Paranormaal

Zijn ze hier om de wereld te redden?

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt steeds vaker gesproken over indigokinderen. Er kwam belangstelling voor deze kinderen door de uitgave van een reeks boeken in de jaren negentig en het verschijnen van meerdere films in het decennium daarna.

Indigokinderen hebben vaak een interesse in paranormale verschijnselen en het bestaan van buitenaardse intelligentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze kinderen hebben als taak het aankondigen van de nieuwe tijd, ook wel het Aquariustijdperk genoemd, en vertonen een indigokleurige aura.

Nieuw bewustzijn

“Toen hij zes maanden oud was liet hij me weten dat hij problemen zou gaan krijgen op school omdat ze niet zouden weten wat ze met hem aan moesten,” zei homeopaat en holistisch coach Yolanda Badillo tijdens een interview met The New York Times over haar zoontje David. “Hij vertelde het me niet in woorden, maar door middel van zijn energie. Ons bewustzijn verandert, het verruimt, en de indigo’s zijn hier om ons de weg te wijzen.”

Indigokinderen werden in de jaren zeventig voor het eerst genoemd. De Amerikaanse parapsycholoog Nancy Ann Tappe kwam tot de ontdekking dat er plotseling kinderen waren met een indigokleurige aura. Deze kleur valt volgens haar samen met een nieuw bewustzijn.

In het boek The Indigo Children: The New Kids Have Arrived definiëren Lee Carroll en Jan Tober het fenomeen. Indigokinderen hebben volgens het tweetal veelal een hoog IQ, zijn zelfverzekerd, moeten niets hebben van autoriteit en hebben de neiging om overal tegenin te gaan, eigenschappen die vaak leiden tot de diagnose ADHD.

In het boek wordt uitgelegd dat kinderen te veel medicijnen krijgen, dat scholen niet de goede omgeving bieden voor slimme leerlingen en dat kinderen meer tijd en aandacht van hun ouders moeten krijgen.

Oud-psychotherapeut Doreen Virtue noemt indigokinderen een ‘sprong in de menselijke evolutie’. “Ze willen de aarde ontdoen van maatschappelijke problemen en corruptie,” zei ze. “Andere generaties hebben het geprobeerd, maar keken uiteindelijk lijdzaam toe. Deze generatie zal dat niet doen, tenzij we ze onder de duim houden met Ritalin.”

Volgens hoogleraar Russel Barkley van de State University of New York Upstate Medical University behoort het concept thuis in het rijk van wensdenken en new age. “Er zit geen wetenschap achter. Er zijn geen studies,” zei hij. “Ouders die het storende gedrag van hun kinderen wijten aan vibrationele energie lopen de kans dat hun kind niet op tijd de juiste diagnose of behandeling krijgt.”

Toen ze geneeskunde wilde gaan studeren kwam Annette Piper tot de ontdekking dat ze een indigo is. Ze kan vertellen wat er mis is met mensen door ze aan te raken. Ze is net als veel andere indigo’s gevoelig voor chemicaliën en TL-verlichting. Ze besloot uiteindelijk niet naar de universiteit te gaan en werd in plaats daarvan intuïtief genezer.

Haar dochter Alexandra is ook een indigo. Ze speelt spelletjes om aan haar telepathische vermogens te werken, maar heeft het moeilijk op school.

Veel indigokinderen hebben problemen op school, aldus Alex Perkel van het ReBirth Esoteric Science Center in Brooklyn. “Veel mensen begrijpen deze kinderen niet omdat ze slim zijn,” zei Perkel. “Ze hebben veel kennis en willen niet naar school gaan. Ze hebben niets aan de kennis die ze op school opdoen. Ouders maken vervolgens een afspraak met de psycholoog en de psycholoog schrijft pillen voor die hun wilskracht en geheugen uitschakelen. We helpen ze begrijpen dat ze naar deze planeet zijn gekomen om het bewustzijn te veranderen omdat ze giden hebben uit een hogere wereld.”

Dreuzels

Professor Stephen Hinshaw van de Universiteit van Californië in Berkeley erkent dat normale kinderen te veel medicijnen krijgen, vooral in het geval van ADHD. Maar hij voegde toe dat zelfs begaafde kinderen met aandachtsproblemen beter presteren wanneer er in het klaslokaal meer structuur aanwezig is in plaats van minder.

