Channelings

Wantrouwen van andere mensen is een teken van… wat? – Channeling 29-12-2022

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie dag. We zijn zo blij weer met je te spreken en we willen het graag hebben over wantrouwen.

Is niemand je vertrouwen meer waard?

Tegenwoordig zien we dat veel mensen bijna alles en iedereen wantrouwen. Heb jij ook het gevoel dat de wereld een plek is geworden waarin je anderen niet meer kunt vertrouwen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

inbrekerHeb je het gevoel dat je mensen moet wantrouwen, dat je zelfs verwacht te worden bedrogen of bestolen, dat je slachtoffer zult worden van fraude, leugens, oneerlijkheid?

Mensen vertrouwen is verwachten dat ze eerlijk zijn, dat je het vertrouwen hebt dat ze zullen doen wat je van ze verwacht, dat ze je zullen geven wat ze zeiden dat ze zouden doen, dat je op ze kunt rekenen als dat nodig is.

Nu zien we dat zovelen van jullie hun vertrouwen verliezen, hun vertrouwen in de mensheid verliezen, hun vertrouwen verliezen dat alles goed komt, dat alles in orde is.

Je hebt ons vele malen horen zeggen: ‘Alles is Goed’, maar toch wantrouw je onze woorden, dus willen we je daarmee helpen.

Want, wat wij voortbrengen, is wat jij gecreëerd hebt om te lezen of te horen. Jij wilde de woorden ontvangen die wij tegen je zeggen.

Meestal denk je aan deze boodschappen als iets dat van iemand anders komt die deze boodschappen verzint.

Je vertrouwt er niet op dat dit vanuit jou komt, dat geloof je niet, of wel?

Wantrouwen creëert oneerlijkheid

Dus wat kun je doen om weer in een staat van vertrouwen te komen? Zonder goedgelovig te worden, en een gemakkelijk doelwit voor mensen met slechte bedoelingen.

Want dat is toch de oorzaak van je wantrouwen: je voelt je kwetsbaar om beroofd, bedrogen of erger te worden?

Zoals we je in onze vorige boodschap en vele andere boodschappen hebben verteld, creëer jij je wereld.

En hier komt het belangrijke deel van waarom je weer moet gaan vertrouwen: jouw wantrouwen schept een wereld van misleiding en oneerlijkheid!

Het is niet de buitenwereld die slechter wordt, die een slechte plaats wordt omdat er zoveel oneerlijke mensen zijn.

Het is jouw binnenwereld, jouw staat van wantrouwen, het niet langer vertrouwen dat de dingen goed zullen komen, die deze schijnbaar slechte buitenwereld creëert!

Als het jouw creatie is…

creëren middels je gedachtenZie je, je gedachten creëren je werkelijkheid, je overtuigingen creëren je werkelijkheid, de emoties en gevoelens die je hebt, gecombineerd met je gedachten en overtuigingen, die creëren je werkelijkheid.

Dus als je je meer en meer focust op wantrouwen, als je je aandacht richt op dat mensen vreselijk zijn, dat mensen oneerlijk zijn, dat mensen misbruik maken van jou en anderen, dat mensen jou en andere mensen op de een of andere manier proberen te kwetsen, dan voed je je wantrouwen!

Dat is wat je vanuit de realiteit om je heen naar je teruggekaatst krijgt! Het is zó, en niet andersom!

Door niet langer te vertrouwen op ‘Alles is goed’, niet langer te geloven dat je precies bent waar je hoort te zijn in tijd en plaats, begin je steeds meer ‘bewijs’ te creëren dat je wantrouwen nodig hebt, dat je andere mensen niet meer kunt vertrouwen.

De ware kwestie hier, is dat je mensen bent gaan wantrouwen, om welke reden dan ook.

Misschien heb je iets meegemaakt waardoor je anderen ging wantrouwen. Je hebt je gewoon niet gerealiseerd dat alles wat je overkomt, eigenlijk vóór jou gebeurt.

Er is een reden voor alles wat er in je leven gebeurt. Je creëert het op die manier, om je bewustzijn te laten groeien, om je bewust-zijn uit te breiden, om meer te worden van wie je al bent.

