Channelings

Zuiverheid van hart en waarom het zo belangrijk is in deze tijd – Channeling 30-03-2023

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie dag. We zijn zo blij weer met je te spreken, en we willen het hebben over zuiverheid van hart en het belang daarvan.

Wat denk je als je die woorden hoort, zuiverheid van hart? Is er een bepaald beeld dat bij je opkomt? Of denk je aan een persoon met een zuiver hart?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het kan zijn dat je aan jezelf denkt, dat je weet dat je goede bedoelingen hebt en altijd op zoek bent naar de zuiverste uitkomst voor de dingen die je wilt en doet.

Wat is een zuiver hart?

zuiverheid van hartVoordat we verder gaan, willen we je vertellen wat zuiverheid van hart betekent. Iemand met een zuiver hart, leeft vanuit onschuld.

Het is iemand die leeft met integriteit, eerlijkheid, waardigheid, empathie, mededogen en respect voor de wereld, de mensheid, de dieren, maar ook voor planten, bomen, de lucht, het water.

Met andere woorden, iemand met respect voor de totale som van hun omgeving. En ze hebben ook zelfrespect en beoefenen zelfliefde.

Niet te verwarren met egoïsme of zelfzuchtigheid, zoals zoveel mensen geneigd zijn te vertonen, maar oprechte, eerlijke zelfzorg en zelfliefde.

Vanuit het weten dat zij de IK BEN zijn, wetend dat zij de Bron zijn, Source, God, het Universum. En wetend dat alles vanuit hen is ontstaan.

Hun zelfrespect en zelfliefde is een belichaming van de liefde die Source heeft voor alles, en die wordt getoond door hun daden.

Daden ten aanzien van zichzelf en alles om hen heen. Daden van liefde en respect, vriendelijkheid en bewustzijn.

Nu we dat hebben uitgelegd, gaan we verder.

Zuiverheid van hart, wie heeft het?

We zullen wat meer vertellen over hoe zuiverheid van hart wordt bekeken vanaf onze kant van de sluier.

een pasgeboren baby heeft zuiverheid van hartZuiverheid van hart is iets dat aanvankelijk hoort bij elk kind dat geboren wordt. Het is iets menselijks, want geestelijke wezens en energieën hebben geen letterlijk fysiek hart.

Natuurlijk heeft de zuiverheid van het hart niet alleen betrekking op je letterlijke hart van vlees en bloed, maar de emoties en gevoelens die leven in je geestelijke hart, dat nauw verbonden is met je fysieke hart, zijn dominant.

Wanneer dingen mogelijk beginnen te veranderen

Wanneer een kind opgroeit, begint zijn verstand zich te ontwikkelen en wordt het gevuld met programma’s, die je zou kunnen zien als ‘instructies’ voor de rest van zijn leven.

Je denkt misschien dat die instructies willekeurig komen, door de omgeving waarin iemand geboren wordt, door hun ouders of verzorgers, door hun scholen, leraren en medestudenten, maar wat je moet onthouden is dat ieder van jullie met een plan arriveerde.

Zoals we al eerder zeiden, niets is willekeurig, niets is toeval. Dus elk kind, met hun zuivere hart, zal geprogrammeerd worden overeenkomstig hun voormenselijke plannen.

Daarna zullen zij hun leven gaan leiden, wederom volgens de plannen die zij maakten voordat zij incarneerden, en hun zuiverheid van hart zal worden gehandhaafd als zij daarvoor kiezen.

Maar, horen we je vragen, hoe zit het dan met al die mensen die in de duisternis zijn gestapt, die zichzelf in het totaal tegenovergestelde hebben gebracht?

Hoe zit het met mensen die ervoor gekozen hebben om criminelen, dictators, moordenaars, enz. te worden? Die hebben toch geen zuiverheid van hart meer?

Hoe zit het met de ‘slechte’ mensen?

Wij begrijpen, dat het voor jou niet gemakkelijk is om te geloven dat alle mensen met een zuiver hart komen, maar zoals je weet, hebben jullie allemaal een vrije wil.

En jullie hebben allemaal levens gehad waarin jullie besloten om een ander soort leven te verkennen, om de donkere kant van het leven als mens te verkennen.

moordenaarEn zulke mensen zijn er nu nog steeds, zoals je weet.

Wat wij willen benadrukken is, dat ook zij nog steeds verbonden zijn met hun hoger zelf, maar dat zij alleen zijn gestopt zich op hun hoger zelf af te stemmen.

Zij zijn gestopt met luisteren naar en zich bewust te verbinden met hun hart, zodat zij hun oorspronkelijke zuiverheid uit het oog zijn verloren.

