Homepagina » UFO Database Archief » Wijchen 4 mei – Fel pulserend wit licht

Wijchen 4 mei – Fel pulserend wit licht

Naam: D.
Woonplaats: Wijchen

Vorige week op woensdagavond 4 mei liep ik ‘s nachts de deur uit om nog even me hond uit te laten. Dit was rond 01.00 uur.

Zoals elke avond blijf ik een paar minuten kijken naar de sterren omdat dit een geweldig uitzicht is.

Ik stond vlak voor m’n deur…en keek in de lucht naar iets wat me opviel. Ik dacht eerst dat het een vliegtuig of helikopter was maar opeens kwam er steeds een groter fel wit licht omheen. Het verlichte was zo sterk, zo wit. Ik kon serieus mijn ogen niet geloven!! Het licht doofde weer en nogmaals begon het fel te schijnen en zoals ik het zag vormde het licht een soort van diamantachtig iets. Het licht was zo groot, zo wit en fel! Het licht doofde weer en zag alleen nog een puntje wat weer verdween. Dit licht bewoog in een schuine lijn omhoog! Dit duurde ong 30 seconden. Ik had geen tijd om het te filmen, ik stond zo verbaasd te kijken.

Ik heb daarna nog een half uur buiten gestaan maar niks meer gezien. Ik heb er ook nog zeker 2 uur van wakker gelegen. Ik weet wat ik heb gezien en ben hierdoor nog meer gefascineerder geworden dan daarvoor.

Mensen die eventueel ook zo iets hebben gezien of hebben meegemaakt…ik hoor graag van jullie!!

Mvg,
D.D.Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

duitse

Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door coronamaatregelen’

De coronamaatregelen zijn overdreven, zei arts Heiko ...

halsema

‘Halsema zet links boven de wet en dat is corrupt. Ze moet aftreden’

In Amsterdam waren vandaag duizenden mensen op ...