UFO Database Archief

Wassenaar 6 juli – Raketvormig object en schijf met drie zoeklichten

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Anoniem
Woonplaats: Wassenaar

In de nacht van 5/6 juli 2013 rond half 4 ‘s nachts te Wassenaar heb ik iets heel raars gezien. Ik kon niet slapen omdat ik een slijmbeursontsteking heb aan de schouders en was in de keuken om paracetamol in te nemen, en zoals ik wel vaker doe keek ik naar het keukenbovenraampje en toen zag ik een hele felle flits. Gelijk heb ik mijn verrekijker gepakt en ben daarna in mijn dochters slaapkamer gaan kijken (eerste verdieping achterzijde huis) omdat zij er toch niet was.

Ik was aan het zoeken en zag vanaf de linkerzijde van onze huis (2 huizen terug) een raketachtig object tevoorschijn komen (er loopt daar een tussenpad waar de voorzijde van de andere eengezinswoningen zich bevinden). Ik dacht wat is dat nou?! Kon heel duidelijk de achterzijde zien. Het was net als bij een raket, achter liep rond en daarin zag ik vuur maar geen vlammen. Hij vloog heel rustig maar héél laag en naar mijn weten kwam die niet boven het dak uit bij die woningen. Hoorde ook geen geluid. Daarna zag ik een ander object boven de huizen voor mij die rond was en met 3 zoeklichten naar beneden scheen en daarna vervolgens rustig wegvloog. Waren ze iets aan het (onder)zoeken?! Het was zo raar allemaal, kon het niet geloven!! Was ABSOLUUT geen helikopter of zo!!

Ben gelijk naar mijn man gerend en zei dat ie wakker moest worden en moest komen kijken omdat er 2 ufo’s rondvlogen. Hij wilde helaas liever verder slapen. Had graag een getuige gehad die het ook zag. Wel heb ik gelijk mijn dochter een whats-app gestuurd en de tijd dat ik het stuurde was 03.23 en daarna nog een om 03.31 waarin ik beschreef wat ik gezien had. Ook van soort bewijs voor mezelf. Met de phone klaar om foto’s te maken ofzo heb ik helaas niks meer gezien.

Ik gebruik absoluut geen drugs of alcohol en ben een heel nuchter iemand die eerst een verklaring zoekt voor iets maar hier heb ik geen verklaring voor!

Vind het nog steeds freaky dat ik dat gezien heb omdat ze eigenlijk midden een een woonwijk heel laag vlogen terwijl iedereen lag te slapen. Vond het eng maar tegelijk ook een bevestiging van: zie je, ze bestaan!! Maar wat doen ze hier, wie bestuurt ze etc.

Heb getwijfeld om het te melden omdat ik niet voor gek wil worden versleten maar op advies van jullie toch maar gedaan. Hoop eigenlijk dat iemand anders dit ook heeft gezien van zo dichtbij. Het blijft ongelofelijk wat ik gezien heb!!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x