UFO Database Archief

Zaandam 8+25 december ’09 – 2x vreemd vliegend object gezien

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

03:00 uur ’s nachts, dinsdag 08-12-2009
Weertype: Heldere zichtbare sterren.

UFO was rondachtig, gaf licht, grootte van een normale boeing 747 maar dan in in breedte en lengte gezien dan. Het ging in een rechte lijn, veel sneller als een straaljager en ging in de breedte van de ene kant van mijn gezichtsveld in mijn tuin naar de andere kant en flitste letterlijk weg.

Het vloog vrij hoog in de lucht en het ging te snel voor een vliegtuig en sterker nog, een straaljager zoals ik al zei en daarna flitste het met een noodgang met een lichtstraal erachter weg.

2e keer,
22:00 uur ’s avonds, vrijdag 25-12-2009
Heldere zichtbare sterren,
UFO was rondachtig, gaf licht, niet zo’n grote U.F.O. Het maakte rondjes boven mijn tuin en versnelde continu, het leek net op een vlieger die bestuurd werd alleen wederom alle kanten van mijn gezichtsveld en dat deed het ongeveer 15 min lang. Ik had nog nooit zoiets gezien.

Ik heb echt 2X iets gezien waar ik nu nog steeds over zit na te denken. Ik heb het aan een paar mensen verteld en die lachen mij natuurlijk uit omdat ze het een kut verhaal vinden. (klein beetje logisch) Ik weet wat ik gezien heb en dat was iets wat niet op deze wereld hoort!

Ik kijk elke keer als het helder is buiten, naar de sterren. Ik vind het nog steeds fasinerend dat het heelal oneindig groot is. Er moet vast wel leven zijn op een andere wereld. Mischien zijn wij wel de aliens die in het verre verre verleden zijn gedropt op deze wereld.

Ik heb helaas geen foto kunnen maken omdat het vrij snel ging allemaal. Ik heb het wel geprobeerd maar geen enkele foto was gelukt. Het enige wat ik gezien heb zit in mijn hoofd geprent en daar moet het maar bij houden.

Groetjes,
L.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
moon_rising12
moon_rising12
12 jaren geleden

twijfel

Hoi fantastisch voor jou, je bent een bevoorecht mens om die dingen te zien, een gemis voor een ander.
wij hebben dit ook allemaal doorstaan, twijfelen aan jezelf je verhaal willen vertellen aan een ieder op deze wereld die het maar wil horen.
het gelach en vooral een verklaring geven aan jou ervaring
[ terwijl ze het zelf niet hebben gezien!} zo is de mens, wat ze zelf niet zien, willen verklaren !jij had het ook nog nooit gezien je bent op zoek naar een verklaring vandaar de zoektocht naar bevestiging.
Deze ervaring zal jou niet snel loslaten maar geloof ons je weet het gewoon en blijf kijken je gaat het weer waarnemen want je herkent het nu!
succes!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x