Homepagina » Buitenaards » ‘We gaan veel leren van onze ruimteburen’ (video)
We gaan veel leren van onze ruimteburen

‘We gaan veel leren van onze ruimteburen’ (video)

Wernher von Braun is vooral bekend geworden als eerste directeur van het Marshall Space Flight Center van NASA en de geestelijk vader van de Saturnus V-draagraketten van het Apolloprogramma.

Na de Tweede Wereldoorlog werd Von Braun met zijn ingenieurs in het kader van geheime projecten als Operatie Overcast en Paperclip naar Amerika gebracht.

De Amerikaanse overheid wilde zoveel mogelijk nazi-wetenschappers overbrengen naar de Verenigde Staten en Von Braun was één van de eerste.

Na zijn carrière bij NASA ging hij werken bij vliegtuigfabrikant Fairchild Industries. De eerste vrouw die daar een bestuurlijke functie kreeg, Carol Rosin, was gedurende enkele jaren zijn woordvoerder.

Von Braun legde haar uit dat ruimtewapens gevaarlijk, te duur, destabiliserend en onnodig zijn. Hij deelde ook beschikbare alternatieven met haar. Hij pleitte voor een verbod op alle ruimtewapens door beleidsmakers en het volk uit te leggen hoe het militair-industrieel complex kan worden omgevormd tot een vreedzaam samenwerkingsverband dat de ruimte verkent.

Hij sprak ook van het bestaan van zogeheten Off Planet Cultures (buitenaardsen) en hoe deze OPC’s zouden worden aangewezen als ‘vijanden’, terwijl ze dat niet zijn.

“We kunnen nu betere relaties aangaan met onze ruimteburen, waar we veel van zullen leren,” aldus de voormalig woordvoerder van Von Braun. “We kunnen biologisch voedsel verbouwen en verspreiden, beschutting bieden met schoon drinkwater en schone lucht door gebruik te maken van de vele bronnen van alternatieve en vrije energie, verbeterde communicatie en genezingstechnieken. We zullen ook van onze buitenaardse buren leren hoe we nu en in de toekomst het beste kunnen leven en reizen.”

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.

  0 likes
 2. We kunnen nu betere relaties aangaan met onze ruimteburen, waar we veel van zullen leren.
  We kunnen biologisch voedsel verbouwen en verspreiden.
  beschutting bieden met schoon drinkwater en schone lucht door gebruik te maken van de vele bronnen van alternatieve en vrije energie, verbeterde communicatie en genezingstechnieken.
  van onze buitenaardse buren leren hoe we nu en in de toekomst het beste kunnen leven en reizen.”
  mooi!!!!!! en wanneer beginnen we er mee volgende week? of volgende eeuw? B,,,H

  0 likes
 3. Ehm, volgens mij kunnen we zelf al heel veel.
  OP schone manieren energie opwekken.
  Auto’s/vervoer op electriciteit of monorail systeem met magneetaandrijving.
  0 punt energie gebruiken voor ruimtereizen/vliegen etc..
  Als we willen dan hebben we voor elke ziekte een medicijn maar omdat we weten hoe we perfect voedsel moeten maken zullen er vanzelf minder ziektes zijn.
  Geen enkele burger wil oorlog, niet in z’n eigen land en niet in een ander land, wie wel ?? , de politiek.(afschaffen dus)
  Opleidingssystemen maken waar kinderen juist willen leren ipv opgedrongen droge materie zodat je school-dropouts creert en nono’s, de lesstof heeft totaal geen toegevoegde waarde voor de intelligentie van het kind.
  Ik zou zoiets als de Minbari cultuur uit de oude SF serie Babylon 5 willen hebben.
  3 vertegenwoordigers die zijn gekozen door het volk voor de werkersklasse, de religieklasse en de krijgers/verdedigingsklasse (als dit wereldwijd word geimplementeerd dan is de krijgersklasse er voor buitenaards gevaar of simpelweg handhaving van regels, politie etc..)
  Geef elke aardbewoner hetzelfde aantal voedsel en water en dan zijn we van de zelfgecreerde hongersnood af.
  Niet meer dan 11 miljard mensen toelaten op de aarde (qua watervoorraden, voedsel etc..), dit moet nou eenmaal want we zijn gewoon muizen en zo creeren we moedwillig weer virussen/bacterien die ons uitroeien, de natuur vind immers altijd een weg dus dit kan je voor zijn.
  Jaja, tis allemaal misschien moeilijk maar de kennis en het licht hebben we allang (kunnen) zien dus ik heb werkelijk niemand nodig uit space die mij iets zou moeten leren, liefde en goed zijn voor elkaar leren we vanzelf, tis prima als ze wat willen delen maar als mensheid hebben wij niemand nodig.
  Omdat we collectief niet bij machtte zijn om die paar sukkels die onze wereld regeren af te zetten (om het zo maar te zeggen) zal er inderdaad iets moeten gebeuren om dat mogelijk te maken , zucht !!

