Groenten en fruit uit de supermarkt kun je zelf een stuk voedzamer maken door ze bloot te stellen aan een natuurlijk dag-nachtritme. Nadat groenten en fruit zijn geoost blijven ze leven. Hun leven kan nog verder worden verlengd door ze een volledig dag-nachtritme te laten ervaren.
Bij zonsopgang verhogen ze namelijk hun gehalte aan kankerbestrijdende antioxidanten, zodat ze zich kunnen verdedigen tegen de bladluizen die dan normaal gesproken zouden toeslaan. Dat zeggen wetenschappers van de Rice University in Texas en de Universiteit van Californië in Davis.
Als ze echter in de koelkast of een donkere kast worden weggestopt, merken ze de veranderingen gedurende de dag niet op en maken ze ook geen extra antioxidanten aan. De onderzoekers ontdekten het verschijnsel toen ze kool, sla, spinazie, courgettes, wortels, zoete aardappelen en bosbessen onderzochten op bladluiswerende stoffen.
Juist wanneer zij de strijd tegen bladluizen aangaan – zo rond zonsopgang – zijn ze voor ons het meest voedzaam.
bron: Medisch Dossier
Adviseur Pentagon: “Aarde wordt als basis gebruikt door aliens”
Mysterieuze dreunen in Amerikaans stadje leiden tot theorieën over aliens
Leger Egypte zegt aids te hebben genezen
Filmpje: Klaus Schwab ‘heeft skeletten in de kast’
Waarvoor dient dit gigantische antennesysteem in China?
‘Ophef’ over conferentie waar geen journalisten welkom zijn, maar geen woord over het WEF of Bilderberg
In Frankrijk is kritiek op mRNA-injecties voortaan strafbaar: tot 3 jaar cel en 45.000 euro boete
Belangrijke update: de onwettige arrestatie en ontvoering van Reiner Füllmich
We zijn compleet doorgeslagen in de manier waarop we met ons voedsel omgaan. De gevolgen zijn niet mals