Channelings

Wie is je waardevolle vertrouwen waard? – Channeling 18-08-2022

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige dag. We zijn blij dat we weer een woordje met je kunnen spreken, en we willen het deze keer over vertrouwen hebben.

wantrouwenVeel mensen wantrouwen tegenwoordig de wereld om hen heen. Ze hebben het gevoel dat niemand te vertrouwen is, maar heb je je ooit afgevraagd hoe betrouwbaar je zelf bent?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nee, we zijn hier niet om je de schuld te geven van dingen die je gezegd of gedaan hebt, en we zijn hier niet om je de les te lezen over welke gedachten of ideeën je ook hebt.

Maar in alle eerlijkheid, veel mensen hebben een enorm gebrek aan vertrouwen in zichzelf! Dus laten we daar eens wat dieper in duiken.

Vertrouwen en jij

Wat betekent vertrouwen eigenlijk?

Het American Heritage® woordenboek van de Engelse taal, 5e editie zegt dat het een “Vast geloof in de integriteit, bekwaamheid of het karakter van een persoon of zaak is; vertrouwen of betrouwbaarheid“.

Kijk je op die manier naar jezelf? Heb je een rotsvast geloof in je eigen integriteit, bekwaamheid of karakter?

Of twijfel je aan jezelf, denk je twee keer na over je beslissingen, en denk je over het algemeen dat je de dingen die je wilt of verlangt niet waardig bent?

Of heb je een algemeen gevoel dat je niet in staat bent je doelen te bereiken?

Vertrouwen is iets dat mensen vaak buiten zichzelf plaatsen. Ze geloven dat andere mensen te vertrouwen moeten zijn, maar zelden kijken ze naar hun eigen betrouwbaarheid.

Wat jammer is, want in vertrouwen op jezelf, vertrouwen hebben in jezelf, weten dat je in staat bent de dingen te doen die je wilt, of weten dat je het waard bent de dingen te hebben die je wilt, is voor iedereen beschikbaar.

Het komt er alleen op aan hoeveel vertrouwen en zelfvertrouwen je in jezelf stelt.

Vertrouwen in anderen

Laten we het nu eens hebben over het vertrouwen van andere mensen. Zijn andere mensen je vertrouwen waard?

Geloof je eigenlijk wel, voel je en weet je zelfs dat ze dat zijn?

wantrouwendOf wantrouw je anderen meestal? Denk je dat ze er op uit zijn om je ’te pakken te nemen’, je op te lichten, van je te profiteren zonder dat je er iets voor terugkrijgt, of zelfs om je te kwetsen of te schaden?

Velen van jullie, en mogelijk ook jijzelf, hebben dit bijna ‘instinctieve’ wantrouwen jegens andere mensen.

We zeggen je, dat dit een signaal is dat je jezelf niet vertrouwt! Want iedereen ‘daarbuiten’ is een afspiegeling van wat er binnen in jou omgaat, zoals we in eerdere boodschappen gezegd hebben.

Dus, als je je medemensen niet vertrouwt, vertrouw je simpelweg jezelf niet. Je hebt er geen vertrouwen in dat je in staat bent de dingen te zijn, te doen en te hebben die je verlangt.

Misschien vind je dit moeilijk te slikken, maar laat het ons uitleggen met een voorbeeld.

Zou jij ze meenemen?

lifterAls je aan de kant van de weg iemand met zijn duim ziet zwaaien, die probeert te liften, neem je hem dan mee in je auto?

Zo niet, waarom niet? Ben je bang dat ze je iets zouden kunnen aandoen? Vertrouw je ze niet?

Nu zeggen we niet dat je elke lifter in je auto moet nemen, er zijn genoeg redenen waarom je ze misschien niet mee wilt nemen.

Maar als je beslissing om ze te laten staan voortkomt uit wantrouwen, denk dan nog eens goed over jezelf na. En plaats jezelf in hun schoenen.

Zou je denken dat iemand jou in zijn auto zou accepteren?

Als je denkt, of een gevoel hebt, dat mensen je voorbij zouden rijden, of zelfs als dat het beeld is dat je in gedachten voor je ziet, dat je daar urenlang zou staan, dan is dat een aanwijzing dat je jezelf niet vertrouwt!

Betrouwbaarheid heeft alles met jou te maken

We weten dat, gezien vanuit het perspectief van de derde dimensie, mensen niet allemaal eerlijk, open en betrouwbaar zijn. Maar daar gaat deze boodschap niet over!

Deze boodschap gaat over jou. En over hoe jij over jezelf denkt, en hoe die gevoelens naar je terugkaatsen vanuit je vermeende ‘buitenwereld’.

vertrouwen in jezelfOverdenk dit, denk erover na. En leer jezelf beter kennen. Want in de basis ben jij de enige die door jou vertrouwd en geliefd moet worden.

Als je volledig zelfverzekerd bent, jezelf kent en vertrouwt, zul je dat teruggekaatst zien vanaf de wereld buiten je.

En je zult nooit meer wantrouwend hoeven te zijn, maar je zelfverzekerd voelen in je leven en alles om je heen.

We houden van je lief mens, en we hebben geen oordeel over je als je nog niet klaar bent om dit stukje wijsheid te zien of te aanvaarden.

We willen je alleen aanmoedigen dit ter harte te nemen, en er op z’n minst over na te denken.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 15 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
1 jaar geleden

Bedankt voor deze prachtige eye-opener! Een belangrijke uitdaging in deze bijzondere tijd! 🙏❤️

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

In een ideale wereld of leven zou het natuurlijk vanzelfsprekend moeten zijn elkaar te vertrouwen.
Maar helaas is de wereld verre van ideaal voor de meeste bewoners.
Als je goed van vertrouwen bent, word je ingepakt door de omgeving, werk, school enz. en niet serieus genomen.
Wat niet wil zeggen dat je iedereen moet wantrouwen maar alert zijn lijkt me gezonder dan elke willekeurige lifter mee te nemen.
In deze bizarre tijd kan men zelfs de overheid niet meer vertrouwen en zijn we ver afgedwaald van respect, mededogen en oprechtheid.
Blijft nog steeds overeind dat ik de zin van dit alles niet zie.

Ben
Ben
1 jaar geleden

Het klinkt allemaal leuk, mooi èn prachtig! Ik heb verschillende malen lifters mee genomen maar daarbij is plaats èn tijd bepalend! Ik ben 75 en heb al zo het een en ander achter mijn “kiezen”. Ik probeer mij “open” te stellen, maar dat is moeilijk zo niet onmogelijk! De tijden en niet alleen de tijden maar ook de mentaliteit van mensen veranderen, de vraag wie kan je vertrouwen en wie niet word steeds moeilijker. Op mijn leeftijd kan ik maar het beste even de andere kant uitkijken als er een lifter staat. En met “lifters” bedoel ik niet alleen de èchte lifters! Eigenlijk iedereen!

Liefde. madeliefje
Liefde. madeliefje
1 jaar geleden

Ondervinding is de beste leermeester,en dat leer je in deze zieke maatschappij, ieder mens is uniek,maar dragen allemaal een rugzakje mee,en al die gevangenissen die overvol zijn,allemaal dan maar los laten,we mogen niet oordelen,dus ook niet veroordelen,gezellig een kopje thee mee drinken ,moeilijk hoor !

Back to top button