Channelings

Wat is channelen eigenlijk? – Channeling 28-12-2021

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom lieve lezer, wat fijn dat je weer de tijd en moeite neemt om onze channeling van vandaag te lezen. We begrijpen dat het voor sommigen onder jullie niet altijd gemakkelijk is om te begrijpen dat onze boodschappen van ‘de andere kant’ komen.

Als mens kun je niet met je dagelijkse denken bevatten hoe dat werkt, en dat er mensen zijn die dingen oppikken die voor jou niet ‘hoorbaar’ of ‘zichtbaar’ zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Wat is channelen eigenlijk?

Onze boodschappen worden als het ware ‘vertaald’ door een mens. Deze mens ontvangt energie, in de vorm van woorden via de innerlijke stem, of via beelden en intuïtie.

Deze energie wordt vertaald naar woorden die jij als lezer kunt begrijpen. We gebruiken de vocabulaire van de ‘vertaler’, van degene die het kanaal is tussen jou en ons.

channelDe channeler vertaalt onze energie, zoals een radio-ontvanger geluidsgolven opvangt en vertaalt naar geluid dat jij kunt horen en begrijpen.

Wat we echter willen dat je begrijpt, is dat ook jij deze mogelijkheid hebt. Je hebt niemand nodig om vóór jou te channelen, je kunt op elk gewenst moment zélf in contact treden met alle energie die zich rondom jou bevindt.

De boodschappen die wij doorgeven via channelers, zijn boodschappen die wij belangrijk vinden om aan jou als mens te laten weten. Omdat de meesten van jullie zich niet openstellen om ze te ontvangen, gebruiken wij de mensen die zich daarvoor doelbewust aanbieden.

Afgescheidenheid is een illusie

Ons doel is altijd, en ook altijd geweest, om jou als mens ervan te doordringen dat alles wat er gebeurt vóór jou gebeurt. En dat er geen afgescheidenheid is, ook al lijkt dit vanuit jouw positie wel zo te zijn. In werkelijkheid, en we zeiden dit al vele malen, is alles één.

Alles is energie, en alles is met elkaar verbonden. Alles komt voort uit één bron. Wetenschappers noemen dit vaak ‘het veld’ of ‘nulpunt-energie’, wij noemen het Source, de Bron, en mensen die een religieuze achtergrond hebben noemen het God. Het maakt niet uit hoe je het noemt, alles verwijst naar hetzelfde, de bronenergie, de energie waarin alles zich bevindt, en waarin alles is verenigd.

spelersWanneer je je daarvan bewust wordt, ga je zien hoe alles dat er gebeurt óók uit diezelfde bron komt. En dat jij dus een onderdeel van een ‘spel’ bent. Je bent een speler op het speelbord dat ‘leven op Aarde’ heet.

Verhoog je trilling en krijg een ander perspectief

Hoe zwaar dingen in het spel ook mogen lijken, hoe onoverkomelijk je problemen ook mogen schijnen, we blijven je erop attenderen dat zodra je je vibratie, je trillingsfrequentie, verhoogt, het niet meer uitmaakt wat er in de wereld rondom je gebeurt.

Het is het perspectief van waaruit je dingen bekijkt wat dan drastisch verandert, waardoor je een beter overzicht krijgt en het grotere plaatje gaat zien.

Om dat grotere plaatje tot jou te brengen, maken wij gebruik van kanalen, channelers. Een channeler verzint niet zelf, hoezeer je dat ook mag denken. Een channeler is slechts een doorgeefluik, die onze energie vertaalt en aan jou en anderen doorgeeft.

Alles is er voor jou

We begrijpen dat er nog steeds velen zijn die hier niet in geloven, die denken dat een channel doelbewust mensen probeert te misleiden, of op het verkeerde been te zetten. Het staat ieder vrij om te denken wat hij of zij wil. We hopen echter dat de aard van onze boodschappen je langzaam zal overtuigen van het tegendeel.

boeddhaWe doen dit voor jou, om jou te helpen zien hoeveel mooier het leven is als je je openstelt voor de energie die zich om je heen bevindt, de bronenergie, de energie van engelen, ‘ascended masters’ zoals Boeddha, Jezus, en vele anderen, de energie van gidsen en helpers die zich in het voor jou als mens onzichtbare bevinden.

Al die energie is beschikbaar voor jou, en een channeler kan je helpen om met die energie te communiceren wanneer je dit zelf (nog) niet kunt.

Ieder mens is een channel

Uiteindelijk zal iedereen dit kunnen en zal het werk van channelers overbodig worden. Met het stijgen van de vibratie op aarde, worden steeds meer mensen wakker, komen steeds meer mensen open te staan voor het ontvangen van boodschappen van ‘de andere kant’.

We zijn blij met ieder mens die ons kan ‘horen’ en ontdekt hoe de werkelijkheid in elkaar zit. En we hopen dat jij je op jouw tijd ook bij hen mag voegen.

We houden van jou, zoals we van alle mensen houden. We zijn allen één, jij bent ons, wij zijn jou.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.6 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
2 jaren geleden

? ? ? ? ? ❤ ? ?

E. Zichterman
E. Zichterman
2 jaren geleden

Jezus zei: “Ik ben de (ENIGE) weg, de waarheid èn het leven.”

Channeling is een van de vele manieren om portalen te openen naar dimensies waar zich entiteiten bevinden die zich voordoen als ‘engelen’ van licht …
maar die heel wat anders zijn. De wetenschap noemt hun aliëns, de Bijbel noemt ze demonen.
God heeft de barrière aangebracht tussen onze en andere dimensies om de mens, de aarde te beschermen tegen dit kwaad. Ik raad u: ga hier niet in mee.

Josée
Josée
2 jaren geleden

Van mij mogen jullie het bij nieuws houden, de spirituele kant haal ik al op meerdere andere plekken (en uit mezelf)

Sheila
Sheila
2 jaren geleden

Channelling is een dwaalleer van de duisternis, nooit aan beginnen het helpt jou verder de dood in. Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven, niemand komt tot de Vader dan door mij” Johannes 14:6

“Kom tot mij ieder die belast is en ik zal je ZIEL rust geven”. Mattheus 11:28. Wat wil u nog meer?? Genade van God is gratis en voor iedereen die het wil aannemen. Maar de tijd dringt lieve mensen, kies voor Jezus nu het nog kan, er komt een tijd dat de Genade over is. Niets geen channelling om demonen te raadplegen, satan is de vader van de leugens vanaf den beginne zegt de bijbel. Met demonen praten doet de paus ook, alleen niemand onderzoekt dit. “Onderzoek alles en behoudt het goede” zegt de bijbel. We leven in de einde der tijden, maar weet Jezus de wereld over wonnen heeft aan het Kruis, ook voor jou dus. het is aan u de keuze, kiest u voor het verder van satan of voor het leven van Jezus Christus onze Messias die was, en is en komen zal.

Back to top button