UFO Database Archief

Wijchen 4 mei – Fel pulserend wit licht

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.
Woonplaats: Wijchen

Vorige week op woensdagavond 4 mei liep ik ’s nachts de deur uit om nog even me hond uit te laten. Dit was rond 01.00 uur.

Zoals elke avond blijf ik een paar minuten kijken naar de sterren omdat dit een geweldig uitzicht is.

Ik stond vlak voor m’n deur…en keek in de lucht naar iets wat me opviel. Ik dacht eerst dat het een vliegtuig of helikopter was maar opeens kwam er steeds een groter fel wit licht omheen. Het verlichte was zo sterk, zo wit. Ik kon serieus mijn ogen niet geloven!! Het licht doofde weer en nogmaals begon het fel te schijnen en zoals ik het zag vormde het licht een soort van diamantachtig iets. Het licht was zo groot, zo wit en fel! Het licht doofde weer en zag alleen nog een puntje wat weer verdween. Dit licht bewoog in een schuine lijn omhoog! Dit duurde ong 30 seconden. Ik had geen tijd om het te filmen, ik stond zo verbaasd te kijken.

Ik heb daarna nog een half uur buiten gestaan maar niks meer gezien. Ik heb er ook nog zeker 2 uur van wakker gelegen. Ik weet wat ik heb gezien en ben hierdoor nog meer gefascineerder geworden dan daarvoor.

Mensen die eventueel ook zo iets hebben gezien of hebben meegemaakt…ik hoor graag van jullie!!

Mvg,
D.D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x