UFO Database Archief

Zeldegem (B) 23 juni – Vreemde bewegende lichten

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteravond, voor ik slapen ging, keek ik bij een sigaretje roken naar het heelal vanuit mijn badkamer. Er zat maar een ster nogal laag bij de horizon (in het NW), denk ik. Andere sterren waren nog niet zichtbaar.

Opeens zag ik een ster die oplichte ten NW. Ging een beetje vooruit en doofde uit WEG? Een paar seconden later terug meer naar het Westen, terug zelfde scenario ging een beetje vooruit en doofde uit na een paar seconden. Een derde maal bijna pal boven mijn hoofd, hetzelfde voorval. Het was niet bewolkt buiten een paar strepen.

Ik heb dat al gezien, maar ben dit glad vergeten (toen zag ik het maar eenmaal). Was verwonderd maar ben er niet verder op ingegaan. Ik kijk dikwijls naar het heelal, en weet gerust wanneer er een vliegtuig passeert, over het algemeen hoort men hem het best als hij voorbij geraasd is? Er passeren er veel die, denk ik, uit Engeland voorbij komen.

Nu dat ik dit meegemaakt heb, zal ik nog meer kijken. Deze mail heb ik gisteren 23 juni verstuurd naar De Weerman Franck deboosere.

Vandaag 24 juni ’10 heb ik terug gekeken om 23.30 uur zelfde tijd als gisteren samen met mijn Kleindochter, en hebben terug een gezien. Zij was zeer verwonderd. Zij geloofde mij eerst niet.

Groetjes,
J.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x