Binnenland

Zendmasten uitgeschakeld, Pyramide van Austerlitz verzakt

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op één dag moesten in Nederland twee zendmasten worden uitgeschakeld als gevolg van brand. Daarnaast is een belangrijk Illuminati-symbool in ons land verzakt.

In Hoogersmilde en IJsselstein vlogen zendmasten in brand, waarna de mast in Drenthe op spectaculaire wijze instortte. Daarnaast is de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg verzakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De mast in Lopik werd op vrijdagmiddag uitgeschakeld zodat de brandweer de toren kon inspecteren, aldus de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Volgens de zenderbeheerder Broadcast Partners is het voor het eerst dat er brand in een zendmast is uitgebroken.

De situatie heeft tot gevolg dat in het grootste deel van Nederland geen FM-ontvangst mogelijk is van de publieke radiozenders Radio 1, Radio 2, 3FM en Radio 4. Het noorden van het land moet het door het incident doen zonder een deel van de zenders. Bovendien geldt voor de noordelijke provincies dat er geen digitale etherontvangst (digitenne) mogelijk is van de publieke telvisiezenders Nederland 1, 2 en 3.

In Hilversum en in het noorden van Nederland zijn noodzenders geplaatst om de problemen te verhelpen. Radio 1 is zaterdag in delen van midden-Nederland weer te ontvangen op de normale FM-frequentie. In delen van het noorden van Nederland zijn Radio 1, 2, 3FM en 4 weer via de FM te ontvangen. KPN probeert de problemen met Digitenne op te lossen of in elk geval te beperken.

Landschap Erfgoed Utrecht maakte vrijdag bekend dat de Pyramide van Austerlitz in Woudenberg is verzakt. Aan één kant van het monument van aarde en gras is een verzakking van zo’n anderhalve meter ontstaan.

Aangezien reeds door Broadcast Partners is aangegeven dat er nog nooit eerder brand is uitgebroken in een zendmast lijkt toeval hier uitgesloten. De ontwikkelingen vallen samen met de grote onthullingen in medialand. Het is gebleken dat de mainstream media in handen zijn van een kleine elite met een eigen agenda die het volk desinformatie en propaganda voert.

Er zou haast gesteld kunnen worden dat deze incidenten symbool staan voor de ineenstorting van de Illuminati en haar propagandamedia.

Bron: Telegraaf.nl

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
K Jager
K Jager
11 jaren geleden

Op het onderste filmpje zie je na 15sec een ufo aan de linkerkant weg schieten.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x