Buitenaards

Werking technologie buitenaardse schepen uitgelegd

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is fascinerend om kennis te nemen van type vijf buitenaardse technologieën die zowel de kwantummechanica als de entropie trotseren. Dat meldt de India Daily.

De polarisatie van een zwaartekrachtgolf leidt ons naar het domein van geïntegreerd bewustzijn, stealth en communicatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Normaal gepolariseerd licht wordt geroteerd door chirale moleculen. Een zeer specifieke tak van de wetenschap genaamd stereochemie doet hier onderzoek naar. Wanneer de zwaartekrachtgolf normaal gepolariseerd is met behulp van beperkte extrapolatie komen we uit bij nieuwe geavanceerde technologieën die gebruikt worden door hoog ontwikkelde buitenaardse beschavingen.

De technologie is gebaseerd op singulariteiten in geïntegreerd bewustzijn waardoor gepolariseerde zwaartekrachtgolven worden voortgebracht die de wetten van de kwantummechanica trotseren en het grid van ruimtetijd omkeren.

De technologie lijkt enigszins op een fenomeen dat in de organische chemie wordt waargenomen waarbij de stereospecificiteit van een molecuul wordt omgekeerd door een substitutiereactie, genaamd een SN2-reactie. Het concept lijkt hier op maar is vele malen complexer en wordt in veel hogere dimensies geprojecteerd.

Simpel gezegd is het een technologie die wordt gedomineerd door de singulariteiten in geïntegreerd bewustzijn. Het wordt in de hyperruimte gevonden en in de wereld van extrapolatie van donkere materie in het universum.

Deze technologie is de bron van technische wonderen van menig geavanceerde buitenaardse beschaving. Het is de drijvende kracht achter stealth, propagatie van golven en communicatie in het domein waar onze type nul technologie is gebaseerd op elektromagnetische spectra. Het betreft de technologie van buitenaardse schepen die gebaseerd is op gepolariseerde zwaartekrachtgolven en geïntegreerd bewustzijn.

Bron: Indiadaily.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x