Channelings

Water, het toverdrankje van de natuur, en waarom je het nodig hebt! – Channeling 13-09-2022

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

waterWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. We zijn blij dat we weer met je kunnen spreken. We willen graag dat je nadenkt over water, en zijn helende en voedende capaciteiten.

Water, bron van leven op Aarde

Hoeveel water drink jij op een gemiddelde dag? Sommige mensen beweren dat ze water niet ‘lekker’ vinden, ze vinden het ‘smaakloos’. Ben jij iemand die moeite heeft met voldoende water drinken?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoewel het iets is dat door veel mensen verwaarloosd wordt, is water toch iets waar je niet zonder zou kunnen. Je lichaam bestaat voor meer dan 50% uit water, bij baby’s en jonge kinderen zelfs tot 75%.

Het is een vloeistof die bouwstenen bevat om het leven in elke vorm in stand te houden, of het nu planten, bomen, dieren of mensen zijn.

Al het leven op de planeet Aarde is voor zijn overleving afhankelijk van water, en meer dan 70% van het planeetoppervlak is ermee bedekt!

Water transporteert, het is een levende, bewegende substantie, en het moet stromen om zijn leven in stand te houden, om zijn kwaliteit te behouden.

Noodzaak om te leven

Waarom zijn zoveel mensen dan zo onwetend over drinkwater? Waarom denken ze dat ze kunnen lopen op alleen koffie, of thee, of nog erger op limonades en frisdrank, en het drinken van zuiver water achterwege kunnen laten?

We begrijpen dat in de menselijke samenleving, vooral in de Westerse wereld, water niet ‘fancy’ aanvoelt, het is niet prestigieus om water te drinken, zodat veel mensen er op neerkijken. Het is gewoon water.

kraanwaterMaar water is je eerste levensbehoefte als het gaat om overleven, als het gaat om gedijen, als het gaat om je lichaam geven wat het nodig heeft!

Je denkt misschien dat water niet meer zo gezond is, omdat er chemicaliën gebruikt worden om je kraanwater te zuiveren, of omdat het veel van zijn kwaliteiten verliest als het gebotteld wordt.

Maar er zijn veel plaatsen in de wereld waar geen vers stromend water beschikbaar is, waar de mensen afhankelijk zijn van water in flessen. We zullen het hier zo meteen nog iets meer over hebben.

Wat het voor je doet

En natuurlijk gaat er niets boven een stroom vers water, die van een berg komt en naar beneden stroomt om watervallen en plassen, meren en rivieren te vormen.

We hebben het niet over water in rivieren die vervuild zijn door chemicaliën en lozingen van rioolwater, we begrijpen dat die niet bepaald aantrekkelijk zijn om te drinken, en ook niet gezond.

Het kan zijn dat je aangewezen bent op de waterzuiveringsinstallaties die je plaatselijke overheid levert om schoon drinkwater tot aan de kraan in je huis te krijgen.

waterstroomMaar als je de kans krijgt om zuiver water te drinken, zoals water uit een bergbeekje, probeer het dan. Proef de zoetheid van zuiver, fris water! En begrijp het belang van water drinken.

Het helpt je lichaam om gehydrateerd te blijven, wel, dat is een gegeven natuurlijk. Maar het voedt je lichaam ook met mineralen die je nodig hebt om in leven te blijven, het verwijdert afvalstoffen en gifstoffen uit je lichaam en het regelt je lichaamstemperatuur.

Hoeveel water heb je nodig?

Zoals alles kan te veel water drinken ook giftig zijn. Overdrijf het niet, begin geen liters tegelijk te drinken.

Maar als je tot 2 of 3 liter water drinkt, verspreid over de dag, geef je je lichaam precies wat het nodig heeft om je ‘motor’ draaiende te houden!

We begrijpen dat dit misschien niet het soort boodschap is dat je van ons verwacht, maar we zien zoveel mensen alles behalve water drinken, dat we de behoefte voelden om je ervan te doordringen hoe belangrijk het is water te drinken.

Want water is ook een geleider. En om boodschappen uit andere ‘werelden’ dan je fysieke te ontvangen, is het nodig om met die geleider gevuld te zijn! Het maakt het veel gemakkelijker boodschappen te ontvangen, en de ‘stemmen’ van je beschermers, engelen en gidsen te horen.