  0 likes
 4. @EMILE,11 miljard?? we zitten nu op 7/8 miljard,das meer de genoeg lijkt me,halloooow niet te gek maken.

  0 likes
 5. Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal van deze mevrouw Rosin gaat uitpakken. Het vergezicht wat ze schetst over schone energie en dergelijke is lollig. Maar dat moet ik allemaal nog maar zien. In ieder geval kan ik niet wachten totdat alle aliens uit de kast springen! Wat een feest wordt dat. De Grey’s en Draconians zien er lelijk uit. Ik heb ze daar uitvoerig op gewezen. Maar iedere keer krijg ik als antwoord dat ze mij ook lelijk vinden! Of dat persoonlijk is, weet ik niet:)
  De Nordics zijn mooi. Net als de Carians van Nibiru. Sommigen zijn slank en lang, anderen weer wat klein en mollig. Maar schrikken doe je alleen van een Draconian of een large grey. Die kleine greys zijn irritante mietjes. Trap ze hard. Dan doe je iets goeds. De Anunnaki die ik ken hebben humor, zijn emotioneel, en verbazen zich met grote regelmaat over dingen die wij elkaar aandoen. Bij het aanschouwen van de wezens die in de Bijbel als engel worden beschreven valt je mond het eerste half uur open. Ze zien er als een soort mensen uit. Maar soms hebben ze ineens prachtige witte vleugels! Dit shape shiften heb ik ook bij andere wezens gezien. Dat was op Mars. Of dat hetzelfde ras is, weet ik niet. Maar ze waren wel eng, die lui daar. Helaas staan we daar niet aan de top van de voedselketen, maar ergens halverwege als een welkome snack. En dan ben ik nog heel mild met mijn woordkeuze.
  Verder is er een keur aan dieren die ik op aarde nog niet ben tegengekomen.
  Planten kan ik me niet goed herinneren. Ik zag een paar dorre boomstammen op Mars. Nibiru heeft mooie besneeuwde bergen en groen overal. Maar het lijkt wel of dat alles in een soort van dome is. Want ik heb ook hele rare rode, dode landschappen gezien, daar. Op de maan is het wat dat betreft saai. Als ik daar ben kan ik alleen vanuit een kilometers hoog gebouw naar beneden kijken en zie dan wat lichtjes.

  0 likes
 6. De Apollo maanlandingen daar klop niks van. Het verbaasd mij dan ook telkens weer hoe sommige in de UFO wereld maar achter de maanlandingen blijven staan. Von Braun was een publiek figuur die door zijn NAZI achtergrond is gebuikt. Van de ruimtevaart hebben de meeste mensen die het bestaan van UFO’s willen bewijzen weinig tot geen kaas gegeten. Het grote probleem is dat vele in de UFO wereld de kop in het zand steken. Ik verzeker jullie dat er geen openbaring komt zolang de UFO wereld 100% achter de Apollo maanlanding blijven staan. De UFO wereld wordt misbruikt. Ze zijn zo hongerig om het bestaan van UFO’s te bewijzen dat ze soms blind zijn voor de waarheid. Als al die aliens zo goed zijn waarom worden er dan mensen ontvoerd door sommige aliens?

