Channelings

Wat moet je doen wanneer teleurstelling je overvalt? – Channeling 27-04-2023

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn en we willen graag een paar woorden spreken over teleurstelling. We zien dat velen van jullie teleurstelling voelen over veel dingen.

Wanneer teleurstelling ontstaat

teleurstelling, relatiesHet kan zijn dat je je teleurgesteld voelt over dingen die je partner doet, of niet doet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Anderen zijn teleurgesteld in de mensheid, vanwege hoe het er in de wereld aan toe gaat, gezien vanuit jullie beperkte perspectief.

Misschien ben je teleurgesteld in het leven in het algemeen. Je had hoge verwachtingen en hoop, en hoe je dacht dat het zou moeten uitpakken is gewoon niet gebeurd.

En wat we het meest zien, is dat je je teleurgesteld voelt in jezelf. Omdat je dacht of hoopte meer bereikt te hebben in je leven, of je hebt dingen gedaan waar je achteraf spijt van had, of je hebt bepaalde dingen niet gedaan waarvan je denkt dat je ze had moeten doen.

Er zijn vele redenen waarom gevoelens van teleurstelling kunnen worden getriggerd, en het brengt je stemming omlaag. Zoals wij het zouden verwoorden: het brengt je vibratie omlaag.

Oorzaak en gevolg van een teleurgesteld gevoel

Teleurstelling roept gevoelens op die er nauw mee samenhangen, zoals schaamte, spijt, verdriet, depressie, gevoelens van niet genoeg zijn, gevoelens van verlies, soms zelfs verdriet om het verlies van dromen.

Zoals je ziet heeft het meestal geen erg positief effect als je teleurgesteld bent.

Maar waar komt teleurstelling vandaan? Waarom voel je je zo vaak teleurgesteld in anderen en in jezelf? Waardoor voel je je in de steek gelaten?

Wel, om eerlijk te zijn, het wordt alleen veroorzaakt door gedachten en verwachtingen.

Dat klinkt zo eenvoudig en makkelijk gezegd, toch? Maar dat is wat teleurstelling veroorzaakt: gedachten en verwachtingen.

Wat er gebeurt als er verwachtingen zijn

verbrijzelde verwachtingenJe verwacht dat de dingen op een bepaalde manier gaan, je verwacht een bepaalde uitkomst.

Misschien verwacht je dat mensen zich op een bepaalde manier gedragen, dat ze bepaalde dingen zeggen, of dat ze bepaalde dingen niet zeggen of doen, en toch doen ze het tegenovergestelde van wat je verwachtte.

Je vriend of vriendin begrijpt je standpunt niet en zijn of haar reactie kwetst je gevoelens, omdat je iets anders van hem of haar verwachtte.

Iemand behandelt je totaal anders dan je had verwacht of je partner deed niet wat je verwachtte, waardoor je je nu vreselijk voelt.

De regering behandelt situaties of problemen niet zoals je dacht dat ze zouden doen, of zoals je denkt dat ze zouden moeten doen, dus je voelt je teleurgesteld in hen, neemt het hen kwalijk, of voelt je misschien zelfs verraden door hen.

De basis voor dit alles is wat je denkt en wat je verwacht.

Communicatie kan nuttig zijn

Met mensen in je directe omgeving is het meestal vrij eenvoudig op te lossen, door te communiceren wat je van iemand verwacht. Niet alleen denken en hopen dat iemand iets zal doen, maar ze vragen het te doen. En dan de verwachting loslaten.

Als ze het niet doen, is er niets verloren, want je had geen verwachting, en je accepteert hun vrije wil om wel of niet te doen wat je hebt gevraagd.

En denk er dan niet meer aan. Stop met hele gesprekken voeren in je hoofd, met het herhalen van dingen waarvan je vindt dat je ze had moeten zeggen, of met denken wat je had moeten doen in plaats van wat je hebt gedaan, met jezelf de schuld te geven, of anderen de schuld te geven, van wat er is gebeurd of niet is gebeurd.

De dingen die je denkt, over een bepaalde situatie, over een bepaalde verwachting, dat is het echte probleem, de echte oorzaak van je gevoelens van teleurstelling.

Terug in de flow

Als je erin slaagt je gedachten in een betere trillingsfrequentie te houden, door meer ontspannen gedachten te denken, meer gedachten van acceptatie van wat is, zul je zien dat de dingen weer in een flow beginnen te komen.

terug in de flowWant flow, als alles stroomt, is wat maakt dat je je beter voelt. Dingen gaan dan goed zonder dat je duwt en trekt, de stroom vloeit gewoon door je heen de wereld in en uit de wereld naar je terug.

Het creëert evenwicht, waarbij je je veel beter voelt en minder gericht bent op wat je denkt dat er buiten jou moet gebeuren.

Wanneer je verwachtingen loslaat, en wanneer je de verantwoordelijkheid neemt over je gedachten, zul je zien dat dingen gemakkelijker worden, en dat je algehele gevoel van welzijn begint te stijgen.

Nieuwe manieren om met teleurstelling om te gaan

Wanneer je teleurgesteld bent, kijk dan eens goed naar wat je verwachtte en de gedachten die je erover denkt. Stop jezelf, bedank je gedachten en laat de verwachtingen los, laat alles los in het Universum.

Probeer dit maar eens, haal een paar keer diep adem voordat je zelfs maar reageert als je getriggerd wordt, en laat het dan los.

En als jijzelf het bent waarin je teleurgesteld bent, waarom bekijk je jezelf dan niet vanuit een ander perspectief? Kijk naar jezelf door de ogen van het Universum, of kijk naar jezelf zoals je zou kijken naar je beste vriend, je partner of iemand van wie je veel houdt.

Je zou hen nooit beoordelen zoals je jezelf beoordeelt, toch? Dus geef jezelf meer liefde, geef jezelf wat meer speling, laat de verwachtingen die je had los, en ga weer mee in de stroom van het leven.

We houden zo veel van je, lief mens, en we hopen dat dit inzicht je meer duidelijkheid geeft en je helpt je te bevrijden van die beperkende gedachten en gevoelens waarvan we weten dat je die liever niet hebt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4.6 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
1 jaar geleden

Geen verwachtingen hebben ,schept rust en voorkomt teleurstelling.

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
1 jaar geleden

Zo waar.

Angelique
Angelique
1 jaar geleden

Accepteren punt. Het is wat het is. Men mag alles voelen.

Rose
Rose
1 jaar geleden

Moeilijk om soms er bovenop te komen, toch rust, vrede en liefde om verder te gaan

Back to top button