UFO Database Archief

Warmenhuizen 20 oktober – Witte bol

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: W.K.
Woonplaats: Warmenhuizen

Hallo beste mensen van Niburu,

Heb vannacht, 20 oktober, rond 4 uur een witte bol in de lucht gezien, vanuit mijn slaapkamerraam gezien (gericht op het oosten) bewoog hij zich van noord naar zuid. Ben benieuwd of er meer mensen dit hebben gezien. Ik woon in Warmenhuizen, een plaatsje in Noord Holland tussen Alkmaar en Schagen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
shewano
shewano
9 jaren geleden

warmenhuizen 20 oktober

hoi W.K.
op 4 uur s’ochtends heb je weinig kans op meerdere getuigen denk ik.
in 2009 hebben wij ook een keer gezien dat er eerst 2 of 3 lichten ineens bij elkaar kwamen en daarna waren het er ineens 5, het was donker en we stonden bij de achterdeur. Mijn vriend was een sigaretje aan het roken en keek naar de lucht, hij riep me en ik kwam ook kijken. We kijken heel vaak naar de lucht. ineens waren ze alle 5 weg. Het lijkt me niet dat het sterren zijn, dat kan volgens mij niet. Eerst zagen we niks en toen die 2 en toen 5. In Heemskerk overdag heb ik ook een keer 5 soort zilverkleurige bollen gezien in de buurt van het treinstation. Dat was tussen 2001 en 2005. We reden over die weg waar het station zit en we reden er vanaf, dus op afstand leek het alsof ze achter / naast het station hingen. Ik vond het wel vreemd zo op klaarlichte dag 5 ronde voorwerpen vlak bij elkaar, dat moeten meer mensen gezien hebben. ik heb geen idee wat het kan zijn allemaal, maar je vraagt het je toch wel af.wij wonen in Alkmaar.

dulla73
dulla73
9 jaren geleden

Warmenhuizen 20 oktober – Witte bol

Het zou goed kunnen dat het de ISS ( International Space Station) was. ik zag dit jaar in augustus ook een witte bol voorbij komen van noord naar oost en de volgende nacht weer alleen een uur eerder. ik was op dat moment overtuigt dat ik een ufo had gezien, maar na wat speurwerk kwam ik er achter dat het de iss was.
een heldere witte bol, op : http://www.n2yo.com/satellite/?s=25544 kan je hem volgen, wanneer ie weer overkomt. Dus misschien was dat het wat je zag (is zo wie zo indrukwekkend om hem voorbij te zien komen.)
M.v.g.
Dulla73

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x