  VN,
  Als de VN dit moet gaan regelen dan mag je veronderstellen dat het eigenlijk een NWO propaganda stunt is. Opnieuw lopen vele weer in de val. Hoe vaak moet je, je neus stoten voordat je wakker wordt? Ik denk zeker dat UFO’s bestaan maar het is het circus er omheen dat de openbaring blokkeert. De macht die de waarheid heeft lach ons uit met dit soort informatie dat kan ik jullie verzekeren. Neem nu Piet Smolders eens, eerst heeft hij veel geld verdient met onzin over de maanlandingen en nu pik hij zijn graantje mee in de UFO wereld. De man doet alles voor geld en de waarheid doet er niet toe. Ik heb niks tegen de persoon Piet Smolders, hij is maar een voorbeeld van vele die de maanlandingen verkocht hebben aan het publiek en nu de UFO wereld voor de gek houden. Kijk deze video maar eens, zelfs pro Apollo supporters spreken schande van deze vertoning van Piet Smolders tijdens de NOS uitzending over Apollo 11 in 2009.
  http://www.awe130.nl/the-news-awe130/194

  0 likes
 7. -‘Aliens’ is een fabricage van de Amerikanen of misschien hebben ze deze zelf gemaakt om een catastrofe in de wereld te creëren.

  -Ik had de video’s trouwens al een lange tijd terug gezien. Volgens mij gaat het hele gesprek over wapens en oorlog. Äliens’ kan tussen haakjes gezet worden.

  -Er is nog steeds geen definitieve bewijs van echte ‘Aliens’ bewezen, alleen dan van blablabla, documenten en onverklaarbare dingen in de lucht. Maar dat kan nog niet als bewijs bevestigd worden.

  -Ik geloof alleen in God! Die zal er voor zorgen dat alles wat slecht is voor de mens wordt vernietigd! Samengevat: The New Wereldorde.

  -Ik geloof ook dat wat er gebeurt wel met ‘God’ heeft te maken of een verband mee heeft.

  Iets anders geloof ik niet!

  0 likes
 8. [quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien 🙂

  0 likes
 9. we kunnen hier niet eens samen leven zonder bedrog en zonder oorlog.
  zou buitenaards plots voor vrede gaan zorgen???

  0 likes
 10. [quote name=”pietsnot”]… en wanneer beginnen we er mee volgende week? of volgende eeuw? B,,,H[/quote]

  Ik ben er al mee begonnen. En jij?

  0 likes
 11. [quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien :)[/quote]

  Deze dame is rond de 70

  0 likes
 12. @Rj.S.&MBI:

  U zegt:

  -Er is nog steeds geen definitieve bewijs van echte ‘Aliens’ bewezen, alleen dan van blablabla, documenten en onverklaarbare dingen in de lucht. Maar dat kan nog niet als bewijs bevestigd worden.

  -Ik geloof alleen in God! Die zal er voor zorgen dat alles wat slecht is voor de mens wordt vernietigd! Samengevat: The New Wereldorde.

  Wel,is er van UW God dan al enig bewijs gevonden??U bent net zoals zovelen geïndoctrineerd door hetgeen ze ons al van jongs af aan proberen wijs te maken namelijk:er is God en er is de Duivel,niet meer of niet minder.Ik zou U willen aanraden om eens de bekende documentairereeks “Ancient Aliens” te bekijken.(keuze te over op YouTube)Zo iets houdt steek,en misschien ga je dan de zaak vanuit een ander perspectief bekijken.Alle succes!

