Homepagina » Telegramkanaal

Telegramkanaal

Op deze pagina lees je waarom we een Telegramkanaal hebben en waarom je je daar zou moeten aanmelden.

Waarom Telegram

Telegram is een onafhankelijk communicatiemedium.

Overheden zijn steeds corrupter en Nederland is sinds de zogenaamde coronacrisis, veranderd in een politiestaatdictatuur. Onschuldige burgers worden gearresteerd en in elkaar geslagen, verslaggevers worden opgepakt, live-streamers worden in de cel gegooid, demonstreren is verboden en ga zo maar door.

Elke actie die deze corrupte regering onderneemt is gericht op het inperken van jouw rechten. De overheid zet zelfs het leger in tegen het eigen volk en onze grondwettelijke rechten worden zonder pardon afgepakt.

Dictatuur in Nederland

Elke vorm van tegengas tegen de nieuwe dictatuur in Nederland wordt door de corrupte Nederlandse regering met extreem grof geweld de kop ingedrukt. Het Nederlandse nazi-regime draait op volle kracht.

Men probeert rookgordijnen op te werpen door de ene krankzinnige regel of wet er doorheen te duwen na de andere. (Boerenprotesten i.v.m. stikstof-krankzinnigheid, Onzinnige corona-noodwet die tijdens zomerreces er toch doorgeduwd wordt, Politieke partijen die ‘gemakkelijk’ verboden moeten kunnen worden, enzovoort.)

Websites en domeinen worden in beslag genomen

Het gevaar is reëel aanwezig dat ook NineForNews.nl door de nazi-overheid op zwart gezet wordt, omdat wij onafhankelijk nieuws brengen. Rechtszaken helpen niet, omdat het Nederlandse rechtssysteem net zo corrupt is als de Nederlandse overheid. Wat NineForNews meldt gaat meestal regelrecht in tegen de overheidspropaganda waarmee je dagelijks door de landelijke media overspoeld wordt.

Blijf onafhankelijk nieuws volgen. Meld je GRATIS aan!

Wanneer je je aanmeldt op ons Telegram kanaal, dan blijf je onze berichten krijgen, ook al is NineForNews.nl ineens verdwenen. In dat geval zullen wij onmiddellijk overschakelen naar één van onze reserve-domeinen en websites.

Alleen zul je die wel moeten zien te vinden.

En dat kunnen we je laten weten via ons onafhankelijke Telegram kanaal!

Meld je dus nu aan. Het is gratis!

Aanmelden

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!