Channelings

Wat oordeel eigenlijk is, wat je (nog) niet ziet – Channeling 13-12-2022

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie dag. We zijn zo blij weer met je te spreken, en we willen het graag hebben over oordeel, en wat het in werkelijkheid is.

Wat je ook oordeelt, je stuurt energie naar iets. Als je iets goed beoordeelt, is dat positieve energie, niets om je zorgen over te maken.

Maar als je iets op een negatieve manier beoordeelt, met weerstand, met een gevoel van wrok of afkeer misschien, of iets waar je vanaf zou willen, dan is dat een oordeel dat je leven, en ook je wereld, negatief beïnvloedt.

Dus, wat doe je als je merkt dat je oordeelt?

De gewoonte van het oordelen

We zien velen van jullie de hele dag oordelen. De buren gedragen zich niet zoals je wilt, je kinderen doen niet wat je ze vraagt, je partner heeft zo zijn of haar onhebbelijkheden waar je over oordeelt en soms zelfs boos over bent.

Als je dan buiten je huis kijkt, veroordeel je de mensen op straat, omdat ze niet hard genoeg rijden, of juist te hard rijden. Of ze blijven op de linkerbaan terwijl jij probeert in te halen en dat niet kan, omdat ze je hinderen.

oordeel over anderenOf je ziet mensen op kantoor, die roddelen over andere mensen en je veroordeelt ze erom. Je beoordeelt politici, je beoordeelt sporters of voetballers, beroemdheden… het is een gewoonte om te oordelen, andere mensen te beoordelen, elke dag, de hele dag door.

Als je dit herkent, oordeel je waarschijnlijk zelfs over deze berichten op deze website. Omdat ze niet specifiek genoeg zijn om de vragen die je hebt te beantwoorden, omdat ze ‘zweverig’ zijn, omdat je het gevoel hebt dat ze niet passen op deze website, omdat het een heel ander soort ‘ding’ is dan je gewone nieuwsberichten, omdat het vaag is, omdat je denkt dat het bullshit is….

Je beoordeelt het, en het bevalt je niet, maar toch ben je nieuwsgierig genoeg om te blijven lezen welke berichten er geplaatst worden. Want op een bepaalde manier vind je het oordeel leuk.

Waarom oordelen mensen zo graag?

Oordelen geeft je een gevoel van macht, het geeft je een beter gevoel over jezelf, omdat je niet bent zoals de mensen die je beoordeelt. Jij weet het beter dan zij.

Voelt dit bekend voor je? Lees dan verder, we hebben nieuws voor je.

Want, je oordeelt over jezelf, bij elk, we herhalen ELK oordeel dat je velt! Je oordeelt over jezelf, over je eigen gewoonten, over je eigen gedachten.

Je denkt dat dit niet waar is, want je oordeelt toch over andere mensen?

Herinnering aan wie ‘zij’ zijn

Maar die andere mensen zijn een weerspiegeling van jou. Het zijn eigenlijk geen andere mensen. Ze zijn jouw creatie, geschapen door jouw gedachten en emoties, jouw ideeën over hoe de wereld functioneert.

Jij hebt elk van de andere mensen gecreëerd, iedereen die je kent, ziet en ervaart als zijnde ‘buiten’ jou.

weerspiegeling van jouAls je dus een oordeel velt over anderen, oordeel je in feite over jezelf.

Het klinkt misschien merkwaardig en het klinkt misschien vreemd voor je, en je vindt het wellicht moeilijk om dit feit te accepteren, dus we nodigen je uit om hierover na te denken.

Kijk eens beter naar jezelf

Wanneer je oordeelt, kijk dan, in plaats van je aandacht naar buiten te richten, eens in jezelf. Wat maakt dat je oordeelt over de ander, wat gaat er in jou om, dat in verband staat met hetgeen of wie je oordeelt?

Als je naar binnen gaat, of beter nog wanneer je naar binnen gaat, zul je dingen over jezelf ontdekken, dingen die je hebt geprobeerd te verbergen, maar door de creatie van anderen word je gestuurd in de richting van datgene wat een beetje hulp nodig heeft.

Om jezelf te genezen van oude wonden, oude patronen, oude programmeringen. Als je ervaart dat je je ergert, oordeelt, gericht bent op iets dat je als negatief beschouwt en dat buiten je lijkt te liggen, is dat een oproep om naar binnen te kijken!

Neem alsjeblieft de tijd om dat te doen, om die blik naar binnen te werpen, en te ontdekken wat je werkelijk dwars zit, wat er achter al dat oordeel zit.

Achter het gordijn van oordeel

achter het gordijnMogelijk ontdek je onzekerheden, zelfhaat, problemen met zelfacceptatie, om maar wat te noemen. En het is tijd om die sentimenten over jezelf los te laten!

Zodra je de oordelen loslaat die je heimelijk, vermomd, in en over jezelf verbergt, zul je zien dat het oordeel over anderen begint te vervagen, steeds minder wordt, en uiteindelijk zal verdwijnen.

Het oordeel over anderen en dingen die ogenschijnlijk buiten je liggen, is in feite een vermomd oordeel over jezelf!

We houden van je lief mens, en we hopen dat dit je vanaf deze dag zal helpen het beste te maken van je menselijke ervaring.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.9 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianne de Meijer
Marianne de Meijer
3 maanden geleden

Super interessant stuk waar ik zeker wat aan heb. Leren doen we elke dag. Daar sta ik ook voor open. Leren, ogen openen, inzien dat ik het toch verkeerd inzag. Leren doen we tot onze laatste adem.

Hans
Hans
3 maanden geleden

Wat een buitrngewoon artikel alweer! Ik ben daar al jaren mee bezig en klopt als een bus en wat heerlijk dat Nine for news deze artikel durft te plaatsen, herl moedig want als het gaat om wde mensrn wakker te maken…. Is dit ook nodig!

Maria
Maria
3 maanden geleden

Prachttg deze boodschap . Laat ons dit alle dagen voor ogen houden Bedankt!

Sophie
Sophie
3 maanden geleden

Ja, het klopt, maar… (ik weet het..,,. maar,, is al een ontkenning) toch oordelen we (ik) iedere dag. Het hoeft niet altijd,, veroordelen,, te zijn, het is vaak onbegrip hoe mensen te werk gaan en bezig zijn ons land te vernietigen door wanbeleid, leugens, achterklap, manipulatie enz.
En als niemand hiertegen protesteert, kunnen ze hun gang gaan en het lijkt me niet de bedoeling dat we als marionetten aan een touwtje bungelen aan de machthebbers van nu!
Jezus joeg ook de kooplui uit de tempel en uitte zijn woede hierover.
Opkomen voor vrede en vrijheid kan niet altijd zonder kritiek en hardere acties.
Als dat oordelen is, OK, dan is dat zo!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x