  0 likes
 13. De mensheid kan als het echt wil al lang groene goedkope energie ontwikkelen.

  De economie staat en draait op Patenten (betekenis patent: recht toegekend aan een uitvinder om zijn uitvinding alleen te mogen exploiteren )

  Hier moet dus wat aan gedaan worden.
  Helaas is dit nogal moeilijk in het huidige systeem.
  (Bijvoorbeeld een shell die alle patenten opkoopt omdat het de olie/gas winning zou kunnen aantasten.)

  0 likes
 14. Als ik een Alien zou zijn, en zou hier aankomen dan zou ik dit enge zooitje van mensen tot de laatste wegvagen.

  Mensen zijn mislukte experimenten van het leven , een uniek zooitje van moleculen bij elkaar.
  Heel me leven probeer ik mensen in te schatten en telkens kom ik weer van een koude kermis thuis.
  Mensen zijn gewoonweg bah en ik kan me voorstellen dat sommige meer om dieren geven dan om mensen , bij deze geef ik ze groot gelijk.

  Bij mij betekend mens zijn : over lijken gaan als het om hun eigen hachje gaat, en dit zal altijd zo zijn.

  0 likes
 15. [quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien :)[/quote]

  Misschien is ze ergens goed van geschrokken..geintje

  Toch ben ik een tikkie jaloers op dat witte haar, ik wou dat mijn haar zo mooi wit was

  0 likes
 16. [quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ja, lijkt erg op Sindel ja… 😛

  FINISH HER!

  FLAWLESS VICTORY!

  0 likes
 17. [quote name=”biko steve”][quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien :)[/quote]

  Deze dame is rond de 70[/quote]

  Wow, ik heb het even opgezocht en ze is van 29 maart 1944! Had ik echt niet gedacht, wat ziet ze er nog goed uit.Ik dacht dat ze een jaar of 55 was.

  0 likes
 18. Zelfs Ben Rich, de voormalige CEO van Lockheed Skunkworks zei ooit dat we ze technologie van de Amerikaanse overheid hebben gekregen om E.T. terug naar huis te brengen.
  Ze kunnen al langer naar ‘de sterren’ reizen en terug. Helaas zal deze technologie een heilig wonder van God zelf vereisen vooraleer het aan het publiek zou geschonken worden. Zo zegde hij.
  Wie een duit in het zakje wil doen om openheid te eisen kan dit op Avaaz.org
  Je kan de petitie tekenen en er ook mede voor zorgen dat er meer dan een miljoen handtekeningen verzameld kan worden zodat de secretaris-generaal van de Verenigde naties, Ban Ki-moon dit kan voorleggen.

  Link:https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cyZNFab

  Don’t talk the talk, but walk the walk zo men zegt. Succes! 😉

  0 likes
 19. Hier is hoe de Apollo 10 story compleet verzonnen word door de Britse historicus godwin en Apollo 10 astronaut Cernan. Er klopt niks van wat ze tijdens de uitzending van “the discovery channel” zeggen. We gaan maar door met de kop in het zand steken wakker worden UFO wereld.
  http://www.awe130.co.uk/index.php/the-latest-news/132

  0 likes
 20. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exo politiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu Spacedefensie

