UFO Database Archief

Wolvega sept/okt ’09 – Diverse waarnemingen

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik zag dat de UFO database online is, en dacht dat jullie mijn ervaringen van de afgelopen maanden wel konden gebruiken. Deze ervaringen hebben ertoe bijgedragen dat mijn spirituele ontwikkeling een enorme sprong voorwaarts heeft gemaakt. (Ik ben dus ‘wakker’ geworden) Met grote interesse volg ik alle nieuwsberichten welke jullie op de site plaatsen.

Dank jullie wel voor al het goede werk dat jullie doen!

——————————————

 19-09-2009

Het was een heldere avond. Op het vuurwerk (rond de klok van 21:00 uur) dat werd afgestoken, en wat symbolisch het einde van de zomer inluidt, maar waarmee dit jaar ook het 700-jarige bestaan van Weststellingwerf gevierd werd, had ik mijn eerste UFO encounter.

Dit was een zachtroodachtige punt of bol (constant licht) heel hoog in de lucht. Deze zweefde richting ons (Wolvega) of Heerenveen, dat was niet duidelijk. Bleef een tijd in de lucht op dezelfde plaats zweven en keerde toen weer terug in de richting van waaruit hij aan was komen vliegen (ZW).

Er waren geen plotselinge wendingen of manoeuvres. Heel rustig allemaal. Binnen tien minuten verscheen dezelfde bol of punt in de lucht een stuk meer Zuidelijker… Bewoog zich in onze richting…, bleef op een bepaald punt aanwezig en keerde weer terug.

Geen vliegtuig of zelfs helicopter (die op dat tijdstip niet meer vliegen, en voor een helicopter vloog deze ook veel te hoog) vertoont een vliegpatroon zoals deze bol of punt in de lucht.

 22-09-2009

Ik ben geïntrigeerd geraakt, en heb nu de tussenliggende avonden veelvuldig naar de lucht gekeken. Op 22 september jl (het was weer een heldere avond, met hier en daar wat wolken) zag ik wederom een UFO. Ditmaal was het een heldere lichtpunt in de lucht. Groter dan degene die ik op zaterdag 19 september heb gezien. Deze gedroeg zich als een gewoon vliegtuig. Een condensstreep of motorgeluiden heb ik echter totaal niet gezien of gehoord. Deze lichtpunt, kwam vanuit het Westen aanvliegen… (De zon was bezig onder te gaan, en het was dus behoorlijk schemerig) Een vliegtuig met de zon achter zich, toont zich voor ons donker van kleur… Dit was echter fel verlicht en bleef fel verlicht. Hij bewoog zich dus vanuit het Westen naar het Oosten. De intensiteit van het licht nam niet af, resoneerde niet of flikkerde niet zoals de lampen dit aan een vliegtuig nu eenmaal gewoon zijn te doen. Deze UFO vloog rustig naar het Oosten, en hij liet mij dus op een gegeven moment achter zich… De lichtintensiteit was nog steeds fel en hetzelfde als op het moment dat ik hem in het oog kreeg.

13-10-2009

Rond de klok van 22:00 uur zag ik een UFO. (Het was een heldere avond, sterrenhemel) Een vliegtuig kan het niet geweest zijn, want het was een groot licht dat pulseerde, met onduidelijke flikkerlichten… Vliegtuigen hebben slechts knipperlichten, of één groot nachtlicht erbij aan. Dit was duidelijk pulserend, en dat is iets dat onze vliegtuigen niet doen. Conclusie… UFO. Het vloog vrij snel van NoordOost naar Zuidwestelijke richting, ik kon hem amper met de verrekijker bekijken, toen was hij ook alweer verdwenen. De lichtkleur was ‘zacht  rood/roze/geel… Er klinken hier en daar stemmen op in de Wereld, dat UFO’s proberen om onze vliegtuigen na te bootsen met de ‘verlichting’ die ze ten toon spreiden… Dat lukt vermoedelijk redelijk goed, maar het is toch nog steeds afwijkend. Deze UFO vloog ten Zuidoosten van Wolvega. (Tussen De Blesse en Wolvega in)

=========

In een vrij kort tijdsbestek heb ik deze UFO’s gezien, en tot aan de dag van vandaag, alhoewel ik vaak eens naar de ‘hemel’ kijk, heb ik nog geen nieuwe ‘sighting’ weer gehad. Ik bezit geen camera of iets dergelijks waardoor ik geen foto’s of filmpjes kan toevoegen.

M.vr.groet
J. H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x