UFO Database Archief

Zwolle 15 september – Formatie van vijf snelle witte lichten

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.V.
Woonplaats: Zwolle

Gisteravond ben ik getuige geweest van een stuk of 5 ufo’s. Een vriend van me wees me op het feit dat dit bij jullie te melden is.

Ik ben altijd erg sceptisch geweest, echter wat ik gisteren gezien heb waren 100% geen vliegtuigen, lantaarn(ballonnen), weerballonnen etc.

Rond 21:45 uur stond ik in mijn tuin in Zwolle een sigaret te roken. De tuin kijkt op het zuid/zuidwesten. Het was erg helder en de sterren waren goed te zien.

Opeens zag ik een stuk of 5 vliegende witte lichten snel van west naar oost in formatie vliegen. Eerst dacht ik dat het sterren waren (in de vorm van de “kleine beer”, maar toen zag ik ze voorbij vliegen. Achter een huis toen ze uit het zicht waren leek het alsof ze langzamer vlogen echter daarna versnelden ze weer.

Ik hoorde ook geen geluid terwijl je wel vliegtuigen kunt horen als die voorbij komen. Ik heb dit nooit eerder gezien en eerlijk gezegd ben ik best een beetje aangeslagen en weet ik niet wat ik ervan moet denken. In mijn visie zijn er 2 mogelijkheden:

1. er zijn wel degelijk buitenaardsen aanwezig en de regering weet dit al lang;
2. de regering heeft een techniek voor vliegtuigen die zij om wat voor een reden dan ook verborgen houden van de commerciële luchtvaart.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x