  Mev. Carol Rosin,

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, zijn er nog oorlogvoerende exo-planetaire civilisaties buiten het model Aardelingen op de Aarde?!!!!!niet geweten dus niet begrepen en gezwegen
  Het Aardse militair industrieel complex…..
  Deze Extraterrestrials die de Aarde bezoeken, u zelfnoemende, we kunnen nu betere relaties aangaan met onze ruimteburen, die mogen zich in Vlaanderen-Belgie, rustig zichzelf komen voorstellen, en hun ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek komen demonstreren en de nodige informaties van hun inter-kosmische relaties uit de doeken doen….Dat beloven binnen en buiten de TV-studio’s uitverkochte zalen en permanente kaskrakers te worden buiten de VSA-Hollywood. Ruimtevaartpolitiek, geen eigen ruimtevaarttransport beletten velen de stappen te kunnen ondernemen, de nodige studies te verrichten om de juiste antwoorden te verschaffen ivm VN resolutie 33-426 dd 16.12.2005 behandelende al dan niet diplomatieke en samenwerkingsverbanden met Extraterrestrials, DAT ZIJN GEEN UFO-COVERUPS en ALL CONTROL als spitstechnologie in verkeerde handen terecht komt…… dagelijkse kost tijdens de nieuws en journaaluitzendingen de Aardse globe draaiende in kosmos. Dat is geen laster verkopen in juridische terminologie

  0 likes
 21. [quote name=”Andries”]Ik ben heel benieuwd hoe dit verhaal van deze mevrouw Rosin gaat uitpakken. Het vergezicht wat ze schetst over schone energie en dergelijke is lollig. Maar dat moet ik allemaal nog maar zien. In ieder geval kan ik niet wachten totdat alle aliens uit de kast springen! Wat een feest wordt dat. De Grey’s en Draconians zien er lelijk uit. Ik heb ze daar uitvoerig op gewezen. Maar iedere keer krijg ik als antwoord dat ze mij ook lelijk vinden! Of dat persoonlijk is, weet ik niet:)
  De Nordics zijn mooi. Net als de Carians van Nibiru. Sommigen zijn slank en lang, anderen weer wat klein en mollig. Maar schrikken doe je alleen van een Draconian of een large grey. Die kleine greys zijn irritante mietjes. Trap ze hard. Dan doe je iets goeds. De Anunnaki die ik ken hebben humor, zijn emotioneel, en verbazen zich met grote regelmaat over dingen die wij elkaar aandoen. Bij het aanschouwen van de wezens die in de Bijbel als engel worden beschreven valt je mond het eerste half uur open. Ze zien er als een soort mensen uit. Maar soms hebben ze ineens prachtige witte vleugels! Dit shape shiften heb ik ook bij andere wezens gezien. Dat was op Mars. Of dat hetzelfde ras is, weet ik niet. Maar ze waren wel eng, die lui daar. Helaas staan we daar niet aan de top van de voedselketen, maar ergens halverwege als een welkome snack. En dan ben ik nog heel mild met mijn woordkeuze.
  Verder is er een keur aan dieren die ik op aarde nog niet ben tegengekomen.
  Planten kan ik me niet goed herinneren. Ik zag een paar dorre boomstammen op Mars. Nibiru heeft mooie besneeuwde bergen en groen overal. Maar het lijkt wel of dat alles in een soort van dome is. Want ik heb ook hele rare rode, dode landschappen gezien, daar. Op de maan is het wat dat betreft saai. Als ik daar ben kan ik alleen vanuit een kilometers hoog gebouw naar beneden kijken en zie dan wat lichtjes.[/quote]

  ?, een heel groot ?

  0 likes
 22. [quote name=”Rj.S. & MBI”]-‘Aliens’ is een fabricage van de Amerikanen of misschien hebben ze deze zelf gemaakt om een catastrofe in de wereld te creëren.

  -Ik had de video’s trouwens al een lange tijd terug gezien. Volgens mij gaat het hele gesprek over wapens en oorlog. Äliens’ kan tussen haakjes gezet worden.

  -Er is nog steeds geen definitieve bewijs van echte ‘Aliens’ bewezen, alleen dan van blablabla, documenten en onverklaarbare dingen in de lucht. Maar dat kan nog niet als bewijs bevestigd worden.

  -Ik geloof alleen in God! Die zal er voor zorgen dat alles wat slecht is voor de mens wordt vernietigd! Samengevat: The New Wereldorde.

  -Ik geloof ook dat wat er gebeurt wel met ‘God’ heeft te maken of een verband mee heeft.

