UFO Database Archief

Westland 8 maart – Fel wit/rood pulserend lichtpunt

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hallo,

Ik wilde even een waarneming doorgeven van een vreemd lichtverschijnsel.

Datum 8 maart 2010
Tijd: Ca. 22.35 uur

We wonen in Den Haag Zuid op 4 hoog. We zijn wel wat gewend, want precies in ons zichtveld gaan de landingslichten van de vliegtuigen aan die op de Kaagbaan van Schiphol afvliegen. Dit gaat vaak gepaard met felle schijnwerpers. Dit was duidelijk anders.

We waren aan het gamen toen ineens van vanaf het zuiden een klein, maar fel lichtpunt verscheen wat langzaam van kleur wisselde. Van rood naar wit en weer terug. M’n vriendin aarzelde geen moment en pakte de camera en heeft het vrij duidelijk op video vastgelegd. Ik heb geprobeerd deze te uploaden, maar Youtube vervormt de beelden. De originele opname is duidelijker. Ik kan deze indien gewenst mailen.

Het vloog vrij hoog, op naar schatting 3 kilometer en het leek als of het aan het verkennen was, zoals een helikopter, maar dan veel langzamer en onregelmatiger kwa snelheid.

Het vloog (als je het op een kaart van het Westland bekijkt) van ongeveer Poeldijk richting Monster toen het in de wolken vervaagde en uiteindelijk uit het zicht verdween.

D.L. en G.V.
Den Haag

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymous
Anonymous
11 jaren geleden

Rood licht

He DL en GV,

Ik liep zojuist over de dijk in monster en zag toen ook een fel rood licht wat in de wolken verdween (duurde zo’n 8 seconden)! Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien maar komt erg overeen met jullie waarneming.

grot,
matthijs

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x