UFO Database Archief

Workum 20/21 november – Diverse waarnemingen

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Hallo,

Ik heb al een aantal keer gemaild over ufo meldingen hier in mijn dorp ( workum, frl ). En ook vanavond heb ik weer een waarneming gehad. Het begon gisteravond rond een uur of 10. Ik keek naar buiten en zag een bal in de lucht met groen/rode lampen die aan en uit gingen (flikkeren). Daar naast hingen 3 witte lichten perfect diagonaal. Ik ben even blijven kijken en toen naar bed gegaan.

Toen ik zo net naar buiten keek, vloog er vlak boven de daken heel langzaam een ‘iets’ met groen en rode lichten. Veel dichterbij dan gisteren. Nu was het op helikopter hoogte, misschien wel lager. Er was geen geluid en het ging langzaam (niet zoals vliegtuig of helikopter).
Ik blijf je maar mailen! Dit is sinds juni 2009 de 5e en 6e waarneming op dezelfde plek. De eerste keer was het een grote oranje bol die vlak boven mijn tuin zweefde. Tweede keer een heel hard geluid, zonder vliegtuig/straaljager in de buurt. Strak blauwe hemel. Derde keer was een grote lichtbol en daarna verschenen er allemaal kleinere die om elkaar heen bewogen. De vierde was de vorige melding van een lichtbol (wat volgens jullie een satelliet zou kunnen zijn). En dan deze 2 meldingen.

Ik praat er over met een paar mensen, vooral familie. Verder ben ik altijd een beetje voorzichtig, want ja….een dorp in Friesland…daar wordt veel gekletst! Maar ik probeer het vaak tussen neus en lippen te zeggen, door middel van een grapje, maar ook op die manier is het vaak geeindigd in leuke gesprekken en mensen die ook waarnemingen hebben gehad. Zoals een vriendin (die helemaal niet hier mee bezig is) uit Groningen, die een jaar of 8 geleden een zwarte driehoek zag stil hangen in de lucht en daarna zachtjes verdwijnen. Ze had geen idee wat het was en pas tijdens ons gesprek herinnerde ze het voorval.

Succes met jullie werk.

Vriendelijke groeten,
B.K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
richjan
richjan
12 jaren geleden

ufo

22 november rond 22.30 uur amersfoort noord.

Noordoosten in de lucht zag ik een vliegtuig maar wat verder weg in de noordoostelijke richting zag een een stilstaande object.
Het leek op een horizontale vorm met knipperende lichtjes de hoogte was aanzienelijk meer dan het vliegtuig, ik dacht eerst aan een helicopter maar op die hoogte?
Een moment later even de aandacht aan de hond schenken tijdens het wandelen en ik keek 30 sec later weer naar die zelfde richting het vliegtuig zag ik nog wel in de verte maar het stilstaande object was verdwenen heel opmerkelijk binnen die 30 sec tijd.
De avond daarvoor was mijn vrouw op die zelfde lokatie met de hond rond 19.00 uur aan het wandelen, en zij heeft een ronde lichtbol of wolk gezien heel opmerkelijk want er was geen zon meer vanwege de bewolking maar alleen die ronde bol of wolk met opmerkelijke oranje rode gloed.
Ik kom er zeker op terug,en neem nu mijn fotocamera mee tijdens het uitlaten van de hond in de avonduren.

Groeten Richjan

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x