Financieel

‘Ze bestelen ons’: meisje dat banken ontmaskert is internetsensatie (video)

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl economen worstelen met de wereldwijde financiële crisis weet een Canadees meisje exact wat er moet gebeuren.

Een video waarin Victoria Grant (12) de Canadese banken en de regering ervan beschuldigt de mensen te bestelen is inmiddels een internetsensatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik heb ontdekt dat de banken en overheid samenzweren om de inwoners van Canada financieel tot slaaf te maken,” zei ze tijdens een bijeenkomst van het Public Banking Institute in Philadelphia.

Beroofd

In haar interview met RT legt Victoria uit hoe de Canadese regering geld leent van privébanken waardoor de mensen steeds dieper in de schulden komen te zitten. “En ze doen er niets aan. Ze kijken toe hoe de privébanken ons rente-op-rente laten betalen.”

“Het is zelfs voor mij, een 12-jarige Canadese, pijnlijk duidelijk geworden dat we worden beroofd door een bankensysteem en een medeplichtige overheid,” stelde Victoria.

Geen rente

Tot de zeventiger jaren leende de Canadese regering geld van de Bank of Canada, maar de laatste decennia is de overheid van privébanken gaan lenen waardoor ze extra rente betaalt om de winstmarges van die banken te dekken.

Het wonderkind heeft een oplossing voor de financiële problemen van haar land: de regering moet stoppen met het lenen van privébanken en moet weer gaan lenen van de Bank of Canada tegen weinig of geen rente.

Eigen onderzoek

“De mensen betalen dan een eerlijke belasting. Het belastinggeld wordt vervolgens teruggepompt in onze economische infrastructuur zodat de schuld verdwijnt. Canadezen worden weer welvarend met echt geld,” zei ze.

Victoria’s moeder Marcia Grant, rector van de Resurrection Christian Academy, vindt het spannend dat haar dochter een internetsensatie is geworden: “We wisten van tevoren niet wat er zou gaan gebeuren. Het is mooi dat mensen erover praten en hun eigen onderzoek doen. Of ze het ermee eens zijn of niet, ze luisteren in ieder geval en gaan op onderzoek uit.”

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PLG van Nieuwenhoven
PLG van Nieuwenhoven
11 jaren geleden

heeft ze naar een video van David Icke gekeken…?

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Fijn te horen dat dit meisje een intnethit is geworden.Het bewustzijn van onze kinderen moeten we echt niet onderschatten.De speech is samen met haar vader in elkaar gezet maar dochterlief weet zich tijdens een intervieuw goed te verweren.Misschien leuk om deze link eens in uw werkbalk te plakken http://www.youtube.com/watch?v=GzVBsOgF2Mc&feature=player_embedded Ook dit meisje weet de halve wereld te vebazen met haar zienswijze.

Future Freedom
Future Freedom
11 jaren geleden

Het word tijd dat iedereen het voorbeeld neemt als dit meisje, en zeker de video’s gaat beluisteren van David Icke.

Luister tevens dan naar Tolec, Andromeda stelsel
– George Kavassilas
– Kerry Cassidy, van Project Camelot

No more Slavery people, stand up take your power back..

c
c
11 jaren geleden

Haar moeder is rector dus onderlegd, zoals ze al zei is ze samen met haar vader ermee bezig geweest,dit meisje zal toch het e.e.a met de paplepel ingegoten gekregen hebben en besproken zijn thuis want je gaat denk ik als 12-jarige liever spelen dan wroeten in financiele vraagstukken?How ever,hetis wel leuk om te zien.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x