Homepagina » Paranormaal » Was Koning Arthur een buitenaards wezen?
Was Koning Arthur een buitenaards wezen?

Was Koning Arthur een buitenaards wezen?

Uit een nieuwe peiling is gebleken dat meer dan de helft van de Britten (52 procent) gelooft in het bovennatuurlijke, tegen 40 procent in 2005 en 2009.

Het onderzoek laat ook zien dat één op de vijf wel eens een paranormale ervaring heeft gehad.

Mensen raken de laatste jaren steeds meer geïnteresseerd in het bovennatuurlijke. English Heritage trekt mensen naar kastelen en landhuizen waar naar verluidt geesten rondwaren, waaronder Blickling Hall in Norfolk, Dunster Castle in Somerset en Dover Castle (foto) in Kent. Het bestuursorgaan dat historisch belangrijke plaatsen in Engeland beheert heeft zelfs onderzoek laten doen naar onverklaarbare gebeurtenissen die er gemeld zijn.

Abraham Lincoln

De nieuwe studie is uitgevoerd door de Association for the Scientific Study of Anomalous Phenomena (Assap). Dave Wood, voorzitter van de groep die tevens onderzoek doet naar UFO-waarnemingen, zei: “De toename van het aantal mensen dat in geesten gelooft is verrassend en ligt beduidend hoger dan het historische gemiddelde.”

Winston Churchill is één van de vele mensen die naar eigen zeggen een verschijning van de Amerikaanse president Abraham Lincoln in het Witte Huis hebben gezien.

Volgens Wood neemt het geloof in UFO’s daarentegen af. Zijn organisatie stelt dat er tegenwoordig steeds minder UFO’s worden gezien en dat het aantal meldingen sinds 1988 met 96 procent is gedaald.

Koning Arthur

Niburu, een website die publiceert over onverklaarbare zaken, krijgt elke week UFO-meldingen binnen. Zij snappen niets van de afnemende belangstelling. Volgens Niburu is er domweg te veel bewijsmateriaal om te stellen dat UFO’s niet bestaan, aldus RTL Nieuws.

Aan Assap zijn zowel sceptici als ufologen verbonden. De organisatie is door de jaren heen betrokken geweest bij diverse opmerkelijke waarnemingen en theorieën.

De huidige baas van Assap, Lionel Fanthorpe, heeft gezegd dat Koning Arthur een buitenaards wezen was dat naar de aarde kwam om de mensen van kwaadwillende buitenaardsen te verlossen.

De peiling is gehouden onder ruim 2000 mensen.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pepsi
pepsi
8 jaren geleden

Nee dat was ie niet. Maar ik denk dat Anton van Niburu dat wel is.

redice
redice
8 jaren geleden

tot nog toe geen enkele ufo gezien in meer dan 25 jaar hemelturen. zelfs met gesofisticeerde infraroodapparatuur of lichtversterkers niets waargenomen, spijtig…
en wat betreft Arthur een aliën om de mensheid te redden? waar zitten ze nu dan?? neemt niet weg dat ik ervan overtuigd ben dat ze bestaan..

m&m
m&m
8 jaren geleden

De huidige baas van Assap, Lionel Fanthorpe, heeft gezegd dat Koning Arthur een buitenaards wezen was dat naar de aarde kwam om de mensen van kwaadwillende buitenaardsen te verlossen.
is dit alles?

Michel
Michel
8 jaren geleden

Klopt, en ik ben sinterklaas!!!

x

Check Also

de jonge

Belofte Hugo de Jonge: nooit 2G op het werk

Twee weken geleden heeft zorgminister Hugo de ...

pauw

Kijk: Jeroen Pauw stelt Hanneke Schuitemaker van het Janssen-vaccin vraag over virussen

Jeroen Pauw zei afgelopen week in Op1 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x