  Iets anders geloof ik niet![/quote]

  Gefeliciteerd!! daar ben ik met je eens,je hebt de volle waarheid
  gezegd. succes.

  0 likes
 23. Ik ken deze vrouw al wat jaartjes via de videokanalen…. Ze is een shapeshifter… Tenminste, als je mij op een filmpje zet doet mijn gezicht niet van die idiote dingen… Hoe te zien? Heel langzaam afspelen en je ziet het vanzelf.. Niet deze film want die hebben ze keurig bewerkt voor ons. Zoek zelf maar… I.i.g. ze is stapelgek!

  0 likes
 24. [quote name=”kenn”][quote name=”Rj.S. & MBI”]-‘Aliens’ is een fabricage van de Amerikanen of misschien hebben ze deze zelf gemaakt om een catastrofe in de wereld te creëren.

  -Ik had de video’s trouwens al een lange tijd terug gezien. Volgens mij gaat het hele gesprek over wapens en oorlog. Äliens’ kan tussen haakjes gezet worden.

  -Er is nog steeds geen definitieve bewijs van echte ‘Aliens’ bewezen, alleen dan van blablabla, documenten en onverklaarbare dingen in de lucht. Maar dat kan nog niet als bewijs bevestigd worden.

  -Ik geloof alleen in God! Die zal er voor zorgen dat alles wat slecht is voor de mens wordt vernietigd! Samengevat: The New Wereldorde.

  -Ik geloof ook dat wat er gebeurt wel met ‘God’ heeft te maken of een verband mee heeft.

  Iets anders geloof ik niet![/quote]

  Gefeliciteerd!! daar ben ik met je eens,je hebt de volle waarheid
  gezegd. succes.[/quote]

  met alleen je geloof in god kom je er niet.!
  beetje makkelijk om te zeggen god lost alles wel op.. wij hebben de hersens gekregen en de wil om zelf dingen te kunnen doen en ondernemen dus als je verandering wil dan zou je het zelf teweeg moeten brengen .!!

  0 likes
 25. [quote name=”Edwin”][quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien :)[/quote]

  Misschien is ze ergens goed van geschrokken..geintje

  Toch ben ik een tikkie jaloers op dat witte haar, ik wou dat mijn haar zo mooi wit was[/quote]
  Ik heb gehoord dat witte haar verwijst naar hekserij of het is er symbole van
  wat vindt jij??

  0 likes
 26. In 1958 was Wernher von Braun in Amsterdam voor een bijeenkomst. Tijdens zijn bezoek werd hij door een Duitse journalist geïnterviewd. De Van Allen starlings gordel was net ontdekt door James van Allen en von Braun krijgt tijdens het interview de vraag of dit het einde is van de bemande ruimtevaart. Zeldzaam interview dat het kijken waard is voor de space freaks onder ons. Wat duidelijk wordt is dat von Braun dacht dat ze wel een oplossing zouden vinden voor het probleem. Ik denk dat de oplossing was er niet meer over spreken en net doen of het wel meevalt de straling.
  http://www.awe130.co.uk/index.php/the-latest-news/122-interview-wernher-von-braun.html

  0 likes
 27. [quote name=”emile”]Ehm, volgens mij kunnen we zelf al heel veel…..
  &
  Omdat we collectief niet bij machtte zijn om die paar sukkels die onze wereld regeren af te zetten (om het zo maar te zeggen) zal er inderdaad iets moeten gebeuren om dat mogelijk te maken , zucht !![/quote]

  We moeten niet luisteren naar een collectieve manier om ons leven door materie te laten besturen (waaronder ook de eis van hogerop om geld verdienen als je er graag “bij” wilt horen ) , maar naar de innerlijke manier van bestuur, intuitie, in te gaan op het geroep van een in de steek gelaten hart .