Nog een reden waarom we er bij je op aandringen je lichaam met water te hydrateren!

Geef er intentie aan!

intentiewaterEen laatste ding: hou op te denken over vervuiling van water, of dat water slecht is omdat het gebotteld is en door leidingen is gegaan. We begrijpen het, het is beter om vers, natuurlijk stromend water te drinken.

We zeggen echter ook dat dingen de betekenis hebben die je er aan geeft, en dat geldt ook voor water.

Begin je water gezonder te maken door er een intentie aan te geven. Als je water drinkt, denk dan aan positieve woorden, of schrijf deze op je flessen, of plak stickers met positieve woorden op je glas, om je water positieve, helende energie te geven, en het zal zijn kwaliteiten veranderen!

Onthoud dat je hele wereld een illusie is, zo ook het water, en binnen de illusie heb je het nog steeds nodig. En de betekenis die je het geeft, is de betekenis die het zal hebben.

Drink je water, wetend, voelend en met de intentie dat het gezond is en het grootste geschenk dat je je fysieke lichaam kunt geven!

We houden zoveel van je, lief mens, en we willen dat je gezond, gelukkig en voorspoedig bent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
1 jaar geleden

Gelukkig al ruim voor corona achter gekomen en drink minimaal 2 liter. Nu een stukje gezuiverd via Brita. Maar denk inderdaad totaal niet ‘negatief’ bij het drinken van water. Met al die negatieve berichten doe ik niets mee!

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Ja, ga ik doen.

Liefde madeliefje.,
Liefde madeliefje.,
1 jaar geleden

Bedankt voor deze geweldige boodschap,blij dat dit al in mijn leven bekend was. Liefde vor u allen.

Johan
Johan
1 jaar geleden

Water kan volgens de volgende documentaire en materiaal bestaan uit 4 fases:
Gas, Vloeibaar, Vast en Gel

Water documentaire (engels):
https://lbry.tv/@ZenLad:f/StructuredWater:3

In de documentaire gaat het over de structuur van water en hoe emoties water kunnen beinvloeden

Video over EZ water, de 4e fase van water van Dr. Gerald Pollack (engels):
https://lbry.tv/@Films:5c/F04:9

Website van Dr. Pollack https://www.pollacklab.org/

Hier een video over EZ water uit 2017 (engels)
https://lbry.tv/Gerald-Pollack-Weather-and-EZ-Water—-An-Intimate-Role-of-Separated-Charge-EU2017:5

TEDx video over EZ Water cellen en leven (engels):
https://lbry.tv/@HiddenScience:1/DrPollack-EZ-Water-Cells%2BLife%2C-TedNewYork:5

Hier een interview met Dr. Gerald Pollack uit 2020 over de 4e fase van water (engels)
https://lbry.tv/@clwnthr:4/The-Fourth-Phase-of-Water—Dr.-Gerald-Pollack:6

Hier onderzoek over kristalisatie van water door Dr. Emoto:
https://lbry.tv/@CatherineLee:5/the-famous-work-of-dr-emoto-water:8
https://lbry.tv/@CatherineLee:5/dr-emoto-water-crystals.-tap-water:6

Dr. Masuru Emoto:
Dr. Emoto deed onderzoek naar water en hij laat, door middel van speciale technieken (bijvoorbeeld in een zeer koude omgeving), foto’s maken van ijskristallen, gebruik makend van water dat uit verschillende bronnen komt en dat aan verschillende omstandigheden wordt blootgesteld, zoals geluiden (muziek, spraak) en beelden (geschreven tekst, afbeeldingen). Hij concludeerde uit deze foto’s dat deze externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en zorgen voor het helende effect dat water heeft op de mens.

bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Masaru_Emoto

Messages From Water- Full Film Masuru Emoto (engels)
https://lbry.tv/@SayneTopiks:e/Messages-From-Water–Full-Film—-Masuru-Emoto—The-GOYS-Life:2

Foto’s van bevroren water kristallen:
https://lbry.tv/@Anon:96/photo_2022-02-20_08-20-04:4

ps. bekijken de video’s via de LBRY app (gebruik de Paveloom github versie zonder DMCA) omdat de website Odysee.com soms problematisch is
ps. met EZ water kun je water 100% zuiveren van alle verontreinigingen, dus ook nano deeltjes en PFAS

Back to top button