Channelings

Wereldwijd bewustzijn stijgt, waarom is dat belangrijk? – Channeling 07-07-2022

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We spreken weer graag met je, over iets dat je misschien interesseert: het stijgen van het wereldwijd bewustzijn.

Je vraagt je wellicht af wat dat is, en hoe het met jou te maken heeft. We zullen proberen het op een gemakkelijk te begrijpen manier uit te leggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Het bewustzijn van energie

alles is energieHet wereldwijd bewustzijn is het bewustzijn van heel de planeet Aarde en van al haar bewoners: mensen, planten en dieren.

Alles is energie, dat hebben we je al eerder verteld, en elke plant, elk dier en mens, alles, elke cel, elk deeltje, elk atoom op de planeet, inclusief de planeet zelf, is allemaal eenvoudigweg gemaakt van energie.

Nu heeft energie bewustzijn. Energie heeft intelligentie, al zou je menselijk verstand denken dat het dat niet heeft. In werkelijkheid is energie een vorm van intelligentie, en die intelligentie komt op verschillende manieren en in verschillende vormen.

Om nu goed te begrijpen wat bewustzijn werkelijk is, willen we dat je je een gloeilamp voorstelt.

Energie en een gloeilamp

Deze gloeilamp schijnt zijn licht als je de schakelaar aanzet.

De energie stroomt door de draad van de schakelaar helemaal naar de gloeilamp. Als de lamp ingeschakeld is, geeft ze licht.

Waar zit in de energie de intelligentie of het bewustzijn van dat licht en de gloeilamp?

Het bewustzijn komt in de vorm van elektromagnetische kracht, en het stroomt onzichtbaar voor het menselijk oog door draden, maar het kan ook vrij stromen zonder draden.

Intelligentie in energie zien

plasmabolJe kunt het aanraken, wat in zijn zuiverste vorm voor een mens niet aan te raden is, maar als je bijvoorbeeld een plasmabol neemt, kun je de bol aanraken, en door hem aan te raken zie je lichtflitsen, als ingesloten bliksem.

Daar zie je de intelligentie, het bewustzijn, van de energie. Het gaat waar het naartoe getrokken wordt, en het weet waar en wanneer het zijn kracht moet geven.

We weten dat je dit vreemd vindt, want met je logisch verstand denk je in termen van natuurkundige wetten, van actie en reactie.

Maar wat de natuurkundige wet niet leert, althans meestal niet, is dat energie intelligent is, bewustzijn heeft.

Hoe het wereldwijd bewustzijn toeneemt

Nu hebben we je verteld dat we het zouden hebben over het wereldwijd bewustzijn en hoe dat op dit moment aan het stijgen is.

De energie van het wereldwijd bewustzijn wordt voor steeds meer mensen voelbaar. De mensheid staat op het punt uit hun verdoofdheid te stappen, uit hun zelfopgelegde gevangenis van gebrek en beperking.

De mensheid begint hun kracht en hun sterke kanten te ontdekken, en daardoor groeit hun bewustzijn.

Als het bewustzijn van sommigen groeit, zijn ze als het ware besmettelijk voor anderen. Mensen die een hoger niveau van bewustzijn hebben, hebben de neiging andere mensen die nog niet zo ver zijn mee te slepen!

En zo dragen ze bij aan het stijgen van het wereldwijd bewustzijn, het stijgt over de hele wereld.

Het grote ontwaken

Grote OntwakenDit zijn spannende tijden voor jou en de hele mensheid, want jullie zijn allemaal aan het ontwaken. De mensheid maakt op dit moment het Grote Ontwaken door, het ontwaken van het collectief bewustzijn, het wereldwijd bewustzijn.

En alles wat op de planeet is, zal dat moeten erkennen, en iedereen zal het vlak voor zijn ogen zien gebeuren.

Dus, wat is het voordeel voor jou van dit alles?

Je krijgt uit eerste hand te ervaren hoe het is om in bewustzijn te groeien. Of je het nu bewust wilt of helemaal niet wilt dat het gebeurt, doet er niet toe.

Over niet al te lange tijd zal de hele mensheid in hogere niveaus van bewustzijn stappen, in het wereldwijd bewustzijn van liefde, harmonie en vrede.

Enkele hindernissen moeten nog genomen

Laat je niet ontmoedigen door wat er op dit moment in de wereld gebeurt, want het is de wanhoop van de mensheid, van een groot deel van de mensheid, die zich in de buitenwereld toont.

Zoals je weet is de buitenwereld slechts een afspiegeling van dat wat zich binnenin je afspeelt.

Stap in het Licht, stap in gevoelens van vreugde en geluk, wat je omstandigheden ook zijn, en je zult na korte tijd het effect beginnen te zien.

wereldwijd bewustzijnOok jij zult je aandeel nemen, in je rol stappen, in dit nieuwe wereldwijd bewustzijn, en het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en gewoon genieten.

Loslaten, laat gaan

Verwacht dat de dingen soms moeilijker zullen zijn dan gewoonlijk, want je zit nog vol weerstand over veel dingen, en al die dingen zullen losgelaten en weggestuurd moeten worden.

Er zijn dus nog dingen los te laten, zoals oude gewoonten, patronen en gedachten, maar je hebt de tijd, en je zult op dat punt aankomen voor je er erg in hebt.

We houden van je lief mens, we houden zielsveel van je!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
1 jaar geleden

❤️ Dank weer voor deze bekrachtende boodschap! 🙏❤️

Tea
Tea
1 jaar geleden

Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde genoemd wordt, opdat Hij u geeft, naar de rijkdom van Zijn heerlijkheid, met kracht gesterkt te worden door Zijn Geest in de innerlijke mens, opdat Christus door het geloof in uw harten woont en u in de liefde geworteld en gefundeerd bent, opdat u ten volle zou kunnen begrijpen, met alle heiligen, wat de breedte en lengte en diepte en hoogte is, en u de liefde van Christus zou kennen, die de kennis te boven gaat, opdat u vervuld zou worden tot heel de volheid van God. Hem nu Die bij machte is te doen ver boven alles wat wij bidden of denken, overeenkomstig de kracht die in ons werkzaam is, Hem zij de heerlijkheid in de gemeente, door Christus Jezus, in alle geslachten, tot in alle eeuwigheid. Amen.
– Efeze 3: 14-21

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

Je voelt het zelf.
Liefde
Licht
Rust
Balans
Oneindige energie
Ben stil en luister naar je ziel.
Het is er, allemaal.

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏👍❤💓💗💖👍

Back to top button