  0 likes
 28. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exo politiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu Spacedefensie

  Naar de kern van ruimtevaartontwikkeling met
  de voeten stabiel op grond zonder te zweven in luchtkastelen of lege zeepbellen van de VSA-Wallstreet gokken en pokeren met spaarcenten van Jan met de pet..
  Wensen Extraterrestrials die trimiljardairs zijn in Aardse geldwaarden ruimtevaartprogramma’s starten, geraken aan grondstoffen via vb asteroïden in baan om de Aarde te trekken, zijn zeker kredietwaardig zonder de minste twijfels, geen opstapeling van schulden.
  De Vlamingen hebben rare ziektes, den banksteen in hun maag van den Batibouw, dus planeten koloniseren, hoelang gaan politici aan kunstmatige Oost-Indische doofheid leiden, daarvoor heeft geen enkel pharmaco-pillekensdraaiers het gepaste medicijn, ORL-artsen geen gepaste medische therapie .
  Ufo-coverups al meer dan 60 jaar
  Waarom willen Aarde bezoekende Extraterrestrials het niet doen, de juiste vegen uit de pan, een planeet afbreken of opbouwen….
  Hou het luchtruim in de gaten, geen defensie-actie tegen Ufo’s, of de VN Veiligheidsraad krijgt uitzonderlijke extreem abnormale zaken af te handelen voor spacedefensie ufo’s goed ingewijden in Aardse politieke protocollen?

  0 likes
 29. Lees het artikel “Maanauto” uit 1961 maar eens. Er was toen al bekend dat de astronauten tegen straling moesten worden beschermd. Ook wordt er gesproken over het probleem van de aandrijving.
  https://www.awe130.com/images/1961/space%20articles%20dutch/maanauto.jpg

  Veel meer Nederlandstalige nieuws artikelen uit de 60er jaren die over straling spreken en het gevaar.
  http://www.awe130.com/index.php/9-dutch-news-clippings/14-1961-dutch-clippings.html

  Wat ze in het begin van de zestig wisten is later verzwegen en genegeerd.

  Apollo 10,
  Als iemand een UFO beschrijving geeft die zo afwijkt van het beeld materiaal(zie volgende link)dan word je als leugenaar weggezet, maar als een Apollo astronaut het doet dan is het ineens wel waar.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/132

  Wakker worden UFO wereld de informatie die door de astronauten en “deskundigen” wordt gegeven rammelt van alle kanten.

  0 likes
 30. [quote name=”mb”]

  Actrice

  [/quote]

  Volgens mij vliegt ze ‘s nachts op haar bezemsteel en veranderd ze iedereen met een toverspreuk in frikandellen speciaal met extra saté saus.

  Ze ziet er dus meer uit als heks.

  0 likes
 31. Ik denk dat onze ‘ruimte buren’ ons verschrikkelijk wezens vinden… Dat vinden wij namelijk zelf ook…

  0 likes
 32. [quote name=”kenn”][quote name=”Edwin”][quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien :)[/quote]

  Misschien is ze ergens goed van geschrokken..geintje

  Toch ben ik een tikkie jaloers op dat witte haar, ik wou dat mijn haar zo mooi wit was[/quote]
  Ik heb gehoord dat witte haar verwijst naar hekserij of het is er symbole van
  wat vindt jij??[/quote]
  Is niks mis mee met heksen,’k ben gek op heksen

  0 likes
 33. [quote name=”Edwin”][quote name=”kenn”][quote name=”Edwin”][quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Hr”]Die vrouw zou zo een actiefiguur in het spel Mortal Combat kunnen zijn. Eentje die met haar kapsel rare plasmaballen kan afvuren ofzo.[/quote]
  Ik denk dat als vrouwen van rond de 40 stoppen met hun haren te verven, we er allemaal zo uit zouden zien :)[/quote]

  Misschien is ze ergens goed van geschrokken..geintje

  Toch ben ik een tikkie jaloers op dat witte haar, ik wou dat mijn haar zo mooi wit was[/quote]
  Ik heb gehoord dat witte haar verwijst naar hekserij of het is er symbole van
  wat vindt jij??[/quote]
  Is niks mis mee met heksen,’k ben gek op heksen[/quote]
  Maar ik begreep van je dat je door de kerk voor hekserij veroordeeld bent en je zelf vindt onschuldig bent,hoezo?
  trouwens ben ik geen christen.

