UFO Database Archief

Zoetermeer 31 oktober 2010 – Zilverachtig fel licht

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Y.
Woonplaats: Zoetermeer

Onderweg naar Scheveningen vanuit Zoetermeer op 31 okt 2010, waren wij, m’n vrouw en ik getuige van een UFO.

We reden in het 80 km/h gebied langs de geluidswanden. Mijn vrouw was degene die dit opmerkte. Een helder zilverachtig fel licht op klaarlichte dag. Ik kon het helaas niet goed bekijken omdat ik de bestuurder was en aan de verkeerde kant zat. Maar zag ’t wel. Ik zag ‘m ook verdwijnen op een manier alsof er een dimschakelaar werd gebruikt.

Aangezien we de tunnel naderden riep ik hardop of hij/zij zich nog een keer wilde laten zien (puur uit enthousiasme). Nou, de tunnel weer uit en weer gekeken maar geen ufo. Toen we bij de stoplichten linksaf sloegen en de benzinepomp aan ons rechterhand hadden, liet de UFO zich weer zien. Dit keer zag ik het goed en was stom verbaasd. Mijn twijfel was weg. En het ging op een zodanige manier alsof hij me gehoord had. Echt een vreemde ervaring. En hij verdween weer op de zelfde manier.

Ik zweer op alles wat ik lief heb dat dit gebeurd is.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x