UFO Database Archief

Woerden 23 november – Formatie van acht boemerangen met oranje middenlichten

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: K.N.
Woonplaats: Woerden
Locatie waarneming: Woerden, boven de dakpannenfabriek aan de Leidsestraatweg.

Acht langzaam achter elkaar vliegende geluidloze spits toelopende boemerangen met oranje lichtpunt in het midden. Hoogte en grootte lastig in te schatten. Was al donker buiten.

Vanuit mijn hartchakra heb ik om contact/bevestiging gevraagd, waarop de 4de boemerang antwoord gaf door een straal van sterretjes te laten zien. Kwam vanuit het midden, een straal van sterren begon groot en werd daarna klein en weg. Enorm bijzonder en we zijn dan ook nog steeds bijna 1 uur verder zwaar onder de indruk.

Mijn vriend en ik vonden dit waanzinnig om te zien en helaas waren we te laat met de camera. Dus we hebben alleen de laatste kunnen filmen maar die was al ver weg. We zijn nog steeds elke keer naar buiten aan het kijken.

Misschien nog handig om te melden dat er, toen de ufo’s voorbij kwamen, ook een stroomstoring was (en nu nog is) van de straatverlichting.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x