  0 likes
 34. @ Kenn:

  Hier is mijn antwoord op de vraag die je stelde:
  Omdat heksen nergens “schuldig” aan zijn Kenn.
  Het zijn gewoon mensen net als iedereen met hun mooie en lelijke kanten

  De enige “schuldigen” zijn de z.g.n gelovigen(van wat voor een geloof dan ook) die continu hekserij als “slecht” willen bestempelen.
  Ik heb liever dat mensen me als heks of als waanzinnige zien, dan als gelovige.
  Ze mogen me zelfs als de Duivel zien, dat boeit me niets.
  Het slechte dat mensen in een ander zien, is het slechte wat in hen zelf leeft, maar wat ze voor zichzelf ontkennen.
  Helaas zoeken mensen al snel een zondebok om anderen als “slecht” te bestempelen.

  Laat deze gekke heks maar lekker z’n gang gaan, daar heb ik geen “God/Allah” voor nodig, en die z.g.n. Duivel evenmin,
  allemaal illusies.Ik bid tot niemand.
  Wat een ander doet, moet hij /zij zelf weten.

  Verder ga ik geen vragen meer hier over beantwoorden, simpelweg omdat ik daar geen zin in heb, en omdat het onderwerp hierboven niet over sowieso “hekserij” gaat.
  Ieder heeft recht om te leven zoals hij/zij wilt leven.
  Neem niet alles zo serieus, waar is je gevoel voor humor?

  En nu vlieg ik weer weg op mijn bezem, hoplaaa!

  IAO ABRAXAS

  0 likes
 35. [quote name=”Edwin”]@ Kenn:

  Hier is mijn antwoord op de vraag die je stelde:
  Omdat heksen nergens “schuldig” aan zijn Kenn.
  Het zijn gewoon mensen net als iedereen met hun mooie en lelijke kanten

  De enige “schuldigen” zijn de z.g.n gelovigen(van wat voor een geloof dan ook) die continu hekserij als “slecht” willen bestempelen.
  Ik heb liever dat mensen me als heks of als waanzinnige zien, dan als gelovige.
  Ze mogen me zelfs als de Duivel zien, dat boeit me niets.
  Het slechte dat mensen in een ander zien, is het slechte wat in hen zelf leeft, maar wat ze voor zichzelf ontkennen.
  Helaas zoeken mensen al snel een zondebok om anderen als “slecht” te bestempelen.

  Laat deze gekke heks maar lekker z’n gang gaan, daar heb ik geen “God/Allah” voor nodig, en die z.g.n. Duivel evenmin,
  allemaal illusies.Ik bid tot niemand.
  Wat een ander doet, moet hij /zij zelf weten.

  Verder ga ik geen vragen meer hier over beantwoorden, simpelweg omdat ik daar geen zin in heb, en omdat het onderwerp hierboven niet over sowieso “hekserij” gaat.
  Ieder heeft recht om te leven zoals hij/zij wilt leven.
  Neem niet alles zo serieus, waar is je gevoel voor humor?

  En nu vlieg ik weer weg op mijn bezem, hoplaaa!

  IAO ABRAXAS[/quote]

  ????!!!!!!!
  wees gerust ik ga je niet meer vragen stellen,ik ga namelijk je reacties ook niet meer lezen.
  Het beste is een gedoe te voorkomen,maar ik heb wel hiervan een mooie les geleerd,dat…..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

organisator

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...