Pushmeldingen

Op deze pagina lees je wat pushmeldingen zijn en waarom we dit doen.

Waarom NineForNews pushmeldingen?
  1. Pushmeldingen zijn erg handig voor jou. Telkens wanneer we een nieuw artikel plaatsen, krijg je rechtstreeks een melding.
  2. We willen onafhankelijk zijn van de steeds meer censurerende (anti-)sociale media platformen, als Facebook en Twitter.

Je krijgt dus een klein berichtje op je scherm, zonder dat je daarvoor een social media account hoeft te hebben.

Uiteindelijk zal NineForNews stoppen met alle (anti-)sociale media.

Ons nieuws vind je… op onze website!

NineForNews is het grootste alternatieve nieuwsplatform van Nederland en België. De ziekmakende censuur op en door (anti-)sociale media en mainstream media, hebben ertoe geleid dat wij ons langzaam maar zeker gaan terugtrekken van het publiceren van onze berichten via deze platforms.

Wil je op de hoogte blijven van wat er werkelijk gebeurt in de wereld en dichter bij huis? Abonneer je dan gratis op onze pushmeldingen!

Wat zijn pushmeldingen?

Pushmeldingen zijn kleine berichtjes die verschijnen, zodra we een artikel publiceren. Je hoeft dus niet meer op Facebook of Twitter te zitten om een melding te krijgen.

Zo blijf je rechtstreeks op de hoogte en is er geen censuur van deze (anti-)sociale media. Je abonneren op onze pushmeldingen is de beste en meest veilige manier om rechtstreeks en tijdig geïnformeerd te blijven.

Veilig en anoniem

Pushmeldingen zijn 100% anoniem en veilig! Wij kunnen niet zien of weten wie zich abonneert. Er wordt geen informatie gedeeld (geen naam, geen e-mailadres, geen IP-adres, helemaal niets!)

  • Er zijn dus GEEN privacyproblemen
  • Je kunt nooit spam krijgen
  • Je kunt je op elk gewenst moment ook weer afmelden.

Zo gemakkelijk is het.

Ben je nog niet aangemeld voor onze pushmeldingen? Klik dan op de knop hieronder en meld je gratis aan.

PS: als je al aangemeld bent, is de knop niet te zien!

Back to top button