“Kinderen die hun ouders vertellen dat ze met een engel of een overledene praten hebben vaak niemand om mee te praten,” zei Julia Tuchman van Neshama Healing in Manhattan. In haar centrum komt ze naar eigen zeggen vaak in aanraking met indigokinderen.

Tai chi en yogaleraar Marjorie Jackson zegt dat haar zoon een indigo is. Zij vindt dat scholen kinderen meer als volwassenen moeten behandelen en niet in een op angst gebaseerde, beperkende omgeving moeten plaatsen waar ze uiteindelijk zullen exploderen.

Jackson vergeleek mensen die indigokinderen niet erkennen met dreuzels uit Harry Potter, normale mensen die niet weten dat magie bestaat. “Ik denk dat 90 procent van de wereld bestaat uit dreuzels,” zei ze. “Je praat hier niet met ze over omdat ze er bang van worden.”

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Ieder mens is hier nu om de nieuwe paradijselijke wereld gestalte te geven maar eerst moet de waarheid naar het licht terug gebracht worden.een gezegde hier is zeer toepasselijk in deze eindtijd. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel.het mooie van de nieuwe tijds kinderen is dat zij al een hoger bewustzijn hebben meegekregen bij de geboorte.En het merendeel is afkomstig van andere beschavingen en hier om te helpen in deze en de nieuwe tijd Die elk moment zich kan manifesteren.

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Dit is echt weer typisch new age geneuzel compleet met definities die zo vaag zijn dat 9 van de mensen hier hun kind in herkennen.

pommetje
pommetje
10 jaren geleden

Wat me aan dit stuk opvalt is dat vooral de mensen die reeds een binding hebben met new-age achtige activiteiten zoals paranormale interesse, yoga leraar, homeopaat, holistisch coach e.d. zeggen dat hun kinderen indigo kinderen zijn.
Dit komt op mij over als dat ze heel graag willen dat hun kinderen speciaal zijn, dat ze een speciale gave hebben o.i.d. meer zo van ‘wij van WC eend vinden… ‘
Dat is hoogst vervelend, omdat er dus geen onafhankelijke diagnose is gesteld.

Iedere ouder vind zijn of haar kind toch speciaal, willen graag dat hij/zij de beste is of dat hij/zij een speciale gave hebben.

hierdoor is het hoogst lucratief.

Ik zeg niet dat indigo kinderen niet bestaan, maar dat hoor ik dan graag van een professional die er een studie aan heeft gewijd en niet van de ouder zelf.

Gordon
Gordon
10 jaren geleden

[quote name=”pommetje”]Wat me aan dit stuk opvalt is dat vooral de mensen die reeds een binding hebben met new-age achtige activiteiten zoals paranormale interesse, yoga leraar, homeopaat, holistisch coach e.d. zeggen dat hun kinderen indigo kinderen zijn.
Dit komt op mij over als dat ze heel graag willen dat hun kinderen speciaal zijn, dat ze een speciale gave hebben o.i.d. meer zo van ‘wij van WC eend vinden… ‘
Dat is hoogst vervelend, omdat er dus geen onafhankelijke diagnose is gesteld.

Iedere ouder vind zijn of haar kind toch speciaal, willen graag dat hij/zij de beste is of dat hij/zij een speciale gave hebben.

hierdoor is het hoogst lucratief.

Ik zeg niet dat indigo kinderen niet bestaan, maar dat hoor ik dan graag van een professional die er een studie aan heeft gewijd en niet van de ouder zelf.[/quote]

Misschien kun je , als je graag professionals aan het woord wilt, het tweede boek lezen
van carrol&
: ” de indigokinderen tien jaar later” waarin veel mensen uit onderwijs en kinderzorg over hun ervaringen met kinderen vertellen.

De opmerking dat het hoogst lucratief zou zijn om begaafd te zijn is , lijkt me, niet van toepassing op kinderen, en sowieso erg algemeen. Ik zie die vaker en vraag me af waar deze vandaan komt. Jaloezie, angst, onbegrip?

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x