Pushmeldingen

Op deze pagina lees je wat pushmeldingen zijn en waarom we dit doen.

Waarom NineForNews pushmeldingen?
  1. Pushmeldingen zijn erg handig voor jou. Telkens wanneer we een nieuw artikel plaatsen, krijg je rechtstreeks een melding.
  2. We willen onafhankelijk zijn van de steeds meer censurerende (anti-)sociale media platformen, als Facebook en Twitter.

Je krijgt dus een klein berichtje op je scherm, zonder dat je daarvoor een social media account hoeft te hebben.

Uiteindelijk zal NineForNews stoppen met alle (anti-)sociale media.

Ons nieuws vind je… op onze website!

NineForNews is het grootste alternatieve nieuwsplatform van Nederland en België. De ziekmakende censuur op en door (anti-)sociale media en mainstream media, hebben ertoe geleid dat wij ons langzaam maar zeker gaan terugtrekken van het publiceren van onze berichten via deze platforms.

Wil je op de hoogte blijven van wat er werkelijk gebeurt in de wereld en dichter bij huis? Abonneer je dan gratis op onze pushmeldingen!

Wat zijn pushmeldingen?

Pushmeldingen zijn kleine berichtjes die verschijnen, zodra we een artikel publiceren. Je hoeft dus niet meer op Facebook of Twitter te zitten om een melding te krijgen.

Zo blijf je rechtstreeks op de hoogte en is er geen censuur van deze (anti-)sociale media. Je abonneren op onze pushmeldingen is de beste en meest veilige manier om rechtstreeks en tijdig geïnformeerd te blijven.

Veilig en anoniem

Pushmeldingen zijn 100% anoniem en veilig! Wij kunnen niet zien of weten wie zich abonneert. Er wordt geen informatie gedeeld (geen naam, geen e-mailadres, geen IP-adres, helemaal niets!)

  • Er zijn dus GEEN privacyproblemen
  • Je kunt nooit spam krijgen
  • Je kunt je op elk gewenst moment ook weer afmelden.

Zo gemakkelijk is het.

Ben je nog niet aangemeld voor onze pushmeldingen? Klik dan op de knop hieronder en meld je gratis aan.

PS: als je al aangemeld bent, doet de knop niets.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.