Natuur en Milieu

Wereldwijd opnieuw bulderend geluid in de lucht (video)

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het mysterieuze bulderende geluid dat wereldwijd in toenemende mate wordt gehoord is nu ook waargenomen in de Amerikaanse staten Louisiana en Tennessee, Denemarken en Zweden.

Het gaat niet om een nieuw fenomeen en is in voorgaande jaren ook gehoord, maar het jaar 2012 begon met een overweldigend aantal observaties van het onverklaarbare geluid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het lijkt alsof het geluid zich constant verplaatst. Op 10 januari is het waargenomen boven Louisiana. Het geluid is in de onderstaande video niet zo goed te horen als in soortgelijke video’s, maar je kunt zien dat er geen wind staat. Ook is te zien hoe vogels en honden reageren op het geluid. Bovendien begonnen de ramen van huizen te vibreren.

In de nacht van 10 januari is in de Deense stad Aalborg een zeer vreemd geluid gehoord. Het hield enkele minuten aan en is vastgelegd op camera. Het geluid is in werkelijkheid een stuk harder dan in de video is te horen, zo laat de getuige in het onderschrift van de video weten.

In het zuiden van Zweden is het doorgaans erg stil, maar plotseling werd op 11 januari jongstleden een luid bulderend geluid gehoord. Het verplaatste zich niet en was enige minuten te horen. Opvallend is dat het geluid uit alle mogelijke richtingen tegelijk leek te komen.

Tot besluit is het vreemde geluid op 12 januari jongstleden vastgelegd boven de Amerikaanse staat Tennessee. Het was een uur lang te horen en verdween toen plotseling. De getuigen konden elkaar vanwege het bulderende geluid op bepaalde momenten niet verstaan en hebben geen idee waar het door werd veroorzaakt.

Manitoba, Canada (15 jan):

Conklin, Alberta (15 jan):

Boedapest (11 jan):

Tsjechië (12 jan):

Chicago (15 jan)

In 2009 kwam Niburu na uitgebreid onderzoek tot de conclusie dat het hier mogelijk gaat om een enorm object. Aan de hand van waargenomen ultrageluid en de afstand is het object mogelijk enkele kilometers groot. Gaat het wellicht om een gecloaked luchtvaartuig?

Bron: Thetruthbehindthescenes.org

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x