UFO Database Archief

Yangzhou (China) 23 mei – Driehoekig object met rode verlichting

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heren, gisteren 23 Mei 2010, rond 20.15 uur, zagen mijn vrouw en ik het volgende:

Na het eten maakten mijn vrouw en ik een wandeling rond het appartementen complex waar wij wonen, Yangzhou, ongeveer anderhalf uur Oost van Nanjing. Vlak voor we thuis kwamen zagen wij samen een driehoek verlicht met rode lichten, geen heldere rode lichten maar meer een neutrale kleur, over vliegen van West naar Oost op een hoogte van naar schatting 1000 meter, geen geluid.

Normaal vliegen hier wel eens vliegtuigen over maar deze horen we normaal en hebben dan witte en rode lichten die aan en uit gaan zoals bij de meeste. Bij dit object waren alle lichten aan met een rode neutrale kleur. Toen het achter ons appartement verdween zijn we omgelopen om het nogmaals te zien, maar het was verdwenen.

Toen het overvloog, vloog het met de punt naar voren van West naar Oost.

Hebben vandaag nog op het nieuws gelet maar geen verdere meldingen, misschien later op de dag, het is nu 14.00 op 24 Mei 2010.

m.vr.gr.
J.K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x