Graancirkels

Worden graancirkels gemaakt door Arcturianen?

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Elke graancirkel heeft zijn specifieke formules en effecten. De graanformaties hebben invloed op mensen, planten, dieren, water, lucht, culturele en maatschappelijke verhoudingen en op moeder aarde.

Dat stelt de Amerikaanse schrijfster Judith Moore in haar boek De Taal Van Graancirkels. De cirkels maken volgens haar deel uit van een groot plan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De formules in elke cirkel en de effecten ervan worden langs rasterlijnen over de hele wereldbol overgebracht. Cirkels in Europa en Noord-Amerika vullen elkaar aan, aldus Moore. Samen zijn ze gericht op een indrukwekkende lijst van de meest ernstige wereldwijde problemen. Daarom is het volgens haar zinvol om cirkels in andere landen te bestuderen.

Kosmische betekenis

Moore zegt dat iedereen persoonlijk kan profiteren van de effecten van iedere cirkel door te mediteren op deze tekeningen met grote krachten in een universele kosmische tekentaal. Zodoende kunnen ook de effecten van de cirkels op de aarde aanzienlijk versterkt worden.

De schrijfster is grootgebracht in de cultuur van de inheemse Amerikaanse volkeren. Sinds 1992 ontvangt ze naar eigen zeggen doorgevingen vanuit een Arcturiaans moederschip. Samen met Johan Keijser schrijft ze over de kosmische betekenis van graancirkels die door de Arcturianen gemaakt zouden zijn.

Het schrijversduo gaat in op 70 graancirkels in Nederland, andere Europese landen en Noord-Amerika, die tussen 1590 en 2005 zijn verschenen. Moore claimt te gast te zijn geweest op Arcturiaanse sterrenschepen en transmuteert naar eigen zeggen energie.

Buitenaardse wezens

Beweringen zoals die van Moore worden regelmatig ondersteund door anekdotisch bewijs. Zo meldde de Britse Daily Telegraph in 2009 dat een politieagent drie buitenaardse wezens bij een nieuwe gewasformatie in Wiltshire had gezien.

De agent zag de wezens in een weiland bij Silbury Hill en parkeerde zijn wagen aan de kant van de weg om te kijken wat ze aan het doen waren. Toen hij de drie ‘mannen’ – die ongeveer 1 meter 80 lang waren en blond haar hadden – naderde hoorde hij ‘het geluid van statische elektriciteit’.

Het trio maakte zich uit de voeten, maar de agent had nog nooit iemand zo snel zien rennen. De mysterieuze wezens verdwenen in het niets op het moment dat hij een fractie van een seconde opzij keek. De agent keerde terug naar huis en nam contact op met paranormaal onderzoekers om te vertellen dat hij een UFO had gezien.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Uhm, nee.
Graancirkels worden gemaakt door:
http://www.circlemakers.org/

hoi
hoi
10 jaren geleden

de graancirkels van tegenwoordig worden gewoon door mensen gemaakt voor kunst niks aliens aan !! hou daar keer mee op !!!

Mysteryman
Mysteryman
10 jaren geleden

Aliens zijn graanliefhebbers ofwat?
Waarom altijd graan en niet op een andere manier, waarom altijd zo mysterieus doen, waarom niet gewoon ff landen in een drukke straat zodat we eindelijk kunnen zien dat het echt is? ze hoeven echt niet bang voor ons te zijn eerder andersom, dus das geen reden..

Mysteryman
Mysteryman
10 jaren geleden

waarom altijd zo moeilijk en in een graanlandschap je vertonnen? land dan ook gewoon eens in een drukke winkelstraat zodat we allemaaal duidelijk kunnen zien dat ze bestaan, doe eens niet meer zo mysterieus man.
Bang kunnen ze niet zijn want ze zijn sterker als ons, dus waarom in godsnaam laten ze zich altijd zo moeilijk zien dan???

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x