ongebruikte categorie

Zeeuwsch Vlaanderen 10 augustus – Vreemde formatie flikkerende lichten

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Anoniem
Woonplaats: Zeeuwsch Vlaanderen

Ik was op mijn werk en omstreeks 22:30 uur ging ik even buiten pauzeren. In de verte zag ik een paar lichtjes die leken te flikkeren, ik had het idee dat er rond de lichtjes af en toe kleinere lichtjes te zien waren.

De lichtjes leken ver weg, ik zag ze net boven de boomtoppen, wat handig was als referentiepunt, de lichtjes bewogen, waarbij richting en snelheid regelmatig veranderden, uiteindelijk gingen ze omlaag, achter de boomtoppen. Ik heb de lichtjes een paar minuten gezien, ik heb er 3 gezien, waarvan 2 vrij snel achter de boomtoppen verdwenen en eentje iets langer bleef hangen.

Vliegtuig kan ik in elk geval uitsluiten, maar verder durf ik niet te zeggen of ik iets “authentieks” gezien heb. Mijn gevoel zegt van wel. Ik ben vooral benieuwd of jullie meer meldingen hebben gehad van deze waarneming.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x