Gezondheid

Whitney Houston slachtoffer van farmaceutische industrie

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zangeres Whitney Houston is het slachtoffer geworden van de farmaceutische industrie. Ze slikte onder meer de kalmeringsmiddelen lorazepam, Valium en Xanax.

De medicijnen zijn in beslag genomen door de politie van Beverly Hills. De resultaten van de autopsie op de zangeres worden voorlopig geheim gehouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Familieleden van Houston hebben tegenover de entertainmentwebsite TMZ laten weten dat de superster Xanax slikte, een krachtig psychotroop medicijn. Bekend is dat dergelijke medicijnen vreemd gedrag veroorzaken en kunnen leiden tot suïcidale neigingen.

Alhoewel Xanax geen selectieve serotonine-heropnameremmer (SSRI) is, zijn de bijwerkingen onder meer: agressie, vijandigheid, spiertrekkingen en manie. Een overdosis Xanax kan leiden tot: duizeligheid, flauwvallen, coma en dood. Xanax is ontwikkeld door de Amerikaanse medicijnproducent Pfizer en werkt als andere benzodiapinen erg verslavend, vooral bij langdurig gebruik van hoge doseringen.

Het gebruik van Xanax wordt aangemoedigd in het Amerikaanse handboek voor diagnose en statistiek van psychische aandoeningen DSM-IV, de ‘bijbel’ van de moderne psychiatrie.

Geen controle

Houston werd twee avonden voor het incident ‘dronken’ en ‘humeurig’ aangetroffen in de club Tru Hollywood. Een getuige liet weten dat ze boos reageerde op bodyguards die haar probeerden in de auto te krijgen. Alhoewel ze glimlachte naar fans die een handtekening wilden kon ze van het ene op het andere moment weer humeurig worden. Ze wankelde en had duidelijk geen controle over zichzelf.

Dit gedrag is tekenend voor mensen die voorgeschreven psychiatrische medicijnen of drugs gebruiken. Omdat Houston meerdere malen in een dergelijke staat is aangetroffen lijkt het erop dat de medicijnen haar hersenfunctie aantastten en haar persoonlijkheid en gedrag radicaal veranderden. In 2008 kwam acteur Heath Ledger ook om het leven door voorgeschreven medicijnen.

Legaliseren

De president van Guatemala, Otto Perez Molina, zal regeringsleiders van Centraal-Amerika binnenkort een voorstel doen collectief drugs te legaliseren.

Legalisering houdt ook de decriminalisering van drugssmokkel in. Perez Molina zei ook dat al het geld dat in de ‘war on drugs’ is gestopt niets heeft gedaan om de drugssmokkel te verminderen. Daarom pleit hij voor een radicaal andere aanpak. Vandaag bespreekt hij zijn voorstel met zijn collega Mauricio Funes, de president van El Salvador.

Bronnen: Naturalnews.com en NRC.nl

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x