Homepagina » Gezondheid » We worden massaal vetgemest, omdat het een schandalig verdienmodel is

We worden massaal vetgemest, omdat het een schandalig verdienmodel is

Na de Tweede Wereldoorlog zijn mensen steeds dikker geworden. Amerika loopt ongeveer 10 jaar voor op Nederland als we kijken naar de hoeveelheid te dikke mensen en het aantal dat obesitas heeft. Op dit moment is meer dan de helft in Nederland te dik en in Amerika is dat cijfer 60%. Er komt maar geen eind aan deze groei.

Obesitas in Nederland

E-621

De ware achterliggende reden is dat fabrikanten steeds meer chemische toevoegingen en suiker in het voedsel stoppen dat jij eet. Denk aan het giftige E-621. Dit is een zogezegd door de EU goedgekeurd additief, maar het is wel giftig.

E-621 is een smaakversterker die je natuurlijke rem bij het eten verdooft. Hierdoor eten we massaal veel te veel en rekken we onze magen onnatuurlijk veel uit. Wanneer je zonder E-621 zou eten, zou je veel eerder stoppen, omdat het signaal dat je vol zit veel eerder je hersenen bereikt. Met E-621 komt dat signaal veel later aan en eet je dus door, omdat je niet voelt dat eigenlijk al genoeg gehad hebt.

Suiker

Suiker maakt je eten lekkerder. Maar dat is niet de werkelijke reden dat het in voedsel verwerkt wordt. De wekelijke reden is veel schokkender. Suiker werkt verslavend. Daarom consumeer je meer en dat is goed voor de portemonnee van de voedselindustrie. Want als we massaal steeds meer eten, wordt er steeds meer geld verdiend door deze industrie. Dat dit obesitas en veel andere ziekten, aandoeningen en ellende veroorzaakt, interesseert ze niets. Dat is dan weer goed voor de farmaceutische industrie.

De zucht naar meer winst is dus de drijfveer achter het volproppen van je eten met chemische toevoegingen en suiker. In totaal krijg je hierdoor zo’n 44 kilo extra suiker binnen per jaar!

En het houdt niet op bij E-621, dat onder veel schuilnamen in je eten gestopt wordt. Tientallen tot honderden chemische stofjes worden door je eten gemengd om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk naar binnen werkt.

Het werkelijke probleem

Het probleem dat door deze schadelijke ontwikkeling optreedt is dat we (vooral in de westerse wereld) te kampen hebben met een massale obesitas-epidemie. Dat is exact wat we de laatste paar decennia hebben zien gebeuren. En het gebeurt nog steeds. Het eind is nog lang niet in zicht.

Vervolgens rekken we onze magen elke dag meer op dan normaal. Als dit een enkele keer gebeurt is er niets aan de hand. Maar als dit dagelijks gebeurt, dan groeit je maag groter. Hij rekt dan te veel op.

obesityEn dan moeten we nóg meer eten om een verzadigd gevoel te krijgen. En dat betekent nóg meer kopen en consumeren. Het is een vicieuze cirkel die tot obesitas leidt.

Gevoel

Dit alles heeft te maken met gevoel. Het gevoel dat je trek hebt en het gevoel dat je vol zit. Zolang de voedingsindustrie je enerzijds het gevoel geeft dat iets lekker is, waardoor je het graag wilt eten, en anderzijds ervoor kan zorgen dat je het gevoel hebt nog niet vol te zitten, ga je maar door met het oprekken van die maag, zonder het te weten. Jouw hongergevoel is het verdienmodel van de voedingsindustrie! Dat je er moddervet en doodziek van wordt interesseert ze niets.

Een normale gezonde maag heeft ongeveer de grootte van een vuist. Veel mensen hebben inmiddels magen ter grootte van een voetbal.

En doordat we stelselmatig veel te veel eten, hebben onze lichamen het zwaar. We ontwikkelen diabetes, zijn chronisch moe en zijn uiteraard steeds dikker.

Revolutionaire methode om af te vallen zonder dieet

Michel Lejeune, oprichter van Trancewerk en Internationaal Gecertificeerd ABH/ABNLP Klinisch Hypnotherapeut, heeft een revolutionaire methode ontwikkeld om zonder dieet van overgewicht en obesitas af te komen.

Vele duizenden mensen volgden zijn methode en vielen er mee af. Gemiddeld raakten zij tussen de 1 en 3 pond per week kwijt. Dat lijkt misschien weinig, maar deze methode helpt je afvallen zonder dieet en het effect is blijvend. Elke kilo die eraf is blijft er dus af en er is dan ook geen terugval, zoals je dat met een dieet wel hebt.

Lejeune geeft op donderdag 12 december, 20:00 uur een gratis internet-workshop, waarin hij de methode aan je uitlegt en je voorbeelden krijgt.

De plaatsen zijn zeer beperkt en vol = vol.

Als je echt serieus van je overgewicht af wilt komen, meld je dan nu aan via deze link. Toegang is gratis.

Wat je ontdekt in deze workshop:

  • Je leert je wat de échte oorzaak is van je overgewicht en hoe je dit definitief oplost
  • Je ontdek je waarom een dieet nooit blijvend werkt en wat je wél moet doen
  • Je krijgt onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
  • Je leert afvallen en slank blijven zonder dieet en zonder honger

Klik nu hier en meld je aan en ontdek deze revolutionaire afslankmethode, waarmee je zonder dieet, zonder meer te moeten bewegen en zonder honger voorgoed van je overgewicht afkomt.Vind je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

7 dingen die je nooit mag doen als je wilt afvallen

In onze hedendaagse samenleving maken wij ons ...

Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.