UFO Database Archief

Zeeuwsch Vlaanderen 10 augustus – Vreemde formatie flikkerende lichten

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Anoniem
Woonplaats: Zeeuwsch Vlaanderen

Ik was op mijn werk en omstreeks 22:30 uur ging ik even buiten pauzeren. In de verte zag ik een paar lichtjes die leken te flikkeren, ik had het idee dat er rond de lichtjes af en toe kleinere lichtjes te zien waren.

De lichtjes leken ver weg, ik zag ze net boven de boomtoppen, wat handig was als referentiepunt, de lichtjes bewogen, waarbij richting en snelheid regelmatig veranderden, uiteindelijk gingen ze omlaag, achter de boomtoppen. Ik heb de lichtjes een paar minuten gezien, ik heb er 3 gezien, waarvan 2 vrij snel achter de boomtoppen verdwenen en eentje iets langer bleef hangen.

Vliegtuig kan ik in elk geval uitsluiten, maar verder durf ik niet te zeggen of ik iets “authentieks” gezien heb. Mijn gevoel zegt van wel. Ik ben vooral benieuwd of jullie meer meldingen hebben gehad van deze waarneming.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x