UFO

Wat vliegt er door ons luchtruim?

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De laatste dagen hebben diverse lezers van Niburu ongeïdentificeerde vliegende objecten in het luchtruim waargenomen.

De redactie heeft een aantal interessante meldingen voor u geselecteerd, die we u niet willen onthouden. Het is de bedoeling dat we vaker UFO-meldingen van lezers gaan plaatsen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Vier of vijf rood-oranje bollen (UFO’s) bewegen ten westen van Drachten van zuid naar noord. Allemaal op gelijke afstand van 20 seconden, op dezelfde hoogte en met dezelfde snelheid. De snelheid was iets hoger dan die van een vliegtuig. Gezien de afstand was er geen geluid hoorbaar.

Van vier stuks heb ik een foto kunnen maken. Echter, de foto’s zijn niet echt duidelijk omdat ik uit de hand fotografeerde met mijn standaardlens op mijn Nikon.

P.K. uit Drachten
Datum: 2 augustus 2013
Tijd: rond 22.43 uur
Plaats: Drachten, Noord-Oost

Gisteren rond 00.15 uur heb ik samen met mijn vriendin toen ik buiten naar de hemel zat te staren iets onverklaarbaars gezien. Wellicht heeft iemand anders het ook gezien en er melding van gemaakt?

Ik zat in Valkenswaard in de tuin en zag, als sterrenbeeld Grote Beer aan de rechterkant ligt, plotseling een ‘ster’ oplichten, althans daar leek het op. Ik dacht eerst dat ik een supernova had gezien (niet dat ik dat uiteraard ooit heb gezien, maar je zoekt direct een verklaring voor wat je ziet), het licht werd vanuit het niets ineens heel sterk en doofde vrij snel (richting rechts, het sterrenbeeld dat ik noemde) en zag ik om het licht heen plotseling nog vijf lichten die in formatie meebewogen met het eerste licht. Het licht dat als eerste verscheen boog terwijl de formatie vloog op een dusdanige manier dat dit nooit een vliegtuig, ballonnetje of wat dan ook kan zijn geweest, het ging met hoge snelheid en ik denk dat een mens door de g-krachten zou zijn platgedrukt als je dit soort bochten zou maken.

Ik heb ooit eerder een melding gedaan van een UFO bij Niburu, dat was rond 2006, toen heb ik ook iets gezien wat niet te verklaren was. Het is voor mij in ieder geval na deze ervaring duidelijk dat er boven ons hoofd meer gebeurt (zoals jullie dat ook weten). Hopelijk krijgen we nog in ons leven te weten (bevestiging) of wij hier alleen zitten!

Groeten, L.S.
Datum: 2 augustus 2013
Tijd: 00:15 uur
Plaats: Valkenswaard

Goedendag. Zondagmiddag om 12.00 uur zag ik vanuit mijn tuin in Utrecht in de wijk Zuilen een ovaal zilverkleurig object met enorme snelheid voorbijkomen zonder geluid.

Ik weet zeker dat dit geen vliegtuig was of wat ik ken en voor mij was het zeer zeker iets dat niet van deze planeet komt. Ik vond dat ik dit even moest melden.

M.v.g. R van V.
Datum: 4 augustus 2013
Tijd: 12.00 uur
Plaats: Utrecht

Beste Niburu,

Afgelopen nacht zag ik een vreemd iets overvliegen. Het was in de ochtend van 4 augustus 2013 om 00.26 uur. Het bewoog in de richting van zuid/zuidwest naar noord/noordoost ongeveer.

Het leek op een gigantische vlam (rond). Zelf vermoed ik dat het iets van NASA of ESA zou moeten zijn geweest (raket). Maar in mijn beleving waren de kleuren te rood om vlammen te zijn van een raket. Misschien was het iets van het leger?

Heb namelijk al eens eerder zoiets gezien, een jaar of wat terug, maar bewoog toen geheel in tegengestelde richting als vannacht. Maar toen waren er duidelijk drie vlammen te zien. En waren de vlammen meer oranje/geel.

Hartelijk groet, E.S.
Datum: 3 augustus 2013
Tijd: 00.26 uur

Heeft u ook iets vreemds gezien in het luchtruim? Stuur uw melding dan naar [email protected]

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Afgelopen weekend was het sowieso ‘lopende band’ werk qua waarnemingen.

Marlon
Marlon
10 jaren geleden

Ik heb hetzelfde als L.S waargenomen gisteren een uurtje of 22.00 6 aug.
Ik zag eerst iets de atmosfeer binnen vliegen wat naar mijn idee niet een satteliet was en absoluut geen vliegtuig daarvoor had het een te hoge snelheid.
Daarna zag ik een aantal keer op dezelfde plek een licht op komen als een puls drie keer en later op een andere plek alsof het in beweging was ook een pulserend licht met een frequentie van een paar seconden.

jeff
jeff
10 jaren geleden

Fantastisch, mijn jongste dochter meent ook iets dergelijks te hebben gezien. Ze belde me er zelfs voor op, helaas zag ik zelf niets. Woon weliswaar 10km verderop, maar vertelde haar dat ze het onmogelijke voor mogelijk kan houden.

bending unit 22
bending unit 22
10 jaren geleden

Het allemaal thaise weerbalonnen die net voor venus langsvliegen
Vastgebonden aan een drone.

(Ziezo!! heb ik al enkelle debunkers
het gras voor de voeten weg gemaaid)

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x