UFO Database Archief

Winschoten 5 mei – Felle witte lichtbol

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Fel witte lichtgevende bol, vloog lager als een toevallig langs vliegend passagiersvliegtuig op grote hoogte. Heb het 5 minuten kunnen volgen en verdween toen. Tijd 21:50 uur, 5/5/2010. Helaas m’n gsm vergeten, dus geen action pic.

H.R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marczuurman
marczuurman
12 jaren geleden

Contact

Hallo, mijn naam is Marc Zuurman en ik ben 16 jaar oud. Ik maak al sinds 2008 zelf films en met UFO’s ben ik eigenlijk al mijn hele leven bezig. Nu vond ik het wel eens tijd om die 2 hobby’s van mij samen te voegen, en aangezien ik zelf in Winschoten woon leek het mij een goed idee om daar te beginnen met het maken van een UFO programma genaamd: UFO Winschoten. Daarom zou ik u willen vragen contact met mij op te nemen, zodat ik u (onherkenbaar als u daar voorkeur voor heeft) zou kunnen interviewen. Het lijkt me heel leuk om van u te horen, en ik kijk nu al uit naar het interview.

Mvg, Marc Zuurman.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x