Paranormaal

Was Koning Arthur een buitenaards wezen?

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een nieuwe peiling is gebleken dat meer dan de helft van de Britten (52 procent) gelooft in het bovennatuurlijke, tegen 40 procent in 2005 en 2009.

Het onderzoek laat ook zien dat één op de vijf wel eens een paranormale ervaring heeft gehad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Mensen raken de laatste jaren steeds meer geïnteresseerd in het bovennatuurlijke. English Heritage trekt mensen naar kastelen en landhuizen waar naar verluidt geesten rondwaren, waaronder Blickling Hall in Norfolk, Dunster Castle in Somerset en Dover Castle (foto) in Kent. Het bestuursorgaan dat historisch belangrijke plaatsen in Engeland beheert heeft zelfs onderzoek laten doen naar onverklaarbare gebeurtenissen die er gemeld zijn.

Abraham Lincoln

De nieuwe studie is uitgevoerd door de Association for the Scientific Study of Anomalous Phenomena (Assap). Dave Wood, voorzitter van de groep die tevens onderzoek doet naar UFO-waarnemingen, zei: “De toename van het aantal mensen dat in geesten gelooft is verrassend en ligt beduidend hoger dan het historische gemiddelde.”

Winston Churchill is één van de vele mensen die naar eigen zeggen een verschijning van de Amerikaanse president Abraham Lincoln in het Witte Huis hebben gezien.

Volgens Wood neemt het geloof in UFO’s daarentegen af. Zijn organisatie stelt dat er tegenwoordig steeds minder UFO’s worden gezien en dat het aantal meldingen sinds 1988 met 96 procent is gedaald.

Koning Arthur

Niburu, een website die publiceert over onverklaarbare zaken, krijgt elke week UFO-meldingen binnen. Zij snappen niets van de afnemende belangstelling. Volgens Niburu is er domweg te veel bewijsmateriaal om te stellen dat UFO’s niet bestaan, aldus RTL Nieuws.

Aan Assap zijn zowel sceptici als ufologen verbonden. De organisatie is door de jaren heen betrokken geweest bij diverse opmerkelijke waarnemingen en theorieën.

De huidige baas van Assap, Lionel Fanthorpe, heeft gezegd dat Koning Arthur een buitenaards wezen was dat naar de aarde kwam om de mensen van kwaadwillende buitenaardsen te verlossen.

De peiling is gehouden onder ruim 2000 mensen.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pepsi
pepsi
10 jaren geleden

Nee dat was ie niet. Maar ik denk dat Anton van Niburu dat wel is.

redice
redice
10 jaren geleden

tot nog toe geen enkele ufo gezien in meer dan 25 jaar hemelturen. zelfs met gesofisticeerde infraroodapparatuur of lichtversterkers niets waargenomen, spijtig…
en wat betreft Arthur een aliën om de mensheid te redden? waar zitten ze nu dan?? neemt niet weg dat ik ervan overtuigd ben dat ze bestaan..

m&m
m&m
10 jaren geleden

De huidige baas van Assap, Lionel Fanthorpe, heeft gezegd dat Koning Arthur een buitenaards wezen was dat naar de aarde kwam om de mensen van kwaadwillende buitenaardsen te verlossen.
is dit alles?

Michel
Michel
10 jaren geleden

Klopt, en ik ben sinterklaas!!!

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x