CoronaBinnenland

8 giftige Pfizer-batches ook in Nederland gebruikt: dit zijn ze

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Het ministerie van VWS heeft een lijst met batchnummers van in Nederland gebruikte coronavaccins geopenbaard, meldt De Andere Krant. Een kritische burger die anoniem wenst te blijven had een Woo-verzoek ingediend om de informatie boven water te krijgen.

Uit de vrijgegeven lijst blijkt dat Pfizer-vaccins uit acht van de negen batches die in Denemarken zijn gelinkt aan ernstige gezondheidsschade, ook in Nederland zijn gebruikt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ik ben van mening dat ze gegevens achterhouden

De kritische burger deed in augustus 2022 een beroep op de Woo (Wet open overheid) en vroeg VWS om de batchnummers van de in Nederland gebruikte coronavaccins én een overzicht van aan die batchnummers gekoppelde bijwerkingen en gemelde overlijdens.

Het verzoek werd in eerste instantie afgewezen, maar hij gaf niet op. In augustus werd een lijst met batchnummers alsnog openbaar gemaakt, weliswaar zonder de hieraan gekoppelde bijwerkingen en sterfgevallen.

De kritische burger heeft beroep aangetekend tegen het besluit. “Ik ben van mening dat ze gegevens achterhouden.”

Zaken niet op orde

Begin 2021, toen al een maand werd gevaccineerd, was de uitwisseling van batchnummers met het RIVM nog altijd niet geregeld. Volledige batch-analyses waren aanvankelijk onmogelijk, omdat zaken niet op orde waren. Dat terwijl bijwerkingencentrum Lareb vanaf de start van de prikcampagne batchnummers moest kunnen opvragen bij het RIVM.

Dit zijn de acht giftige Pfizer-batches die ook in Nederland zijn gebruikt:

EJ6134
EJ6136
EJ6789
EJ6790
EJ6796
EK9788
EM0477
EP9598

Je vindt het nummer op je vaccinatiekaart.

4.8 220 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

En NU komt dan eindelijk de aap uit de mouw!

IEDEREEN die mee heeft gedaan met het allergrootste experiment op mensen uitgevoerd, kan er nu achter komen of hij of zij één van deze giftige batches heeft gehad.

Maar ik vraag mij in den gerede af of je dit wel zou moeten willen weten.

Het spreekwoord zegt niet voor niets: Gedane zaken nemen geen keer!

Trouwens, alle mensen die sinds het begin van de vaccinatierondes gezondheidsklachten hebben ontwikkeld, kan zelf wel concluderen, dat het één met het ander te maken heeft.

Mijn man en ik hadden het er, nu bijna drie jaar geleden, al over, dat iedereen die in de rij zou gaan staan voor de “prik”, mee zou doen aan een spelletje Russian Roulette.

Met de enorme oversterfte en alle ellende, die de deelnemers de afgelopen jaren hebben mogen ervaren, lijkt deze conclusie gerechtvaardigd.

Gelukkig merk ik in mijn omgeving, dat een aantal van onze medebewoners deze prikronde aan zich voorbij zullen laten gaan.

Dat is natuurlijk goed nieuws. Maar…. als de druk vanuit de overheid of huisarts te groot wordt, dan is het maar de vraag of zij hun rug recht weten te houden.

Zoals met alles zullen wij het af moeten wachten.

Ik blijf nog steeds van mening, dat ALLEEN als een significante groep zich keert van de overheid, dat wij de storm kunnen doorstaan.

SAMEN staan wij sterk!

aar om engeland
aar om engeland
4 maanden geleden

Lekker ,en zowel het rivm als de jong en al die virologen maar verkondiggen al de vaccins zijn veilig .Tot nu toe blijven ze ontkennen dat al de bijwerkingen en oversterfte niet door de vaccinaties komen .Op naar de volgende ronde met de gif vaccins .Heb u de nieuwe oproep al binnen ,en bedenkt u zich nou ik wel al vanaf dag een .

BOERVROU
BOERVROU
4 maanden geleden

Stomme skape.

hoogtijd
hoogtijd
4 maanden geleden

WILLENS EN WETENS MOORD. Mensonterend, een moordlustig kabinet dat dit de burgers aandoet. VERSCHRIKKELIJK.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x