UFO Database Archief

Wapserveen 1 oktober – Vreemd voortbewegende ‘levende’ wolk

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.W.
Woonplaats: Wapserveen

Ik schrijf dit met enige aarzeling, want ik vind het heel apart wat ik heb gezien en mijn verstand kan het niet vatten wat ik heb gezien en draait overtoeren. Ik probeer de gebeurtenis zo feiteljk mogelijk te beschrijven.

Afgelopen zaterdagmiddag rond 14.00 uur fietsten mijn kleinzoontje en ik tussen de weilanden van Wapserveen. Hij werd moe dus we stapten af en als gewoonlijk keek ik in de rondte en zag toen in de strakblauwe, wolkenloze lucht , een wolk. Hij was wit, vrij groot/lang en geen bepaalde beeltenis. Niet dichtbij. Maar omdat ik in een wijds landschap stond heel duidelijk te zien.

Die witte wolk bewoog zich op een niet wolkenachtige manier voort. De dichtstbijzijnde beschrijving die ik kan vinden is: zoals een regenworm zich voortbeweegt. Of zoals een waterslang zich in het water voortbeweegt. Met een constante snelheid. Best wel snel eigenlijk. En er was die dag geen zuchtje wind. Heel apart. Ik kon mijn ogen niet geloven en stond terplekke een verklaring te zoeken. Honderden witte ganzen of zwanen. Maar ik ken hun manier van vliegen. Jaarlijks vliegen er boven Wapserveen honderden ganzen en zwanen enz.op weg naar hun bestemming.Dit was een wit vlak. Gewoon een wolk, die zich golvend voortbewoog.

Maar het meest vreemde komt nog, want terwijl ik met open mond stond te kijken, verdween ineens die hele wolk. En na een splitsecond verscheen die weer, een paar meter verder. Alsof hij een onzichtbaar sprongetje had gemaakt. En dit gebeurde ongeveer 4 keer. Toen was hij weg. Achter de bomenrij in de verte. Deze gebeurenis duurde ongeveer 5 minuten.

Als jullie hiervoor een verklaring hebben dan hoor ik die graag. En misschien hebbn andere mensen dit ook gezien? Ik kan niet anders zeggen dat ik een levend iets daar in de lucht heb gezien dat zich op eigen kracht voortbewoog.

Groetjes,
M.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jcrttn
jcrttn
10 jaren geleden

Nu ik dit lees sta ik perplex. Heb het zelfde gezien in de nacht van zat/zondag 15/16 Okt boven Eindhoven. Ik vond het zo raar, dat ik aan mezelf begon te twijfelen en heb ’t afgedaan als verbeelding en/of dat het misschien een grote wolk rook was. Hoewel ’t donker was kon ik de wolk duidelijk onderscheiden tegen de vrij heldere hemel. Hij trok mijn aandacht vanwege zijn snelheid en veranderlijkheid. Gr, J.H.R

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x