Financieel

Ze lachten hem uit met zijn 8 cent passief inkomen. Maar als ze weten wat hij nu verdient

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommige mensen dromen ervan om de loterij te winnen, anderen doen iets anders, waardoor ze met zekerheid een passief inkomen verdienen dat ze alle vrijheid geeft dat ze wensen.

Zo ook Jacko Meijaard (1991). Toen hij 18 of 19 jaar was, was hij net begonnen met internet marketing. Hij had toen nog geen idee hoe alles werkte en wist eigenlijk niets van het opbouwen van een passief inkomen. Maar één ding wist hij wel.

Gemeentehuis

Op een dag zat hij bij het gemeentehuis om een nieuwe ID-kaart aan te vragen, omdat zijn oude verlopen was. En terwijl hij zat te wachten keek hij op zijn telefoon naar zijn adsense saldo. Adsense is een advertentieprogramma, waarbij je geld verdient als mensen op een advertentie klikken.

En toen zag hij dat hij binnen een half uur maar liefst 8 cent verdiend had! Eigenlijk was dat heel lachwekkend, maar het principe werd voor hem duidelijk. Hij kon geld verdienen, terwijl hij niet aan het werk was. Het was het begin van het opbouwen van een passief inkomen.

Hij was blij met deze 8 cent en vertelde het aan de mensen om hem heen.

Ze lachten hem uit.

“Acht cent. Poepoe, je bent rijk!”, werd gezegd.

Maar Jacko liet zich niet uit het veld slaan, want hij wist dat als hij 8 cent kon verdienen, hij net zo makkelijk 80 cent, 8 euro en 80 euro kon verdienen, terwijl hij niet aan het werk was. Het principe van het creëren van een passief inkomen werkte en hij wist dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn.

Flash Forward…

Het is grappig om te zien hoe er in de tijd daarna veel gebeurde en nog veel meer veranderde. Hij stapte over van adsense naar affiliate marketing. Dat was een slimme keuze, want deze maand mei (2021) verdiende hij meer dan 50 duizend euro passief inkomen met affiliate marketing. En de maand is nog niet eens om.

Dat was even slikken voor de mensen die hem toen uitlachten.

Leermeester

De tijd was zijn grootste leermeester. En inmiddels leert hij anderen precies hetzelfde te doen als wat hij doet.

Je leert precies de stappen die je moet zetten die hij ook zette, alleen een stuk sneller, omdat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Zijn beginnersfouten hoef jij niet te maken.

Je leert rechtstreeks wat je wel en niet moet doen en voor je het weet behoor je ook tot de 10K passief inkomen club. Dat is de club van mensen die met affiliate marketing tienduizend euro of meer per maand verdienen.

Geen bovengrens

Je gaat stoppen met denken als werknemer en je gaat steeds meer denken als ondernemer. Er is namelijk geen bovengrens aan je passieve inkomen. Je gaat beseffen dat er veel meer is dan een 9-5 leventje. Je gaat groot durven te denken en je wordt veel dankbaarder voor wat je hebt, zowel zakelijk als privé.

Wil je ook dit soort resultaten behalen? Begin dan vandaag met de Affiliate Marketing Revolutie.

Je investering is slechts 47,- euro. Dan leer je zijn systeem. Je ontdekt stap voor stap hoe Jacko een passief inkomen via het internet heeft opgebouwd en hoe jij dat ook kunt doen. Je hoeft het alleen maar na te doen.

De beste dag om te beginnen is nu.

Klik hier om direct je account aan te maken >>

Na aanmelding krijg je direct levenslang toegang tot alle video’s en meer.

Het is aan jou om hier nu iets mee te doen. Je kunt dit artikel wegklikken, en daarna weer passief TV gaan kijken of op Facebook rondhangen – of simpelweg actie ondernemen.

Doe iets!

Een extra voordeel is dat je geen enkel risico loopt, want je hebt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Je hebt dus niets te verliezen en alles te winnen.

Klik hier om je direct aan te melden >>

2.4 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x