UFO Database Archief

Wedde 21 mei – Hoge tonen

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.
Woonplaats: Wedde

Heeft iemand dit ook gehoord?

Hoge tonen in de nacht. Sinds een paar dagen/nachten hoor ik hoge frequentie tonen, een soort ruis van klankschalen. In eerste instantie dacht ik aan landbouwwerktuigen aangezien ik tussen de boeren woon. Ik ben eens op onderzoek gegaan gisteren maar kon de bron van deze tonen niet vaststellen. Nu las ik vandaag op een blog dat meerdere mensen wereldwijd deze tonen waarnemen. Ik heb het idee dat deze tonen uit de ethericae komen, misschien om onze trilling ermee te verhogen, of dat er poorten worden geopend, of zijn het misschien gigantische ruimteschepen?

Ik moet ook vermelden dat ik vaker en vaker lichtpunten in de lucht waarneem, dwars door wolken heen. Nu ben ik wel geen skywatcher, maar ik heb m’n camera nu standaard bij me, hopelijk kan ik binnenkort leuke foto’s in de bijlagen doen. 🙂

Veel Liefs,
S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x