UFO Database Archief

Wolvega 16 november – 2 Witte lichtbollen

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Hallo,
Na een goede maand niets gezien te hebben, heb ik gisterenavond, vroeg in de avond, enige UFO’s zien vliegen. Heel opwindend :o) allemaal. Nadat we een dag van bewolking hadden gehad, ontstond er zo vroeg in de avond een prachtige wolkenloze hemel, wat helaas niet echt heel erg lang duurde, maar het volgende kreeg ik te zien:
16 november 2009
18:02 uur; heldere sterrenhemel. Ik zag een heldere (felle) lichtbol zonder knipperende lichten overvliegen van Zuidwest naar Noordoost. De lichtbol vloog vrij snel en ook niet al te hoog, in ieder geval lager dan vliegtuigen vliegen. Deze lichtbol vloog aan de Zuidoost zijde van Wolvega.

Een kleine vijf minuten later zag ik een volgende lichtbol, maar nu leek het licht gedempt te zijn, en deze vloog ook veel hoger. Deze was beslist niet te verwarren met het overvliegen van een satelliet, want deze zijn slechts minuscuul zichtbaar wanneer je deze ziet overvliegen (dit was veel duidelijker), en vliegen dus nog weer hoger dan dat ik deze bol zag overvliegen. De snelheid was vrij snel en constant.

Terwijl ik deze lichtbol met mijn verrekijker van Zuid naar Noord zag overvliegen, kreeg ik een andere in het vizier die van Noord naar Oost vloog. Deze was exact gelijk aan degene die ik volgende. Dezelfde snelheid werd gehandhaafd, en ook nu was deze lichtbol niet te verwarren met een satelliet. Beide objecten vlogen eenzelfde snelheid. Sneller dan een vliegtuig in ieder geval en bezaten geen flikkerende lichten.

Ik hou jullie op de hoogte mocht ik weer eens wat zien.

Groetjes,
J. H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ufo_database
ufo_database
12 jaren geleden

Met getuige contact opgenomen dat de eerste lichtbol om het ISS station gaat. 2e bol niet bekend.

Gegevens:

ISS Mon Nov 16/06:01 PM 2 50 30 above SW 26 above ESE

http://spaceflight1.nasa.gov/realdata/sightings/cities/skywatch.cgi?country=Netherlands

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x