Homepagina » Nine For News » Had jij het winnende idee? De 1e winnaar is bekend!
idee

Had jij het winnende idee? De 1e winnaar is bekend!

Stuur jouw idee in

Zoals in een eerder artikel al beloofd, trekken we elke maand een winnaar voor een T-shirt. De inzender van het leukste idee voor op een shirt, ontvangt van ons een T-shirt met daarop het winnende idee als uitgewerkt ontwerp.

Wil jij ook een T-shirt winnen met jouw idee erop? Met het online webformulier dat je opent door hier te klikken, kun jij je idee, kreet of one-liner naar ons toe sturen. Uit de leukste inzendingen kiezen we er elke maand eentje die we uitwerken tot een ontwerp. Dit komt vervolgens op producten in onze shop. En de winnaar krijgt van ons een T-shirt mét het winnende idee erop!*

Hieronder een paar van onze ontwerpen die je op allerlei leuke producten en shirts kunt kopen in onze webshop en waarmee je ons werk ondersteunt.

En let op!: van zaterdag 4 juli t/m woensdag 8 juli krijg je 15% korting op je aankoop, wat toch leuk meegenomen is, of niet dan?

shop

We hebben een winnaar

In juni hebben we een aantal heel creatieve ideeën mogen ontvangen, er kan echter maar één winnaar zijn. En dat is Augusta! Dus Augusta, houd je mailbox goed in de gaten voor de instructies om te zorgen dat we jouw T-shirt zo snel mogelijk jouw kant op kunnen sturen.

Het nieuwe design is gebaseerd op de inzending die luidde: “Mark Rutte.. het enige wat anderhalve meter zou mogen zijn is je Pinokkio neus!!“. En daar hebben we onderstaand ontwerp mee gemaakt:

winnaar

Nieuwe producten

We zijn overigens nog steeds druk bezig met het vullen van de shop. Als je dus een ontwerp wilt waar nog niet zo veel producten in verkrijgbaar zijn, kijk dan over één of twee dagen nog eens!

We kijken uit naar je bestelling én naar jouw idee. En wie weet win jij de volgende keer wel een T-shirt met jóuw idee erop!

*Alleen originele, oorspronkelijke ideeën doen mee. Dus reclameleuzen of al gebruikte teksten van anderen mogen niet meedoen, i.v.m. de auteursrechtenwet. Over auteursrechten gesproken: meedoen betekent wel dat je alle rechten op jouw idee aan ons overdraagt. Om de simpele reden dat we het anders niet kunnen gebruiken op producten. Dus alleen meedoen als je zeker weet dat jouw idee écht van jou is, en dat jij het recht hebt het volledig aan ons over te dragen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
>