UFO Database Archief

Zoetermeer 25 april – Twee wit-zilveren langwerpige bollen

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: F.H.
Woonplaats: Zoetermeer

Vandaag gingen we naar mijn schoonouders gezellig 2e paasdag vieren, ze hebben een grote tuin dus geen kinderen meer aan de kids. Er vloog een vliegtuig over en dan gaan we altijd kijken natuurlijk samen met de kinderen. Nou, het vliegtuig was weg maar ik zag opeens 2 wit/zilveren bollen die samen vlogen?! Eerst dachten we nog dat ze aan elkaar zaten en we hebben alles opgenoemd, weersatelliet, weerballon, gewone ballonnen, maar dat kon het gewoon niet zijn, ze vlogen ook best hoog en ze waren zo licht!

Helaas had ik mijn camera niet bij me en met de telefoon kon je ze niet zien, maar het was echt heel apart alsof ze met elkaar aan het ‘spelen’ waren! Ik ben benieuwd of meer mensen het hier in z’meer gezien hebben!

Ik zal er nog bij vermelden dat het rond 16.15/16.30 uur was dat we het zagen, rustige beweging naar het zuiden, maar niet in 1 rechte lijn, dus echt speels om elkaar heen. De voorwerpen waren een soort langwerpige bollen, wit van kleur en soms een soort glinstering.

We hebben ze kunnen bekijken tot we ze niet meer konden zien maar toch echt enkele minuten. Ze vlogen hoog, een ballon zou je op die hoogte niet meer zien!

We hadden er allemaal geen verklaring voor en ik vond het een mooie ervaring!

Groetjes,
F.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x