Je interpreteerde alleen verkeerd wat het ook was dat je meemaakte, en je begon een verhaal te geloven, een verhaal dat je tot de conclusie bracht dat je niet meer kunt vertrouwen.

En voor je het wist liep je tegen meer problemen, moeilijkheden, onbetrouwbare mensen aan!

… kun je een nieuwe realiteit creëren!

Het is tijd om al die verhalen los te laten, en te gaan accepteren dat jij de schepper bent van alles in jouw wereld.

Jij bent Source, de ene Bron, die alles creëert. Er is niets in je leven dat niet door jou is ontstaan!

Het komt dus weer neer op eigenwaarde. Als je jezelf kunt vertrouwen, zul je een wereld van betrouwbare mensen creëren.

Je zult merken dat hoe meer je erop vertrouwt dat alles goed is, dat de dingen zijn zoals ze horen te zijn, hoe meer je de Waarheid ervan zult ontdekken, en erop kunt vertrouwen.

betrap jezelf als wantrouwen opkomtWanneer je jezelf betrapt op wantrouwen, kijk dan eens beter, en kijk of je een ander perspectief kunt vinden om ernaar te kijken.

Ga naar binnen, ga na wat er in je omgaat, welke verhalen heb je geaccepteerd, welke verhalen vertel je jezelf, die deze situatie, persoon of ding hebben gecreëerd die je wantrouwen hebben getriggerd.

Er is niets mis met je, het is allemaal aan jou, of je bereid bent je innerlijke wereld te veranderen, terug naar een meer vertrouwende manier van leven.

Herinner je de Waarheid van wie je bent

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken uit naar weer een jaar in jouw tijd en ruimte, om meer over dit soort dingen te praten.

Om je meer en meer te herinneren aan de Waarheid van wie je werkelijk bent: je bent God, je bent Source, je bent alles, je bent het Al.

Herinner je wie je bent! Herinner, herinner, herinner! Neem je macht terug, ga terug naar een staat van Liefde, van Licht en weten dat Alles Goed is.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jou en jij bent ons, en daarmee zijn we compleet.

4.8 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jessica
Jessica
1 jaar geleden

Klinkt aannemelijk. Echter ervaar ik heel wat anders.
Zeer teleurstellend dat wanneer je absoluut geen wantrouwen hebt, een goed gevoel erbij hebt en zeer positief bent, je nog steeds belazerd en gebruikt wordt uiteindelijk. Elke keer weer.
Dat is wat ik ervaar. Elke keer weer.
Nee, mijn kijk op de mensheid is niet best.
Voor mij beter te wantrouwen, dan ga ik iets minder vaak op mijn bek.
Bijna iedereen is simpelweg te egoistisch. Dat maakt dat men niet eerlijk is. Zeker als geld of ander gewin in het spel is.
Dat is gewoon een feit.
Je hoeft enkel te kijken naar wat er nu allemaal speelt, wereldwijd.
Niets eerlijks in terug te vinden.
Dus nogmaals, het artikel klinkt leuk maar zo simpel en kort door de bocht is het niet. Was het maar zo…

Louise
Louise
1 jaar geleden

Vertrouw op Allah, maar bindt eerst je kameel vast.
Je moet niet alleen het vertrouwen hebben, maar toch ook zelf nadenken?

Marion
Marion
1 jaar geleden

Ik ben het vertrouwen in de mensheid niet kwijt
,maar ik wantrouw het merendeel van de politieke leiders.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Mensen zitten eigenlijk altijd in een energie drama met elkaar en andere , uitgezonderd die de energie niet via dat systeem proberen te krijgen maar ontdekt hebben dat het anders kan .

Mensen die in een energie drama zitten weten dat zelf eigenlijk nooit , dus hoe kan er iets echt goed gaan met hun ? en hoe kunnen ze een ander echt vertrouwen ? leuk zal het nooit echt zijn of worden binnen dat energie drama systeem.

Er uit weg gaan is gemakkelijk, vooral als je het wilt .

Back to top button