UFO Database Archief

Zoetermeer 28 juli – Groot zwart roterend object

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.B.
Woonplaats: Zoetermeer
Plaats/tijd waarneming: Zoetermeer boven de wijk Meerzicht, zaterdag 28 juli 2012 van 21.19 uur tot 21.22 uur. Dichte bewolking, droog, nog licht buiten.

M’n eerste!

Zwart object vloog langzaam over de wijk Meerzicht vanuit Noordwest in Zuidoostelijke richting. Geen licht of lampen, maakte geen geluid, vloog tamelijk hoog in de lucht, net onder de bewolking. Maakte grote trage tollende bewegingen om z’n eigen as (denk aan een gyroscoop), de draaiing was tegen de klok in. Was niet helemaal rond, maar had uitstulpingen. Geschatte grootte: ongeveer zo groot als een flinke auto.

Ik keek uit het slaapkamerraam dat op het noorden ligt en zag iets langzaam door de lucht bewegen. Het was geen vliegtuig en geen vogel, daarom was m’n aandacht getrokken en heb ik snel m’n verrekijker gehaald.

Terug in de slaapkamer kon ik het object volgen, dacht eerst dat het een groot stuk plastic was dat door de wind werd meegevoerd, maar door de verrekijker kon ik zien dat het hele regelmatige grote trage tollende bewegingen maakte, terwijl het om z’n eigen as draaide.

Toen de flats het zicht blokkeerden, ben ik snel naar de voorkant van m’n flat gegaan, op het balkon, waar ik het inderdaad even later weer kon zien.

Terug naar binnen, m’n camera gegrepen en een foto proberen te maken, terwijl het over de wijk Rokkeveen verder richting Zuidoosten vloog, maar ik kreeg het object niet in de viewer te zien. Weer met de verrekijker bekeken.

Binnen stond Skype nog aan, dus ik heb snel m’n vriend beschreven wat ik zag. Toen ik weer buiten kwam was het object nergens meer te bekennen, ook al kan je van hieruit (bovenste verdiepingen van deze flat) tot Rotterdam kijken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x