijn techniek uitlegt en demonstreert. En het is zover. Tijdens dit (gratis) webinar laat hij zien hoe hij van nul naar tienduizend euro per maand is gegaan en hoe jij dat ook kan gaan doen.

De informatie die je krijgt tijdens dit webinar is goud waard, want je kunt binnen enkele maanden een nieuw inkomen creëren. Daarna kun je, als je dat wenst, je werkgever gedag zeggen, omdat je met dit nieuwe inkomen geen bovengrens meer hebt. “Tienduizend euro of meer per maand is gewoon mogelijk”, aldus Meijaard. Het webinar dat hij geeft is gratis en je kunt je nu aanmelden met de link op deze pagina.

Wat Jacko Meijaard biedt is bijzonder interessant en een aanrader voor iedereen die uit de rat-race wilt ontsnappen. Iedereen die een echt vrij leven wil, kan het webinar gratis bezoeken en ontdekken wat de snelste weg is naar financiële vrijheid. Je leert als het ware van je computer of laptop een pinautomaat te maken die nooit leeg raakt. Als Jacko van de ene op de andere dag alles kwijt zou zijn en niets meer zou hebben, dan heeft hij alleen een laptop en internetverbinding nodig om binnen de kortste keren weer op zijn oude financiële niveau terug te zijn.

Jacko staat bekend als een goede, behulpzame en betrouwbare jongen en staat altijd klaar om mensen te helpen.

Meld je dus nu aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken voor dit digitale (en 100% gratis)
webinar:

paypro
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

de elite is bang voor iedere vrijheid. echt panisch worden ze pas bij de vrijheid van denken, maar gelukkig loopt dat niet zo’n vaart bij het schapenvolk

Frans
Frans
4 jaren geleden

Je kunt wel financieel vrij worden en het geld voor je te laten werken maar dan doe je in principe hetzelfde als de rijke elite.
Het zal toch anders moeten.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Kan ik me helemaal in vinden Frans. Huis kopen en vet doorverhuren; vrijheid verkrijgen over de rug van een ander.

Bert
Bert
4 jaren geleden

In dat kader verwijs ik graag naar de opstelling van JP Morgan over de Bitcoin. https://www.cnbc.com/2017/09/12/jpmorgan-ceo-jamie-dimon-raises-flag-on-trading-revenue-sees-20-percent-fall-for-the-third-quarter.html
JP Morgan is een van de veroorzakers van de grote financiele crisis in 2008. Kennelijk willen zij het recht om te sjoemelen en frauderen graag voor zichzelf houden.

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop Vigano pleit voor wereldwijde alliantie om mensheid te bevrijden van het totalitaire regime

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano roept mensen op ...

klokkenluider

Klokkenluider Justitie waarschuwt pedoseksuele elite: ‘Ik kom achter jullie aan’

Huig Plug, klokkenluider van Justitie, trok de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x