Buitenaards

Witte Huis kan zich geen buitenaardse lijfwachten veroorloven

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een nieuwe complotvideo zou blijken dat de Amerikaanse president Obama een gedaanteverwisselend reptiel uit de ruimte als lijfwacht heeft. Dat meldt het tijdschrift Wired.

Volgens het Witte Huis is de buitenaardse oorsprong van het presidentiële beveiligingsteam uit de lucht gegrepen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Als we deze video mogen geloven is tenminste één van de lijfwachten van de president een reptiel. Tijdens zijn toespraak bij de American Israel Public Affairs Committee op 4 maart jongstleden zou Obama zijn beveiligd door ‘een mensachtige gedaanteverwisselaar die voor de elite werkt en op camera is vastgelegd tijdens een bijeenkomst van de zionistische cabal’.

Area 51

Het Witte Huis liet weten dat buitenaardse lijfwachten te duur zijn in deze tijd van bezuingingen. “Ik kan de beweringen die in de video worden gedaan niet bevestigen, maar alle vermeende programma’s over presidentiële beveiliging in de vorm van buitenaardsen of robots zouden waarschijnlijk zijn opgeschort,” zei woordvoerster van de Nationale Veiligheidsraad Caitlin Hayden. “Ik verwijs u voor meer informatie door naar de Secret Service of Area 51.”

Een computerstem geeft commentaar bij de video: “Hij ziet er op het eerste gezicht uit als een agent van de Secret Service, maar enkele in het oog springende gezichtskenmerken en zeer vreemd gedrag lijken iets anders te doen vermoeden.” De agent moet volgens de computerstem wel ‘veranderen in een soort niet-menselijke vorm’. Dit alles is nieuw bewijs voor een samenwerking tussen een samenzwerende elite en ‘tenminste één buitenaards ras’ dat ‘over de mensheid heerst’.

Anunnaki

De computerstem weet niet te vertellen welke buitenaardse soort de president beveiligt. Is het een ‘reptielachtige humanoïde? Is hij een Anunnaki?’ Met Anunnaki wordt overigens verwezen naar oude Babylonische goden die uit de ruimte zouden zijn gekomen en om mysterieuze redenen de ziggoerats zouden hebben gebouwd. “Is hij een lange, grijze bio-androïde?” Het Witte Huis reageerde niet.

De activiteiten van de agent worden ook nauwlettend gevolgd door de ‘Grand Order of Draco Slayers’, een groep die zichzelf omschrijft als een ‘magische orde van spirituele strijders die hun leven wijden aan het uitroeien van de Reptilians en de Illuminati’. Deze orde ziet het als haar taak om ‘de vrijheid en spirituele erfenis van de mensheid in ere te herstellen’.

Volgens de computerstem moeten we de zwakke belichting, de abrupte overschakeling naar een andere camerahoek en de optische artefacten als gevolg van het inzoomen, buiten beschouwing laten.

Bekijk hieronder de originele videobeelden die begin vorige maand op YouTube zijn geplaatst:

Bron: Wired.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Starchild
Starchild
11 jaren geleden

Holy shit!

Jeff
Jeff
11 jaren geleden

tja, als 1e reactie…ik zie niets en mis dus iets?

Timothy Drake
Timothy Drake
11 jaren geleden

En als het dan om een hagedis gaat die hier in z’n schotel naar toe is geschoteld. Gaat tie in dienst staan van een mens? Voor hun een lagere levensvorm in een barbaarse maatschappij? Lijkt me van niet toch?

Starchild
Starchild
11 jaren geleden

[quote name=”Jeff”]tja, als 1e reactie…ik zie niets en mis dus iets?[/quote]

check deze dan! http://www.youtube.com/watch?v=k2mjs_gdMAI

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x