Homepagina » UFO Database Archief » Winschoten 18 december – Witte bollen en vlammende objecten

Winschoten 18 december – Witte bollen en vlammende objecten

Ik zie de laatste tijd steeds meer vreemde verschijnselen in de lucht, zoals felle witte vliegende geluidloze bollen en heb nou ook al 3 keer een soort van vliegende vuurtjes gezien die de een behoorlijk snel vooruitbewegen; ook geruisloos en ik weet zeker dat het geen lichtkogels of dergelijke betreft.

Heb het hier over verschijningen waar ik dit jaar in Winschoten toeschouwer van mocht zijn. Zoals het uit het niets verscheen, zo verdween het ook weer.

mvg, S.S.Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

  1. Contact

    Hallo, mijn naam is Marc Zuurman en ik ben 16 jaar oud. Ik maak al sinds 2008 zelf films en met UFO’s ben ik eigenlijk al mijn hele leven bezig. Nu vond ik het wel eens tijd om die 2 hobby’s van mij samen te voegen, en aangezien ik zelf in Winschoten woon leek het mij een goed idee om daar te beginnen met het maken van een UFO programma genaamd: UFO Winschoten. Daarom zou ik u willen vragen contact met mij op te nemen, zodat ik u (onherkenbaar als u daar voorkeur voor heeft) zou kunnen interviewen. Het lijkt me heel leuk om van u te horen, en ik kijk nu al uit naar het interview.

    Mvg, Marc Zuurman.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

slavernij

Meer blanke dan zwarte slaven: Hoe de geschiedenis van de slavernij is verdraaid

Tijdens de Black Lives Matter-demonstratie op de ...

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...