Financieel

Laatste kans: we gaan erop vooruit volgend jaar. Helaas liegt de overheid weer.

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het zal je vast niet zijn ontgaan: er is een nieuw kabinet, en ondanks dat we er volgens het nieuwe kabinet op vooruit gaan, wordt het alledaagse (weer) een stuk duurder. Het lage BTW-tarief gaat namelijk omhoog van 6% naar 9%, een stijging van maar liefst 50%. Hierdoor worden boodschappen en levensmiddelen weer duurder. En het zijn niet alleen de boodschappen die duurder worden maar ook bijvoorbeeld: een knipbeurt bij de kapper, fietsreparaties, schoenreparaties, gas, water en stroom, ziektekostenverzekering, de maandhuur van een woning, een bioscoopkaartje, het openbaar vervoer en veel meer.

En er wordt maar verwacht dat je daar op voorbereid bent en je de middelen hebt om dit allemaal te kunnen betalen. Als je normaal gesproken nog maar net rond kon komen, zul je nu nóg meer op je geld moeten gaan letten en nóg zuiniger aan moeten gaan doen.

En de overheid en elite interesseert het geen barst, want je hebt geen andere keus. We worden met z’n allen voorgelogen dat we erop vooruit gaan, de rekening bij de kassa en onze portemonnee zeggen wel anders.

Niets in te brengen

Nu kun je jezelf hier bij neerleggen en elke keer dat je boodschappen doet met pijn en moeite aan de kassa betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om het heft in eigen hand te nemen en ervoor zorgen dat geld voor jou geen probleem meer is.

Hoe je het ook wendt of keert, wij burgers hebben niets in te brengen tegen de overheden en de elite. Kijk maar naar de uitslag van het Oekraïne-referendum, dat ondanks een dikke ‘nee’ toch door onze strot werd geduwd. Dit geldt ook voor de invoering van het hogere lage BTW-tarief.

Alhoewel de staatskist elk jaar groeit, wordt het leven voor de ‘gewone Nederlander’ alleen maar duurder en moeten we telkens meer inleveren om de EU van lobby-projecten te steunen.

Werkelijkheid

Hoeveel geld zou het ons als hardwerkende Nederlanders opleveren als we al dat EU-geld eens écht in Nederland geïnvesteerd zouden zien, in plaats van dat het in de zakken verdwijnt van de graaiers in Brussel.

Stel je eens voor hoe het zou voelen om je geen zorgen meer te hoeven maken om hoeveel boodschappen kosten? Of dat je je überhaupt geen zorgen meer hoeft te maken om wat de politiek doet.

Dat gevoel hoeft geen droom te zijn, en kan werkelijkheid worden. Boodschappen worden duurder, maar ga je ook meer verdienen? Vast niet. Om die reden is het verstandig om te gaan kijken naar een vervangend of extra inkomen.

Exclusief webinar

We willen je dan ook graag uitnodigen voor het exclusieve webinar dat Jacko Meijaard exclusief voor NineForNews-bezoekers organiseert. Jacko Meijaard is een 25-jarige MBO’er die zich geen zorgen hoeft te maken om geld of inkomen.

Hij verdient immers 10.000 euro per maand, en doet dit vanachter zijn laptop. Hierdoor kan Jacko de hele wereld over reizen en verdient hij al reizend zijn geld. Hij is van niks of niemand afhankelijk, en heeft alleen zijn laptop en internetverbinding nodig om geld te verdienen.

Aanmelden

Hoe hij dit precies doet vertelt hij tijdens het exclusieve webinar dat hij op 26 oktober om 20:30 uur organiseert. We hebben hier al enkele berichten over geplaatst, en hierdoor zijn er al veel ‘digitale stoelen’  bezet geraakt. Het is daarom belangrijk om je zo snel mogelijk aan te melden, anders mis je zijn 100% Passief Inkomen-webinar – en dat wil je niet.

Jacko laat je namelijk zien hoe je meer inkomen kunt genereren, waardoor je straks niet meer op de kleintjes hoeft te letten, maar een leven vol vrijheid gaat krijgen.

Aanmelden kan via deze link >> (doe het snel, want het webinar zit al bijna vol)

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.