Wij hebben geen oordeel over iemand die dat heeft gedaan, jullie zijn allemaal even geliefd als ieder ander, ongeacht de keuzes die zijn gemaakt of de acties die zijn ondernomen in het fysieke rijk.

Waarom moet je je hart zuiver houden?

Nu vraag je wat het nut is van zuiverheid van hart als zoveel mensen het verlaten hebben, waardoor je je kwetsbaar kunt voelen en op de een of andere manier een ‘slachtoffer’ van mensen die niet langer vanuit een zuivere staat van zijn, vanuit liefde, komen.

Welnu, zuiverheid van hart is de weg uit wat jij ‘ellende’ noemt. Wanneer je hart zuiver is, wanneer je een staat van zijn kunt handhaven in zuivere liefde, in mededogen, in empathie, in vriendelijkheid, dan overwin je degenen die negativiteit over de planeet willen verspreiden.

Alleen de zuiverheid van hart kan, en degenen die zuiver van hart zijn zullen, in staat zijn de koers van de mensheid te veranderen.

En we zijn zo blij te zien dat steeds meer mensen daarin stappen. Steeds meer mensen ontdekken dat zij oprecht zuivere bedoelingen hebben, met het nut voor de hele mensheid als prioriteit.

Dat zijn de wegbereiders.

Sluit je aan bij de wegbereiders

Dit zijn degenen die een groot genoeg hart hebben om liefde en licht te verspreiden naar de hele mensheid.

wegbereiderAls je voelt dat je vanuit zuivere liefde komt, als je diep van binnen weet dat je een zuiver hart hebt, dat je vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensheid en de planeet komt, zonder degenen te veroordelen die een ander pad hebben gekozen, dan ben ook jij een wegbereider.

Je speelt een belangrijke rol in de bevrijding van de mensheid van de ketenen van de duisternis die de planeet nu al eeuwenlang zijn opgelegd.

En nu is de tijd gekomen om collectief vorm te geven aan een nieuwe realiteit, een nieuwe wereld, een hoger bewustzijn waar geen plaats meer is voor onzuiverheid.

Het is tijd voor de mensheid om samen te komen, energie te bundelen, zich te verbinden en de liefde te delen die jullie aangeboren staat van zijn is.

Herenig al jullie mooie harten en zielen, kom samen in zuiverheid van hart, en jullie zullen in staat zijn magie en wonderen voort te brengen in jullie leven.

Zuivere harten bevrijden iedereen

Dat zeggen we niet zomaar, het is een belofte. Wij beloven je dat de zuivere harten degenen zijn die de weg tonen uit datgene wat je als ‘slecht’ beschouwt.

Welnu, we herinneren je eraan dat alles één is, en dat je schepper bent binnen je eigen schepping, dus op geen enkele manier is er iets ‘slecht’ of ‘verkeerd’, maar om een nieuwe werkelijkheid te beginnen, moet je met een zuiver hart komen, zuivere intenties, voor het welzijn van allen, niet alleen van jezelf.

zuivere harten bevrijdenDe toekomst is helder, de toekomst houdt grote beloften in voor jullie allemaal, en spoedig zal er geen plaats meer zijn voor slechtheid of onzuiverheid.

Het bewustzijn zal zich uitbreiden en jullie zullen allemaal de veranderingen zien optreden. Krachtige, onmiskenbare veranderingen, voor jullie planeet, voor jezelf en de hele mensheid.

Dit zijn inderdaad spannende tijden, en we zijn zo blij dat we onze woorden met je kunnen delen, om je te troosten en te laten weten dat alles goed is, ongeacht hoe je er tegenaan kijkt.

Blijf in de zuiverheid van hart, wat je in wezen bent, en je zult de ontvouwing van een Nieuwe Aarde zien. Bereid je voor op wonderen die zullen komen!

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken uit naar ons volgende samenzijn.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ivan
Ivan
1 jaar geleden

Heel mooi allemaal. Maar ik wil die wonderen wel eerst zien. Ik vind dit moeilijk te geloven. Wonderen ja wat moet ik daar op zeggen. Ik weet het niet. Hoelang wachten wij al niet op verandering? Lang toch? Denk je nou echt dat er dingen gaan veranderen? Ik heb nog niks gezien. Behalve dat alle mensen steeds meer op hun smartphone kijken in de trein.

Deneb
Deneb
1 jaar geleden

Als je het licht ziet ben je het licht.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Nou, hoop doet leven!

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Ondanks alle duisternis ervaar ik een enorme dankbaarheid.

Back to top button