Channelings

Welk effect heeft haat op jou? – Channeling 08-11-2022

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, om te praten over haat en wat haten eigenlijk is en het effect ervan op jou.

Je zegt het zo gemakkelijk: “Ik haat dit!”. Maar wat zeg je eigenlijk op dat moment? Wat het ook is dat je ‘haat’, je verwerpt een deel van jezelf, want jij bent de schepper van alles, inclusief je eigen fysieke lichaam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wat is haat?

haat voelenHet is de energie van afwijzing, afkeer, en de meest extreme vorm van een hekel hebben aan iets, iemand, of een situatie. En wat dat betreft is het een van de gevaarlijkste energieën of emoties voor zowel je geestelijke als lichamelijke gezondheid.

Als je stelt dat je iets of iemand haat, ben je zo vervuld van negativiteit, dat het je verteert. Je denkt misschien dat je in het moment bent, omdat je voelt dat het ‘nu’ ‘in dit moment’ is dat je dat ding of diegene haat.

Maar in feite ben je in je geest ofwel in een ervaring uit het verleden, die culmineerde in je nu-moment, vandaar de sterke reactie, of je bent mentaal in de toekomst en bedenkt hoe dit ding of deze persoon je enorm zal blijven hinderen, en je bedenkt misschien zelfs manieren hoe je het of diegene kunt kapotmaken.

De gevaren van een lage vibratie

duisternisDe menselijke geest is een prachtig soort machine, maar als het gaat om haat of afkeer, en hetzelfde geldt voor schuldgevoel en zeer lage trillingsstaten als depressie en rouw, kan het je verder meeslepen in een emotionele toestand waarin je nauwelijks licht aan het eind van de tunnel ziet.

Het probleem is, dat het in de meeste gevallen, zo niet alle gevallen, een fictie van je denken is, in plaats van de realiteit van wat werkelijk is.

Omdat je in de illusie bent gaan geloven en bent gaan denken dat het allemaal echt is, daarom reageer je, en voel je de emoties die duister zijn en van een heel lage vibratie.

Zelfs als je je nog niet zo slecht voelt, zodra je zegt “ik haat dit” of “ik haat hem of haar”, roep je de energie van de duisternis op en dat is een sterke energie, die niet zo gemakkelijk weer te verwijderen is.

Je gedachten creëren

Wees je daar dus van bewust, en telkens als je dat soort gedachten denkt, hoe onnozel ze ook mogen lijken, en hoe je ook mag denken dat je het niet echt meent, roep je energie op die je niet kunt beheersen.

gedachtesDaarmee bedoelen we dat je situaties creëert die in de zeer nabije toekomst een sterke invloed op je leven zullen hebben.

Het draait allemaal om jou en hoe jij je voelt, wat jouw werkelijkheid creëert. We hebben het hier al vaak over gehad. We willen dat je ziet dat zelfs de onzinnigste gedachten, invloed hebben op je toekomstige leven.

Want met je gedachten creëer je! Vooral als ze gecombineerd worden met emoties. En hoe meer of hoe sterker de emoties, hoe sterker het toekomstige effect zal zijn.

Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid, jij bent de schepper binnen jouw schepping! Onthoud dat altijd.

Wat te doen als je voelt dat je iets ‘haat’

We wensen je niets dan geluk en vreugde, want dat zijn de emoties die je in de hoogste vibratie brengen. Geluk, vreugde en dankbaarheid creëren de mooiste wereld die je je ooit zou kunnen voorstellen.

Dus probeer het eens, en telkens als je de neiging voelt om te zeggen: “Ik haat dit”, bedank de gedachte en stuur hem weg. En bekijk diezelfde kwestie of persoon vanuit een andere hoek, bekijk het of hen vanuit een ander perspectief, en zie wat de allereerste positievere gedachte zou kunnen zijn.

Train je brein, train je geest, om te zoeken naar het goede, om het positieve te vinden, want dan creëer je een betere toekomst voor jezelf, en een betere wereld om je heen!

Onthoud wie je bent

focus op vreugdeWe houden zielsveel van je, lief mens, en we zijn er altijd om je aan deze waarheden te herinneren, je eraan te herinneren wie je werkelijk bent. Wij zijn jij, jij bent ons, wij zijn allemaal Eén, alles is Eén, en het is allemaal Jij.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, zo noemen we onszelf, maar zoals we al zeiden, we zijn niet afgescheiden van jou. Wij zijn jou.

We houden van je, we houden van je, we houden van je, en daarmee zijn we compleet.

4.5 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
1 jaar geleden

Makkelijker gezegd dan gedaan zeggen ze wel eens. Je zal maar zonder verwarming en eten zitten. Op dat moment loopt Rutte gearmd met Kaag langs je huis. Ik zal zeggen:”Fijn dat jullie hier zijn, ik wil je graag een kop koffie aanbieden in een warme woonkamer, kom binnen!” Je vrouw staat achter je met in haar handen een honkbalknuppel en die zegt alleen maar:”Waar ben jij mee bezig?”

jansen
jansen
1 jaar geleden

Prachtig, erg goede informatie

bennie
bennie
1 jaar geleden

Ik haat niets of niemand , Dus dat probleem heb ik niet .

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Waar komt het gezegde vandaan,wie het zwaard op pakt,zal door het zwaard verslagen worden, en zo zijn er velen spreek woorden,oorlogen zijn er,honger is er,en wat wordt er dan gezegd,verschil moet er zijn,al ben je dankbaar en blij van hart,en wil je niet op dit niveau geraken,mag je toch wel zeggen dat leiders hun macht misbruiken we zijn op de wereld om te leren en dan kun je niet altijd zwijgen,maar haten dat gaat wel erg ver,met haat los je niets op,en praten soms ook niet,dan kun je net zo goed tegen een muur spreken die praat ook niet terug. daarom stuur ik liever LIEFDE

Back to top button