Channelings

Zie jij het Licht al? – Channeling 30-12-2021

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lief mens, we vinden het fijn je weer te spreken op deze voorlaatste dag van 2021. We zijn blij dat we je de afgelopen weken hebben kunnen laten zien dat er licht is aan het einde van de tunnel en dat we je meer hebben kunnen vertellen over wat de realiteit is.

Dat dat wat jij denkt dat realiteit is, de wereld om je heen, dat wat je zintuigen waarnemen, niet écht is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Jouw wereld is uniek

hologramJe leeft in een illusie, een holografische wereld, die wordt gevormd vanuit je programmeringen, vanuit je overtuigingen. En jouw wereld is een reflectie daarvan.

Dit betekent ook dat jóuw wereld er anders uitziet dan de wereld van wie dan ook op aarde. Niemand ervaart exact hetzelfde, ook al lijken jullie ervaringen op elkaar.

Wat jij voelt, hoe jij ergens op reageert, is altijd anders dan wat iemand anders voelt. Juist doordat ieder mens andere dingen heeft meegemaakt, en eigen overtuigingen heeft.

Dit zijn dingen waar je goed over na moet denken, om te beseffen dat je jouw eigen wereld kunt hervormen. Verander je overtuigingen, ga anders naar de wereld kijken, en je zult zien dat dingen verschuiven.

In het begin niet heel drastisch misschien, maar uiteindelijk, wanneer je je traint om je overtuigingen te wijzigen, zul je zien dat er grote veranderingen zullen plaatsvinden.

Wat zie je in het donker?

Een metafoor die duidelijk laat zien hoe het werkt, hoe jouw wereld anders is dan wat je denkt, is als je je voorstelt dat je in een donker warenhuis staat. Er is geen licht, alles is pikzwart, je kunt niets zien.

zaklampTotdat je een klein zaklampje dat je bij je draagt aanklikt.

Met het zaklampje kun je een kleine bundel licht op één punt laten schijnen. Je ziet wat er in de lichtbundel te zien is, maar het licht is niet heel fel, en wat je ziet is enigszins vertekend doordat je slechts met een kleine lichtbundel verlicht.

Zo kun je het lichtschijnsel overal rondom je laten schijnen. Je ziet daarmee steeds een klein stukje van wat er zich om je heen bevindt, waarmee je brein denkt te weten wat er allemaal is.

Als het Licht aangaat…

En dan opeens wordt het licht aan gedaan. Verwonderd kijk je om je heen en draai je rond, om te zien dat er zóveel méér is dan je met je kleine zaklampje kon waarnemen. Je ziet kleuren, je ziet materialen, je ziet dingen waarvan je niet wist dat ze bestonden en dat ook nooit kon vermoeden.

In feite is het ook zo met jouw wereld. Wat je ziet, wat je weet, wat je waarneemt, is alsof je het bekijkt middels de hulp van een zaklampje. Je ziet maar een stukje per keer. Je hebt niet het overzicht.

lichtWat er in werkelijkheid is, is vele malen grootser, mooier, dan wat je je maar kunt voorstellen vanuit de beperkingen die je als mens ondervindt. Je kunt niet met je fysieke ogen waarnemen hoeveel engelen, gidsen, en andere spirituele ‘hulplijnen’ er op dit moment aanwezig zijn om je te helpen.

Als het Licht aan zou gaan, zou je ze zien, en zou je ze direct ervaren. Onze taak is nu om jou en je medemensen te helpen dit Licht te gaan zien en te gaan ervaren.

Wij schijnen sterker dan jouw zaklampje kan, waardoor er deuren zichtbaar worden, je mogelijkheden gaat zien, nieuwe perspectieven duidelijk worden, die je helpen bij het doorstaan van alles dat er nu op aarde speelt.

Zie het grotere geheel

Ons doel is je meer overzicht te geven van wat er zich wérkelijk in jouw wereld bevindt, en hoe alles er, bezien vanuit ons perspectief, uitziet.

We zullen dit ook in het nieuwe jaar blijven doen. Alles wat er gebeurt, gebeurt met een reden. Niets gebeurt ooit voor niets. Dat je de reden niet weet waarom iets gebeurt, of dat je het overzicht niet hebt, maakt niet dat wat er gebeurt niet goed of ongewenst is.

Alles gebeurt altijd vóór jou. Neem die kennis mee, en verwonder je over datgene wat allemaal mogelijk is als je toestaat dat er méér is dan je met je fysieke zintuigen kunt waarnemen.

In jou zit al alles wat je nodig hebt

Wij houden van jou en van de hele mensheid, we zijn altijd beschikbaar voor iedereen, maar binnenin jou heb je al alle wijsheid en kennis die je nodig hebt. Je hebt ons niet nodig, als je zou willen zien wie jij werkelijk bent.

ontdek wie je echt bentJe bent zoveel meer, zoveel grootser dan wat jij als jezelf ziet. Je bent meer dan een fysiek mens. Je bent een spiritueel wezen dat leven op aarde in een fysiek lichaam ervaart.

Zodra je dat beseft, en echt díep beseft, zul je zien dat het Licht vele malen sterker wordt, en zul je meer zien van de échte werkelijkheid, die zich buiten de illusie, buiten het hologram bevindt waarin je als mens leeft.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. We wensen je het allerbeste en een fijne jaarwisseling, en hiermee zijn we voor vandaag compleet.

4.8 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
2 jaren geleden

? ? ❤ ? ? ? ?

Jet
Jet
2 jaren geleden

Bedankt ? voor deze prachtige boodschap. Ten diepste weet ik dat het waar is, ik wil het alleen zo graag voelen!

Joyce
Joyce
2 jaren geleden

?, in liefdevolle dank! Ik ervaar precies dat de balans steeds meer hangt naar het licht♥️. Steeds meer positieve berichten en steeds meer mensen ontwaken in vertrouwen. Angst als thema mag losgelaten worden en zelfliefde ontvangen. Van buiten naar binnen?. Fijne jaarwisseling lieve lezer?.

888
888
2 jaren geleden

Wij zijn die kracht, en die kracht wordt steeds groter, en deze kracht is het licht, het licht dat ons doet verbinden, en hoe groter de kracht, hoe feller het licht, dat wat het kwaad zal verblinden, wij allemaal leven van die zelfde kracht, en wij gebruiken die kracht voor het goede, maar er zijn ook kwaadwillenden die gebruiken die zelfde kracht voor het kwade, en zo is het goed en kwaad geboren, en de leugen en waarheid, de strijd die van af het begin der tijden aan tot nu gaande is, er is er maar een, en dat is God, en wij zijn zijn kinderen, en God gaf ons een kracht, en deze kracht die wij allen dragen hoe simpel het ook voor velen zal klinken is LIEFDE, gegroet kinderen van God ieder bepaald zijn of haar lot, veel kracht en liefde toegewenst en een gezond 2022, 888??

Back to top button